2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
Canim benim 26. Haftada yapildi, oyle cok zor deil. bi alet var onu sokuyo, ellede bakiyo Bende kanama falan olmadi. Ama ablamda 37. Haftada yapilmis hafif kanama olmus normalmis. Bakalim beni tekrar 37de yapicak Allah izin werirse ilki ani oldugu icin bisey anlamamistim o agrida, ama simdi biliyorum napicagni biraz heyecan war sadece. Korkulcak bsy yok canim

oyy maşallah annesi kocaman olmuş prenses normal doğum olmasına rağmen gününü neden 1 hafta öne çekti acaba, gelişimi önde olduğu için mi?

Yok canim son 10 gun kala yapilacakmis, boyun uzun bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi doktor:)
Ayy benim de boyum uzun, ama dar bi insanım oyüzden çatım dardır die düşünüyodum , boyla alakalı olmasına çok sevindim
maşallah canım okudukça çok mutlu oluyorum, kilon da taş çatlasa bikaç haftaya tamamen gidecek demekki ne güzel, bize de dua et canım ya sabırsızlanıyoruz

Teşekkür ederim hayırlısıyla doğsunlar beşiklerimiz miniklerimizle dolsun inşallah.

Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
Korkulacak birşey yok acımıyor diyemem doktor parmakla bakıyor yada ultrasyonlada bakıyorlar kanama filan olmuyor ama ilk gün biraz acıyor sonra geçiyor korkma ben 3 ay içermesinde kaç kere oldum ne yapalım sağlık için bide benim doktor erkek altımı açıp sonra kalkıp diçoktorla muhabbet ediyoruz yapacak bşrşey yok

maşallah kızına canım güzel haberlerle dönmüşsün ne güzel bu doğum tarihini neye bakarak söyledi yani kesin bi tarih mi benimde doktorum omega vermemişti bende ekstradan haftada 1 veya 2 kez kullanıyorum canım demekki kullanmak gerekiyormuş bu yasakları neden koydu ki?hadi ilişki tamam da diğerlerini neden yeme dedi acaba çok soru sordum kusura bakma

oyy maşallah size ya ne güzel Allah bize de hayırlısıyla bu günleri gösterir inşallah canım doğum yaklaştıkça korkum ve heyecanım da giderek artıyor dikişin var mıydı doğumdan sonra en korktuğum olay o yüzden soruyorum canım

Canimmm sonunda elhamdülillah :)))
Ne guzel koskocaman olmuş kızın :)
Yalniz ben dogum tarihini neye dayanarak değiştirdigini anlayamadım kuşum, sezeryan değil sonuçta normal doğum, e normal olduğunda sat a göre geliyor minikler, yanlış mi biliyormuşsun satini acaba ?

Oy annesi o minnak yenir yenir..
MaasAllah sağlıkla büyüsün yavrukus...:)
Süper doğumdan sonra 10u gitmiş bile...merak etme lohusaligin sonuna kadar baya gider çünkü Karnin toplanacak vs.
Taktiğimiz kadar yokmuş aslında onu görmüş oluyoruz :)
İyi olmama sevindim...

Canim birazcık sana bağlı aciyip acimamasi...
Eğer kendini sikarsan nazardan evet acı olabiliyormus ve tabii bazılarında kanama da olmuş..
Daha oce vajinal muayene geçirdiysen rahat olursun inşaAllah..
Ben üç kere vajinal muayene olmuştum hiç aci vs.olmadı çünkü kendimi çok rahat bırakmıştim..

ya bu kadar hafta dan sonra böyle bi teşhis koymaları çook şaşırtıcı ve üzücü. doktorun iyi bi doktormu. plesantayla ilgili sorunu olan arkadaşlar genelde prof. e gidiyorlar.bence işin ehline git canım biran önce,ve gidip kesinleştirinceye kadar da canını sıkma bence, bebişini düşün..

Masallah size canim
Yasasin 10 kilo gidiyormus bu gun drum da soyledi
Su an 85 kiloyum 10 gitse 75, 5 kiloyu da bi sekilde veririm ins vee eski kiloma geldim

canım kuzuna maşallah nasıl doktordan, hastaneden memnun kaldınmı?
bi de niye doğum tarihini değiştirdi?

Masallah kizina canim
Kac kilo aldin su ana kdar ?
Dr da her seyi yasak etmis ne yiyeceksin peki?

Evet canim benim 36 hafta 6 gunluk cikti kizim ultrasonda. Normalde bugun tam 36 haftalik olduk :) bazi degerleri 37. Hafta cikmis hatta sanirim cok dikkatli de bakmadim da. :)

Yok canim Estağfurullah :) tuzlu ve hamurisi gebelik zehirlenmesine neden olabiliyormus. Digerleri de midem rahatsiz olmasin diye. Bi de aldigim kilo fazla geldi doktorumuza da omdan da yasakladi. Her gun 1 kasik pekmez iceceksin dedi eklemeyi unutmusum onlari. Sut urunlerinden her gun muhakkak birini tuketeceksin dedi. Yumurta köy yumurtasi olacak suda pisirip yiyeceksin dedi. :) normal dogumu da kizimin gelisimine bakarak soyledi canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…