2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
mrb kizlar.bende dogum iznine aurildim 32.haftamda. evde dinleniyorm artik. dr. plesenta previa oldugu icin artik calismamam gerektigini soyledi. evde zaman gecmiyor benim icin. bir an once 39.hafta gelsin ve bebisimi kucagima alaym diye bekliyorm. bu arada geceleri uyuyamiyorum artik.

Günaydın güzel anneler... uzun zamandir okuyucu olarak takip ediyordum. Uykusuzluk problemi ne yazıkkı bendede var 1 de uyuyabildim ve 5 te uyanmıştım bibile.Erken doğum riski sebebiyle devamlı yatıyorum sanırım bu yüzden düzenli bi uyku uyuyamıyorum.

Gunaydin canim. Ewet uykusuzluk problemi hepimizde war. Zor bi durum. Galiba wucudumuz bebeklerimize alistiriyo bizi. Zorlanmayalim diye. Iyi dusunelim iyi olsun

Benim eşin att zaten çok rahat çalışma sistemi 1 kere 24 çalışıyo sonra 3 gün evde o rahatlıktan böyle oldu ama bu 3 gün evde olmasını iyi kullanırım kızımız gelince

Kızlar uyku artık ice sorun olmaya başladı sizdede öyle

Tam uykum geldigindede wc ihtiyacim geliyo gidip gelene kadar yine uykum kaciyo, booyle sati 5 ediyoruz sonrada ara ara uyuyuo uyaniyorum. Hep basim donuyo uykusuzluktan

dönmeye çalışırken yataktan yuvarlanacsğım bi gün
ben de oh iyi uyudum öğlen olmuştur dedim saat 7 imiş
ama gece bebiş tepişmeyince gzl alıyorum uykumu. sonra niye hareket etmediki diye dürtmeye başlıyorum

arkadaşlar şuan için sadece rahim kısmımda ağrı var.Bir daha sancı girmedi.Bebeğim kıpır kıpır tansiyonum 12,8-7,5
dinleniyorum.

nasıl oldun? dün akşamda benimki tepinirken aşağısı bir acıdı çocuğa söyleniyorum. adam da doğmamış çocukla kavga ediyorum diye dalga geçiyor

uyku çoğu kişide yok bn de şubattan beri evdeyim sorsalar ın senedir derim. depresyona girmeyeyim diye paso kendimi oyalıyorum. gün geçmiyor. ev işi yapsam iyi ona da bir el atıyorum ertesi gün bel pert

Kızlar bugün dr. Randevum varr...bakalım 34+3te kaç olmuşuz.2 hafta önce 2000gr dı bakalım nekadar büyümüş minnoş.buarada samsun liman hastanesine giden varmı aranızda?

Gunaydin guzel anneler ..
Benim annem geldi pek giremiyorum :)
Bide temizlik falan derken zaman geciveriyor sonrada yorulup uyuyorum umarim herkes iyidir..
Herkese mutlu haftasonlari

günaydın kızlar geçen haftadan beri yazamadım geçen hafta perseme gününden beri çalışabilir raporu ile uğraştım benim çalıştığım hastane bi türlü kabul etmedi raporu ilkinde sekreter kız yanlış vermiş sgk raporu vermiş sonra tekrar gittim hastaneye doğru raporu aldım onda da hastanenin adı eksik dediler tekrar gittim idare başka hastaneden al dedi ama 33 haftaya geldim onlarla uğraşırken en sonunda 3 raporu bi araya koydum verdim personel servisine umarım bi sorun çıkmaz

geçen haftasonu memleketimdeydim ailemle zaman geçirdim uzun zamandır gitmemiştim hasret giderdik
biz iyiyiz çok şükür ama hala doktorum 2 haftada 1 çağırmaya başlamadı hala ayda 1 gidiyorum bu ayın sonunda gitcem daha çok var çok özledim meleğimi

B Begummgull arkadşımız da doğum yapmış Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ve uzun ömürler versin bebişine..

günaydın kızlar epeydir uğramıyorum buralara umarım herkes iyidir. birikmiş 2500 küsür mesajı okuyamayacağım sanırım bizim 32. haftadan sonra bebeğimin gelişiiminde gerilik çıktı. hala da devam ediyor son bir haftadır hiç kilo almadı..üzülüyorum ama yapacak bişeyin olmadığını da biliyorum. sizlerden iyi haberler duyarız inş doğumlar yaklaşıyor.

Gerilik ne kadar canim. Uzme kendini duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…