- 30 Nisan 2015
- 42
- 68
- 3
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.881
İnş prensesim olcak ankaradayım bnAyy ne guzellistanbuldayimm sen hangi sehirdesin. Bide cinsiyeti ne meleinin
bnim dr um da daha once.4 kez acreedita ya rastladigini soylemisti.ancak ikisinde kanama durdu ikisininde rahmini aldik demisto.yani illlaki rahim alincak dite bisey yok canim.iyi dusinelim ve dua edelimyarın bir prof.tan randevu aldım canım bakalım o ne diyecek
Gunaydin canim. Ewet uykusuzluk problemi hepimizde war. Zor bi durum. Galiba wucudumuz bebeklerimize alistiriyo bizi. Zorlanmayalim diye. Iyi dusunelim iyi olsunGünaydın güzel anneler... uzun zamandir okuyucu olarak takip ediyordum. Uykusuzluk problemi ne yazıkkı bendede var 1 de uyuyabildim ve 5 te uyanmıştım bibile.Erken doğum riski sebebiyle devamlı yatıyorum sanırım bu yüzden düzenli bi uyku uyuyamıyorum.
Hadi uyannn saat 7 ye geliyooorYarın sabah 7de kalkacağımm ama uykum yok ....
Rabb im zamanin kucaklarimiza almayi nasip etsin guzel yawrularimiziİnş prensesim olcak ankaradayım bn
Boswer simdi yatsin rahat rahat, nasilsa oda uyuyamicak kisa bi sure sonraBen uyuyamadıkça eşim fosur fosur uyuyo bakalım bebiş gelince nasıl uyuycak.
Kızlar uyku artık ice sorun olmaya başladı sizdede öyle
Tam uykum geldigindede wc ihtiyacim geliyo gidip gelene kadar yine uykum kaciyo, booyle sati 5 ediyoruz sonrada ara ara uyuyuo uyaniyorum. Hep basim donuyo uykusuzluktan
arkadaşlar şuan için sadece rahim kısmımda ağrı var.Bir daha sancı girmedi.Bebeğim kıpır kıpır tansiyonum 12,8-7,5
dinleniyorum.
mrb kizlar.bende dogum iznine aurildim 32.haftamda. evde dinleniyorm artik. dr. plesenta previa oldugu icin artik calismamam gerektigini soyledi. evde zaman gecmiyor benim icin. bir an once 39.hafta gelsin ve bebisimi kucagima alaym diye bekliyorm. bu arada geceleri uyuyamiyorum artik.
Gerilik ne kadar canim. Uzme kendini duzelir insallahgünaydın kızlar epeydir uğramıyorum buralara umarım herkes iyidir. birikmiş 2500 küsür mesajı okuyamayacağım sanırımbizim 32. haftadan sonra bebeğimin gelişiiminde gerilik çıktı. hala da devam ediyor son bir haftadır hiç kilo almadı..üzülüyorum ama yapacak bişeyin olmadığını da biliyorum. sizlerden iyi haberler duyarız inş doğumlar yaklaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?