- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.681
kaç kat inip çıkıyorsun canım :) =?Kiz bide asansorden hazztmiyorum. Merdivenleri de hep inip cikiyorum mecburenevt canimm. Ay beklesin tirsiyorum :)
Evet yenidogan bebeklerde cok dikkat etmek gerekiyormus. Yan yatirmk lazimmis. Allah korusun cok kucuk olduklari icin bogulabilirlermis. Benim sagdan soldan duyduklarim bu kadar canimbende mezuniyet zamanı sayıyordum hehe
oyyhh zaten meleğimi özledim çok çok...
rüyalarımda gördüğümle yetiniyorum...
bu arada bişey soracağım herkese , dün akşam konuştuk da eşimle...
bebeğin başında nöbetleşe dururuz dedi...
niye ki dedim...
çocuk kusar nefes alamaz Allah korusun , nasıl anlarız bu durumu dedi ...
ben kusmasını düşünmemiştim ama daha önce aklıma gelen nefesini kontrol ederim sürekli oluyordu...
benim koca benden panikmiş onu gördüm...
var mıdır bir önerisi olan ?
yani bebeği şu şekilde yatırmalıyız vs. ?
gerçekten düşününce içinden çıkamadım..
kaç kat inip çıkıyorsun canım :) =?
ya bizimki sanıyo ki bi mağazaya gidicez, tüm ihtiyaçları alıcaz herşey biticekGünaydın güzel anneler,bizim ev temizliğine hala başlanmadı.Sevgili eşim acele etme diyor başka da bir şey demiyor.Bugün çıkıp bütün parasını harcayacağım bende
Canim benim cok telas ediyorsaniz guvenli yatis yastiklari var. Ki ilk zamanlar zaten 2 saatte bir kalkip emzirmemiz gerekecek. Yani bütün is bizde anlayacağın. Cok da telas etmeyin bence yastik yoksa da sirt üstü kafasi da saga ve ya sola cevrik sekilde yatmali diye biliyorum :)bende mezuniyet zamanı sayıyordum hehe
niye ki dedim...
ben kusmasını düşünmemiştim ama daha önce aklıma gelen nefesini kontrol ederim sürekli oluyordu...
Bizimki de hep oyle derdi. Bakti benim sancilar falan basliyor kiz geliyoor. Geçen magazada ne gosterdiysem aldi. Bi benim kisisel esyalarim kaldi :)ya bizimki sanıyo ki bi mağazaya gidicez, tüm ihtiyaçları alıcaz herşey biticeksaftirik ya bunlar çok rahat benim kocam. ben de gerilmeye başladım, sıkıştırdım dün akşam, haftasonu alıcaz bişeyler. büyük eşyalarımız var alınacak.
bence gayet güzel bir giriş canımAy bu yeni doktor dogumla ilgili bisey der mi bana da acaba cok merak ediyorum. Onceki doktor ser verip sir vermiyordu. Kızım döndü mü onu da bilmiyorum ay yazayim ben bunlari cok soru var.
bir de ben ilk gidicem ya bu doktora nasil bir giris yapsam acaba bu zamana kadar doktorumu degistirmeye cesaret edememistim fakat son zamanlarda doktoruma ulasamadigimdan dolayi artik degistirmeye karar verdim diyim mi acaba :)
cnm bebeği kesinlikle sırt üstü yatırmamak gerekiyor. dr ilk doğumumda uyarmıştı çok dikkat edin diye. hafif yan yatırmak gerekio. bi sağına bi soluna şeklinde. bu şekilde olduktan sonada hiç sıkıntı olmaz allahın izniyle meraklanmayın.bende mezuniyet zamanı sayıyordum hehe
niye ki dedim...
bende aynısını dedim eşime...Canim benim cok telas ediyorsaniz guvenli yatis yastiklari var. Ki ilk zamanlar zaten 2 saatte bir kalkip emzirmemiz gerekecek. Yani bütün is bizde anlayacağın. Cok da telas etmeyin bence yastik yoksa da sirt üstü kafasi da saga ve ya sola cevrik sekilde yatmali diye biliyorum :)
aman dikkat , merdiven inip çıkmak doğumu hızlandırırmış diye duydum...2 kat benim. Hergun yuruyus olsun diye anneme geliyorum 3 kat onun. E annemlerin ev dublex gun icinde en az 4-5 kere in cik yapiyorum :))
ben haftaya doğuracak olsam heyecandan çıldırırdım sanırımGünaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım ben artık gün sayıyorum Perşembe günü gelmicenmi gibi geliyor zaman daraldıkça heyecan telaş sardı beni fena zamanda geçmiyor
evet bence de öyle ...cnm bebeği kesinlikle sırt üstü yatırmamak gerekiyor. dr ilk doğumumda uyarmıştı çok dikkat edin diye. hafif yan yatırmak gerekio. bi sağına bi soluna şeklinde. bu şekilde olduktan sonada hiç sıkıntı olmaz allahın izniyle meraklanmayın.
Mutlu yaşlar canım,Rabbim eşinle kızınla sağlıklı huzurlu seneler yaşatsın inşallah.benim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
aman dikkat , merdiven inip çıkmak doğumu hızlandırırmış diye duydum...
özellikle arkadaşıma doktoru tavsiye etmişti , kız son zamanlarındaydı canım :)
Bebisin kilosuna bağlı kuzum... Nasil şu an normal kilolu mu..
Ben Molfix aldim yenidogan 1 numara..
Ben yenidoğan 2-5 kg aldım.bir paket aldım.Çünkü hangi markanın uyum sağlayacağını bilemediğimden.marka değişikliği yapmak gerekir belki.
ben ege üniversitesine de gidiyorum annemlere gittikçe yani ayda 1 falan. ayrıca uşakta da medicalpark'a gidiyorum. 10 gün sonra kontrolüm var hatta. özelde doğumu kesinlikle tercih etmiyorum acil bi durum olmadıkça çünkü özellerin sezaryen oranı %70... devletin %36.. bahanelerle sezaryene alınmak istemiyorum o yüzden egeye niyetleniyorum kısmet olursa.Ya sende özelde devam edip üniversite hast demi doğum yapıcaksın? Yoksa her ikisinde kontrollere devammı ettin?
Aslında uludağ üniv yapabilirim bende alayım randevu bakalım doktor ne diyecek
amiiin canım benim amiiin...Mutlu yaşlar canım,Rabbim eşinle kızınla sağlıklı huzurlu seneler yaşatsın inşallah.
Bir önce ki mesajı kaçırdım canım.Ben gördüm yine sırt üstü ama hafif bir yana meyilli yatırıyorlar kustuğunda falan Allah muhafaza boğulma falan olmasın diye.Galib yan yatırma yastıkları var bunun için ama bence normal yastıkla da yapılabilir.oyyy olmuştur olmuştur...
daha 1 ay önce kocamandııı annesinin kuzusuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?