- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.701
Gayet güzel bir giriş canım,sizi de tavsiye üzerine görmek istedim falan de.İnşallah iyi olur.Ay bu yeni doktor dogumla ilgili bisey der mi bana da acaba cok merak ediyorum. Onceki doktor ser verip sir vermiyordu. Kızım döndü mü onu da bilmiyorum ay yazayim ben bunlari cok soru var.
bir de ben ilk gidicem ya bu doktora nasil bir giris yapsam acaba bu zamana kadar doktorumu degistirmeye cesaret edememistim fakat son zamanlarda doktoruma ulasamadigimdan dolayi artik degistirmeye karar verdim diyim mi acaba :)
benim kızım çok kusardı ama öyle böyle değil yani. bende yakasına tülbent kesip yerleştirmiştim ilk zaman.çünkü boynundan aşağı doluodu ve tüm kıyafetleri değişmek zorunda kalıodum. eee kış bebeği oluncada üşütme korkusu olurdu. neyse eşim ben yanlarında yoksam kusmaya başladığı anda bağırmaya başlardı annesi koş koş kusuo diye. e bana bağırana kadar kaldır ve tülbenti ağzına doğru tutsana aşkım derdim o kadar paniklerdi ki onu bile akıl edemezdi:) sonra sonra alışıolar tabi ...evet bence de öyle ...
Allah razı olsun canım...
ama dediğim gibi eşim çok paniklemiş şimdiden, çok ayrıntıcıdır , çok düşünür.. sanırım bu duruma da yansıdı bu...
onu rahatlatmanın tek yolu bunları yaşamak olacak sanırım , çünkü bir şey olmaz dedikçe bakışları değişmiyor maalesef...
evet evet sırtına destek yapılabilir yastıkla...Bir önce ki mesajı kaçırdım canım.Ben gördüm yine sırt üstü ama hafif bir yana meyilli yatırıyorlar kustuğunda falan Allah muhafaza boğulma falan olmasın diye.Galib yan yatırma yastıkları var bunun için ama bence normal yastıkla da yapılabilir.
Sorma canım daha beşik,dolap,bebek arabası hiç biri yok.Bir tek kıyafetlerimiz ve bir tane ev için ana kucağımız var.Hayırlısı,inşallah yetiştirebiliriz.ya bizimki sanıyo ki bi mağazaya gidicez, tüm ihtiyaçları alıcaz herşey biticeksaftirik ya bunlar çok rahat benim kocam. ben de gerilmeye başladım, sıkıştırdım dün akşam, haftasonu alıcaz bişeyler. büyük eşyalarımız var alınacak.
doktoruma kalsa suyum gelene kadar bekletip öyle sezaryene almak istiyor yani 2 haziran da
Iyi ki dogdunuz kizlarbenim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
yaaa erkeklerin hepsi aynı demek ki :)benim kızım çok kusardı ama öyle böyle değil yani. bende yakasına tülbent kesip yerleştirmiştim ilk zaman.çünkü boynundan aşağı doluodu ve tüm kıyafetleri değişmek zorunda kalıodum. eee kış bebeği oluncada üşütme korkusu olurdu. neyse eşim ben yanlarında yoksam kusmaya başladığı anda bağırmaya başlardı annesi koş koş kusuo diye. e bana bağırana kadar kaldır ve tülbenti ağzına doğru tutsana aşkım derdim o kadar paniklerdi ki onu bile akıl edemezdi:) sonra sonra alışıolar tabi ...
sağ ol tatlımm
Ya canım evim 4.katta ve her gün mecburen inip çıkıyorum.Çünküüüü bizim asansörümüz yok :)aman dikkat , merdiven inip çıkmak doğumu hızlandırırmış diye duydum...
özellikle arkadaşıma doktoru tavsiye etmişti , kız son zamanlarındaydı canım :)
benim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
dinlene dinlene çık canım...Ya canım evim 4.katta ve her gün mecburen inip çıkıyorum.Çünküüüü bizim asansörümüz yok :)
ayyy sebze kalmayınca evde kendimi boşlukta gibi hissediyorum bendeBugun bir temizlik yapmam lazim artik. Bir de yemek yapmam lazim ay yemeklik sebzem de kalmadi ne etsem. Yine hazira basvuracagiz. Yasasin hazir mantilar :))
sağ ol canııımm , amiiinnndoğumgünün kutlu olsun cnm nice güzel yıllara olsun eşinle kızınla
Yağış varmış bugün boş ver yarın yaparsın,yemek yapsan yeter :))Bugun bir temizlik yapmam lazim artik. Bir de yemek yapmam lazim ay yemeklik sebzem de kalmadi ne etsem. Yine hazira basvuracagiz. Yasasin hazir mantilar :))
Ay bu yeni doktor dogumla ilgili bisey der mi bana da acaba cok merak ediyorum. Onceki doktor ser verip sir vermiyordu. Kızım döndü mü onu da bilmiyorum ay yazayim ben bunlari cok soru var.
bir de ben ilk gidicem ya bu doktora nasil bir giris yapsam acaba bu zamana kadar doktorumu degistirmeye cesaret edememistim fakat son zamanlarda doktoruma ulasamadigimdan dolayi artik degistirmeye karar verdim diyim mi acaba :)
erkeğin fazla karışmayanı makbul cnm doğum yapınca anlarsınız:) çok karışınca insana daral gelio. imdaaaat diye bağırasım çok olmuştur benim. çünkü eşim başlardı hemen sanki sırtı soğuk annesi. sanki şöyle annesi falan filan ay sanki ben bilmiyorum diyesi gelio insanın. o nedenle ilgili ama az karışan babalar dilerim hepinize. sonra dengeyi onlarda buluo allahtan.:)yaaa erkeklerin hepsi aynı demek ki :)
bizde nasıl olacak bakalım... hayal edince benim gülesim geliyor nedense... eşimin endişe dolu gözlerini görüyorum çünkü
Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah...
Kizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum
dagi den ama indirimli reyonu vardı. tesettür olmasam daha çok seçenek vardı.
valla bnm dr uzak kaldı. kg su artınca gideyim dedim sezeryan için konuşmaya. nette de bilgi bulamadım kalp atışı yüksekliğiyle ilgili. en kötü arayayım dr umu gel derse gideyim.
gece de uyandım hala dönüp duruyorum :) kalkıp yemek mi yesem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?