2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlarr.bizde kızımla az önce kalktık şimdi kahvaltı edicez.umarım herkes iyidir.mobidik sende üzülme sakın canım inşallah bebişin sağlıkla doğar.stres sıkıntı hem sana hem bebeğine zarar unutma

Günaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.

2805 gr olmuş ve doktor epey uzun boylu olacak dedi 51 cm mis boyu :)
nstye girdik ilk defa kızım oynamadi inat etti onun icin iki kere girdik,
kan tahlilleri idrar tahlili yapildi.
Fakat gösteremedim doktorumuza. Ameliyata gitmis biz nstdeyken.
Haftaya bir konferansa gidecekmis ondan sonraki salı günü çağırdı tekrar.

Her gün yarım saat yürüyüş yapılacak,
Kızartma, yağlı, hamur işi, baharatlı, tuzlu şeyler yasak. Iliski yasak.
Omega destegi verdi, diger doktorum vermedi diye sasirdi.
Kan ilacimi degistirdi.

Vee dogum tarihi olarak 31 mayis dedi :)
çook güzel bir kız bu dedi bi güzel sevdi de kızımı :))

Oy üzülme annesi. Kızımın adaş kardeşi toparlar açıģı kapatır inşallah. Ne kadar geriye düşmüş? Sende bol bol et süt yumurta ye iyi beslen. Toparlicaktir allahin izni ile.

Maşallah sizin için ne hoş bi haber.normalde beklenen doğum tarihiniz neydi? 31 mayısta normal mi doğacak yoksa planlı sezeryan mı?

Oyy yerim onu masallah meleine. Az kalmiiss tum hazirliklari bitirmen lazimm. Heyecanlandim bak ben simdi

Selam annislerr:))

Biz bugun 4 gunluk olduk. Dogum icin gun sayarken simdi oglus dogdu onun buyudugu gunleri sayiyorum:)

Simdilik cok rahatim baya bi toparlandim. Gerci annem yanimda oldugundan hic bi is yapmiyorum tek ugrasim melek oglum. Bakalim o gidince nasil olacak. Gece gunduz en fazla 2 saatte bi uyandirip emziriyorum. Uyku duzenide iyi cok sukur. Emiyo uyuyo uyaniyoo. Dun aksam hafiften gulucuk bile atti babasina:)

Kilo konusuna hamilelikte cok takmistim hatirlarsaniz. 64 kilo ile hamile kaldim. 81 ile dogum yaptim ve dun sabah tartildigimda 71 kiloydum:) 10 kilo bi anda gidivermis yani:) darisi diger kalan kilolarin basina ins:)

Oyy maasallah yahuu. Bende ruyalarimda hep emzirdigimi goruyorum hayırdır inşallah:) cok ozeniyorum size darisi basimiza insallah. Maasallah kilon da kalmamis canim 7 kilo nedir ki hooop diye gider bi kac ayda :)

nasıl oldun? dün akşamda benimki tepinirken aşağısı bir acıdı çocuğa söyleniyorum. adam da doğmamış çocukla kavga ediyorum diye dalga geçiyor
canım ,akşam o birden giren ağrı geçti ama korkmadım değil. Kasıklarım da halen bir sızı ağrı var.Dinlendim akşam.Salondaki koltukta mışıl mışıl uyuyabiliyorum önce orada yatıyorum gece eşim kaldırıyor.Yatağa geçince uykum açılıyor daracık yatak daha rahat geliyor herhalde.Uyumak isteyipte uykudan kaçıyorum bende.

hadi maşallahhyok olumucak bende gideyim bugün merak ediyorum zaten.Sanırım benim kız da epey gelişti 4 gündür tekmeler çok şiddetli ve sürekli hareketli merak ettim şimdi bende.Gelince yazarım.

Maşallah kuzuna.kızlarımız birbirinden güzel olacaklar erkeklerimizde yakışıklı:))geri sayımlar başladı ve ben çok sabırsızlanıyorum.

Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…