2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gayet güzel bir giriş canım,sizi de tavsiye üzerine görmek istedim falan de.İnşallah iyi olur.

benim kızım çok kusardı ama öyle böyle değil yani. bende yakasına tülbent kesip yerleştirmiştim ilk zaman.çünkü boynundan aşağı doluodu ve tüm kıyafetleri değişmek zorunda kalıodum. eee kış bebeği oluncada üşütme korkusu olurdu. neyse eşim ben yanlarında yoksam kusmaya başladığı anda bağırmaya başlardı annesi koş koş kusuo diye. e bana bağırana kadar kaldır ve tülbenti ağzına doğru tutsana aşkım derdim o kadar paniklerdi ki onu bile akıl edemezdi:) sonra sonra alışıolar tabi ...

evet evet sırtına destek yapılabilir yastıkla...
zaten bebiş yastıkları incecik oluyor...
bende iki yastık yaptım kızıma inceler...
birini şimdiden kullanıyor kuzucum , karnımızı destekliyoruz çünkü
doğduğunda da öyle yaparız inşaAllah , hafif bir yana doğru...

Sorma canım daha beşik,dolap,bebek arabası hiç biri yok.Bir tek kıyafetlerimiz ve bir tane ev için ana kucağımız var.Hayırlısı,inşallah yetiştirebiliriz.

yaaa erkeklerin hepsi aynı demek ki :)

bizde nasıl olacak bakalım... hayal edince benim gülesim geliyor nedense... eşimin endişe dolu gözlerini görüyorum çünkü
Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah...

Bugun bir temizlik yapmam lazim artik. Bir de yemek yapmam lazim ay yemeklik sebzem de kalmadi ne etsem. Yine hazira basvuracagiz. Yasasin hazir mantilar :))

Lalehan cnm benim sezeryan olcak.benim oksurugumde bir ay sürdü astımdansa eğer bahar zamanı ancak geçer aman reflüyü bilmem

Ya canım evim 4.katta ve her gün mecburen inip çıkıyorum.Çünküüüü bizim asansörümüz yok :)
dinlene dinlene çık canım...
ben geçen gün fark ettim merdiven çıkmak çok yorucu oluyor , nefes nefese kalıyor insan...

doktoru da arkadaşıma son haftasında bol bol merdiven çık in demişti.. ordan aklımda kalmış benim

Bugun bir temizlik yapmam lazim artik. Bir de yemek yapmam lazim ay yemeklik sebzem de kalmadi ne etsem. Yine hazira basvuracagiz. Yasasin hazir mantilar :))
ayyy sebze kalmayınca evde kendimi boşlukta gibi hissediyorum bende

ohhh miss gibi mantı.. afiyet olsun kuzucum...
bende sebzeli bulgur yapacağım inşaAllah , yanında yoğurtlu biber var birde salata yaptık mı yeter inşaAllah

bence damaradan gir bundan önceki doktorum iyiydi fakat ser verip sır vermiyodu beni pek bilgilendirmiyodu sizi önerdiler onun için değiştirmek zorunda kaldım de

yaaa erkeklerin hepsi aynı demek ki :)

bizde nasıl olacak bakalım... hayal edince benim gülesim geliyor nedense... eşimin endişe dolu gözlerini görüyorum çünkü
Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah...
erkeğin fazla karışmayanı makbul cnm doğum yapınca anlarsınız:) çok karışınca insana daral gelio. imdaaaat diye bağırasım çok olmuştur benim. çünkü eşim başlardı hemen sanki sırtı soğuk annesi. sanki şöyle annesi falan filan ay sanki ben bilmiyorum diyesi gelio insanın. o nedenle ilgili ama az karışan babalar dilerim hepinize. sonra dengeyi onlarda buluo allahtan.:)

Kizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum

nice hayırlı, sağlıklı yıllara..

yani bebeğin kalbinin yavaş atmasını hep duyuyoruz, ama hızlı atmasını ben ilk defa duydum.aslında kötü bişey olsaydı eve göndermezlerdi seni heralde, ama serum taktıklarına göre yinede doktoruna durumunu bildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…