2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aslında yaz aylarında olduğumuzdan bol meyveli döneme denk geliyor, akşam gelenlere meyve ikramı, ya da çay çerez falan verilebilir. ben biraz börek sarıp dolaba atmayı düşünüyorum. bi de bi haftadan sonra gelenlere ayaklanırım, pratik tatlılar yapabilirim inşallah diye düşünüyorum...

telaş etme kuzum
4 .aydan beri ucunda kurur kalırdı benim..
şimdi sürekli geliyor elhamdülillah ama erken doğum riskim yoktu hiç , sütün artık gelmesi gayet normal merak etme :)

bizde de 40 mevlüt olur.3çeşit hediyelikler hazırladım Lavantalı beşik- Kolonyalı küçük şişe-Lokumlu kutu her gelene verilmek üzere çantaların içine koyacağım. Mevlütte Dualar bittikten sonra gül suyu lokum dağıtılır birde tavuklu pilav tatlı ayran yada yoğurt.
Doğumdan hemen sonra gelebilecek kişiler için , lohusa şerbeti , küçük ikramlar olur.Bende yapıp dolaba atmak yerine hazır bir şeyler almayı düşünüyorum. Çünkü ev oturması gibi olmayacak.Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi ramazana geliyor gelen giden nasıl olur kestiremiyorum.

Bu akşam gerim gerim gerildiö bir şişkinlk sertlik var ki sormayın.Biraz yemek yedim şimdi uzandım.Şifa niyetine sarımsak.yedim sonradan pişman oldum.Eyvah dedim olurda doğum yapacak olursam zaten doğumhanede meydan bana kalır.ne rezill olurum.

Canim korkma, benim 1 ay once olmusti, hala oluyo arada. Doktora sordum sivi gelmesi normal hatta sut bile gelir. Elleme ama problem yok dedi. Gogusu ellenilince wucud uyariliyomus ona dikkat et ama normal bu

hem de nasıl gece yanımda bikaç gecelik veya bol tişört bulunduruyorum. uyku semesi güç bela değişiyorum yoksa buz gibi üzerimde soğuyor.

hem de nasıl gece yanımda bikaç gecelik veya bol tişört bulunduruyorum. uyku semesi güç bela değişiyorum yoksa buz gibi üzerimde soğuyor.
Aynen bende öyle yapıyorum.
Gecen yaz doğum yapan arkadaşım emzirirken de çok ter bastığını söylüyordu. Bi de çok aşırı susuyormuşsun. Hem terlediğin hem emzirip su kaybettiğin için.

Bende bu akşam bir ağrılar var.Şuan yatıyorum kasıklarımda bir ağrı sağdan soldan bıçak saplaması gibi birşeyler.Biraz uyuyabilsem

Aynen bende öyle yapıyorum.
Gecen yaz doğum yapan arkadaşım emzirirken de çok ter bastığını söylüyordu. Bi de çok aşırı susuyormuşsun. Hem terlediğin hem emzirip su kaybettiğin için.
aynı ben dilim damağım kuruyor sürekli. damacana üç dört gün dayanmıyor. çok içmek de iyi değil elm ayağım şişti ama napayım günlerdir içmemiş gibiyim. pazartesi soracağım artık.

kızlar bugun doktora gittim plesenta previa ve plasanta akcreate tanısı konuldu sezeryanda rahmin tamamı veya bir kısmı alınabilirmiş moral sıfır oldu geldiğimden beri stresten olsa gerek kasılmalar arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…