- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.861
tansiyonun çıktıysa git bnce gebelikte riskliYa bana bu akşam mağlum mu oluyor demin müthiş bir karnıma ağrı saplandı ve belimden doğru 3dk gibi sürdü tansiyonum 13-8 Biraz bekleyip acile gidebilirim.
Canim dewam ederse hic bekleme. Esin ewde mi?Ya bana bu akşam mağlum mu oluyor demin müthiş bir karnıma ağrı saplandı ve belimden doğru 3dk gibi sürdü tansiyonum 13-8 Biraz bekleyip acile gidebilirim.
Bekle biraz daha yalancı sancı olabilir ama tansiyonunu kontrol et lütfen sakin ol canım olurmu.Ya bana bu akşam mağlum mu oluyor demin müthiş bir karnıma ağrı saplandı ve belimden doğru 3dk gibi sürdü tansiyonum 13-8 Biraz bekleyip acile gidebilirim.
hayır önceki doktorum 2 hafta önce kanamalı bir doğum olabileceğini söylemişti bugün farklı bir dokttora göründüm ve plesantanın önde ve yapışık olduğunu söylediCanim daha onceden bisi demisler miydi?
kızlar bugun doktora gittim plesenta previa ve plasanta akcreate tanısı konuldu sezeryanda rahmin tamamı veya bir kısmı alınabilirmiş moral sıfır oldu geldiğimden beri stresten olsa gerek kasılmalar arttı[/QUOTE,
Canim cok gecmis olsun. Uzulme dusunmemeye calis, yoksa hasta olursun bebeginede zarar werirsin. Bugun mu konuldu bu tani?
hayır önceki doktorum 2 hafta önce kanamalı bir doğum olabileceğini söylemişti bugün farklı bir dokttora göründüm ve plesantanın önde ve yapışık olduğunu söyledi
Eşim evde uyuyordu onu hemen uyandırdım.şimdilik hafif ağrı var ilk kez.olduğundan belki biraz panik yaptım hiç böyle sancı ağrı olmadı tansiyonumu ölçüyorum sürekli.acil durum planlaması yaptık şimdi:)doğuma giderken yazar.mısın böyle diyor yazarım herhalde dedim.
yarın bir prof.tan randevu aldım canım bakalım o ne diyecekBaska drlardan da fikir al canim bebegini dusun ins. Her sey iyi olacak
Gecmis olsun canm insallah oyle degildir plasentanyarın bir prof.tan randevu aldım canım bakalım o ne diyecek
Evet canım maalesefKızlar uyku artık ice sorun olmaya başladı sizdede öyle
Cogumuzda var bu sorun yatakta donemiyorum,uzandigim yerden zorla kalkiyorum bebisler iyice buyudu hareketlerimiz kisitlandiKızlar uyku artık ice sorun olmaya başladı sizdede öyle
Ewett tatlim hemde nasilKızlar uyku artık ice sorun olmaya başladı sizdede öyle
Aynen Uymak tamamen PrblmCogumuzda var bu sorun yatakta donemiyorum,uzandigim yerden zorla kalkiyorum bebisler iyice buyudu hareketlerimiz kisitlandi
kızlar bugun doktora gittim plesenta previa ve plasanta akcreate tanısı konuldu sezeryanda rahmin tamamı veya bir kısmı alınabilirmiş moral sıfır oldu geldiğimden beri stresten olsa gerek kasılmalar arttı
Canım senninle haftalarımız aynı hangi sehirdesinEwett tatlim hemde nasil
Ayy ne guzellCanım senninle haftalarımız aynı hangi sehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?