- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.921
Canim benim 26. Haftada yapildi, oyle cok zor deil. bi alet var onu sokuyo, ellede bakiyo Bende kanama falan olmadi. Ama ablamda 37. Haftada yapilmis hafif kanama olmus normalmis. Bakalim beni tekrar 37de yapicak Allah izin werirse ilki ani oldugu icin bisey anlamamistim o agrida, ama simdi biliyorum napicagni biraz heyecan war sadece. Korkulcak bsy yok canimKizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
Cok sirinmis canim, hayirli ugurlu olsun. Melein ne guzel uyicak icindeKızlar beşiğimiz geldi bugün çok şekerrr kurduk bile.son hazırlıklar artıkEki Görüntüle 1521993
oyy maşallah annesi kocaman olmuş prensesGünaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
2805 gr olmuş ve doktor epey uzun boylu olacak dedi 51 cm mis boyu :)
nstye girdik ilk defa kızım oynamadi inat etti onun icin iki kere girdik,
kan tahlilleri idrar tahlili yapildi.
Fakat gösteremedim doktorumuza. Ameliyata gitmis biz nstdeyken.
Haftaya bir konferansa gidecekmis ondan sonraki salı günü çağırdı tekrar.
Her gün yarım saat yürüyüş yapılacak,
Kızartma, yağlı, hamur işi, baharatlı, tuzlu şeyler yasak. Iliski yasak.
Omega destegi verdi, diger doktorum vermedi diye sasirdi.
Kan ilacimi degistirdi.
Vee dogum tarihi olarak 31 mayis dedi :)
çook güzel bir kız bu dedi bi güzel sevdi de kızımı :))
Ayy benim de boyum uzun, ama dar bi insanım oyüzden çatım dardır die düşünüyodum , boyla alakalı olmasına çok sevindimYok canim son 10 gun kala yapilacakmis, boyun uzun bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi doktor:)
maşallah canım okudukça çok mutlu oluyorum, kilon da taş çatlasa bikaç haftaya tamamen gidecek demekki ne güzel, bize de dua et canım ya sabırsızlanıyoruzSelam annislerr:))
Biz bugun 4 gunluk olduk. Dogum icin gun sayarken simdi oglus dogdu onun buyudugu gunleri sayiyorum:)
Simdilik cok rahatim baya bi toparlandim. Gerci annem yanimda oldugundan hic bi is yapmiyorum tek ugrasim melek oglum. Bakalim o gidince nasil olacak. Gece gunduz en fazla 2 saatte bi uyandirip emziriyorum. Uyku duzenide iyi cok sukur. Emiyo uyuyo uyaniyoo. Dun aksam hafiften gulucuk bile atti babasina:)
Kilo konusuna hamilelikte cok takmistim hatirlarsaniz. 64 kilo ile hamile kaldim. 81 ile dogum yaptim ve dun sabah tartildigimda 71 kiloydum:) 10 kilo bi anda gidivermis yani:) darisi diger kalan kilolarin basina ins:)
Korkulacak birşey yok acımıyor diyemem doktor parmakla bakıyor yada ultrasyonlada bakıyorlar kanama filan olmuyor ama ilk gün biraz acıyor sonra geçiyor korkma ben 3 ay içermesinde kaç kere oldum ne yapalım sağlık için bide benim doktor erkek altımı açıp sonra kalkıp diçoktorla muhabbet ediyoruz yapacak bşrşey yokKizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
maşallah kızına canım güzel haberlerle dönmüşsün ne güzel bu doğum tarihini neye bakarak söyledi yani kesin bi tarih mi benimde doktorum omega vermemişti bende ekstradan haftada 1 veya 2 kez kullanıyorum canım demekki kullanmak gerekiyormuş bu yasakları neden koydu ki?hadi ilişki tamam da diğerlerini neden yeme dedi acaba çok soru sordum kusura bakmaGünaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
Kan ilacimi degistirdi.
oyy maşallah size ya ne güzel Allah bize de hayırlısıyla bu günleri gösterir inşallah canım doğum yaklaştıkça korkum ve heyecanım da giderek artıyor dikişin var mıydı doğumdan sonra en korktuğum olay o yüzden soruyorum canımSelam annislerr:))
Biz bugun 4 gunluk olduk. Dogum icin gun sayarken simdi oglus dogdu onun buyudugu gunleri sayiyorum:)
Simdilik cok rahatim baya bi toparlandim. Gerci annem yanimda oldugundan hic bi is yapmiyorum tek ugrasim melek oglum. Bakalim o gidince nasil olacak. Gece gunduz en fazla 2 saatte bi uyandirip emziriyorum. Uyku duzenide iyi cok sukur. Emiyo uyuyo uyaniyoo. Dun aksam hafiften gulucuk bile atti babasina:)
Kilo konusuna hamilelikte cok takmistim hatirlarsaniz. 64 kilo ile hamile kaldim. 81 ile dogum yaptim ve dun sabah tartildigimda 71 kiloydum:) 10 kilo bi anda gidivermis yani:) darisi diger kalan kilolarin basina ins:)
Canimmm sonunda elhamdülillah :)))Günaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
Kan ilacimi degistirdi.
Oy annesi o minnak yenir yenir..Selam annislerr:))
Doktor çok doluymuş pazartesi ye kaldı.pazartesi artık raporumuda alırım.Git canim git gör melegini :))
Oyy bal gibi tatli yaa...Kızlar beşiğimiz geldi bugün çok şekerrr kurduk bile.son hazırlıklar artıkEki Görüntüle 1521993
Canim birazcık sana bağlı aciyip acimamasi...Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
ya bu kadar hafta dan sonra böyle bi teşhis koymaları çook şaşırtıcı ve üzücü. doktorun iyi bi doktormu. plesantayla ilgili sorunu olan arkadaşlar genelde prof. e gidiyorlar.bence işin ehline git canım biran önce,ve gidip kesinleştirinceye kadar da canını sıkma bence, bebişini düşün..evet canım benim ikinci gebeliğim öncesinde bir sezeryan geçirdim Allah kısmet ederse bu ikinci çocuğum olacak ama doktorun rahmin alınma olasılığı yüksek ama dert etme çocuk sahibi olamazsan bile menepoz ve cinsel hayatın etkilenmez diyince dondum birden
Masallah size canimSelam annislerr:))
Hatirlr misin ki mogaminin topiginden :)Günaydın annişler. Ben de salı günü gideceğim bebişimi görmeye. 20 haziranda sezeryan olcam inş. Şafak tutuyorum :)
Günaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
Kan ilacimi degistirdi.
Masallah kizina canimGünaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
Kan ilacimi degistirdi.
Aynen oyle canim benim :)) tesekkur ederiz :))Maşallah kuzuna.kızlarımız birbirinden güzel olacaklar erkeklerimizde yakışıklı:))geri sayımlar başladı ve ben çok sabırsızlanıyorum.
Evet canim benim 36 hafta 6 gunluk cikti kizim ultrasonda. Normalde bugun tam 36 haftalik olduk :) bazi degerleri 37. Hafta cikmis hatta sanirim cok dikkatli de bakmadim da. :)oyy maşallah annesi kocaman olmuş prensesnormal doğum olmasına rağmen gününü neden 1 hafta öne çekti acaba, gelişimi önde olduğu için mi?
Ayy benim de boyum uzun, ama dar bi insanım oyüzden çatım dardır die düşünüyodum , boyla alakalı olmasına çok sevindim
maşallah canım okudukça çok mutlu oluyorum, kilon da taş çatlasa bikaç haftaya tamamen gidecek demekki ne güzel, bize de dua et canım ya sabırsızlanıyoruz
Yok canim Estağfurullah :) tuzlu ve hamurisi gebelik zehirlenmesine neden olabiliyormus. Digerleri de midem rahatsiz olmasin diye. Bi de aldigim kilo fazla geldi doktorumuza da omdan da yasakladi. Her gun 1 kasik pekmez iceceksin dedi eklemeyi unutmusum onlari. Sut urunlerinden her gun muhakkak birini tuketeceksin dedi. Yumurta köy yumurtasi olacak suda pisirip yiyeceksin dedi. :) normal dogumu da kizimin gelisimine bakarak soyledi canim :)maşallah kızına canım güzel haberlerle dönmüşsün ne güzel bu doğum tarihini neye bakarak söyledi yani kesin bi tarih mi benimde doktorum omega vermemişti bende ekstradan haftada 1 veya 2 kez kullanıyorum canım demekki kullanmak gerekiyormuş bu yasakları neden koydu ki?hadi ilişki tamam da diğerlerini neden yeme dedi acaba çok soru sordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?