- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.841
Olabilir canim benm sutum cok olmadi kaynar iicince artti ama asil su sutu arttirir diyolar anne sutunun yuzde 90i suymusAslında kaynar değilde su yapio sütü canım :)
Çünkü kaynar çok şekerli olduğundan için yanıyo dayanıyorsun suya
aslında yaz aylarında olduğumuzdan bol meyveli döneme denk geliyor, akşam gelenlere meyve ikramı, ya da çay çerez falan verilebilir. ben biraz börek sarıp dolaba atmayı düşünüyorum. bi de bi haftadan sonra gelenlere ayaklanırım, pratik tatlılar yapabilirim inşallah diye düşünüyorum...bizde mevlüt yok o yüzden herkes kafasına estiği gibi uğrar sanırım.gündüz gelmeyen akşam gelir diye düşünüyorum bol içecek stoğu yeterli aslında
gidecek olman iyiymiş çok kafa yormazsın mevlüt varmış yeterli
telaş etme kuzumKızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? TelaşlandımErken doğuma işaret olmasın
Canım benim nice senelere huzurla sağlıkla inşallah ve kuzunlaamiiin canım benim amiiin...
hepimize kuzucuklarımızla ömürlük saadet
amiiin canım benim amiiin...
hepimize kuzucuklarımızla ömürlük saadet
ne güzel ya :)
hangi şehirde yaşıyorsun
Canim korkma, benim 1 ay once olmusti, hala oluyo arada. Doktora sordum sivi gelmesi normal hatta sut bile gelir. Elleme ama problem yok dedi. Gogusu ellenilince wucud uyariliyomus ona dikkat et ama normal buKızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? TelaşlandımErken doğuma işaret olmasın
oowww... dimek hazırlıklar vücudda tam hız devam ediyor...
hadi hayırlısı canııım
Bu nasıl bir terlemektirGöğüsümden şıpır şıpır süzülüyor karnıma oyyy. Gece zaten 4-5 kez uyanıyorum kan ter içinde üstümü değişiyorum her seferinde. Artık gündüzleri de durduğum yerde geliyorlar bana.! Siz de böyle oluyor musunuz?
Aynen bende öyle yapıyorum.hem de nasıl gece yanımda bikaç gecelik veya bol tişört bulunduruyorum. uyku semesi güç bela değişiyorum yoksa buz gibi üzerimde soğuyor.
aynı ben dilim damağım kuruyor sürekli. damacana üç dört gün dayanmıyor. çok içmek de iyi değil elm ayağım şişti ama napayım günlerdir içmemiş gibiyim. pazartesi soracağım artık.Aynen bende öyle yapıyorum.
Gecen yaz doğum yapan arkadaşım emzirirken de çok ter bastığını söylüyordu. Bi de çok aşırı susuyormuşsun. Hem terlediğin hem emzirip su kaybettiğin için.
Bendede var canim ama gaz mi bilmiyorum. Ins. UsutmemisimdirBende bu akşam bir ağrılar var.Şuan yatıyorum kasıklarımda bir ağrı sağdan soldan bıçak saplaması gibi birşeyler.Biraz uyuyabilsem
kızlar bugun doktora gittim plesenta previa ve plasanta akcreate tanısı konuldu sezeryanda rahmin tamamı veya bir kısmı alınabilirmiş moral sıfır oldu geldiğimden beri stresten olsa gerek kasılmalar arttı
Ya bana bu akşam mağlum mu oluyor demin müthiş bir karnıma ağrı saplandı ve belimden doğru 3dk gibi sürdü tansiyonum 13-8 Biraz bekleyip acile gidebilirim.Bendede var canim ama gaz mi bilmiyorum. Ins. Usutmemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?