2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))
 
Evet canım o 40 tl de zaten muayene parası,sevindim canım memnun kalmana.Benimde pazartesi randevum var.İnşallah bir daha ki sefere denk geliriz.Ya ben çok utanıyorum erkek doktordan yoksa bende görünmek istiyorum ama ne bilim ya.
 
Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))

Gelemio isler yüzünden aylardır.babamız da kızınca aynı şekilde çatar kasları ortası kirisa kirisa.kızım da öyle yapmış aynen.
Biraz bakindim nette de kim denediyse ise yaramis o bitki bende denemek istiyorum buyuzden
 
canım sağol cevabın için uzun uzun anlatmışsın kaç kilo aldın ki simdiye kadar canım bende hergün yumurta ve yogurt tüketmeye çalışıyorum bide pekmeze başlıyım en iyisi hep aklımda ama unutuyorum pekmezibakalım bizimki bi dahaki gidişimizde tarih vercek mi
 
Oy masallah minik melege. Allah bagislasin annesi
 
Bisey daha soracagim bizim Dr hic boyuna dair birşeyler demiyor.FL bpd(hohler) yazan yer var bide FL AC (hadlock) yazan yer var.hangisini bunlarin birini 0.7 Lemi carpiyoduk?
 
Oğlum napıyor bana böyleee Alt tarafıma sanki bi çubukla delmeye çalışır gibi acı verici bi baskı uyguluyor. Batıyor resmen ve altıma kaçırcak gibi de bi his oluyor. Uzandım ama kıvrandırıyor beni 1 saattir durmadı yerinde. Sıkıldı bu yaramaz çıkmak istiyor.
 
tavsiye ederim canim ama tabi sen bilirsin. :)
 
Anladim kuzum anladim cok da mühim degil nasılsa sata göre gelmiyor bebislerin yüzde 80 i :))
 
20ye yakin aldim canim. :) tarih verince mutlu oldum bende insallah sana da verir :) ama tabi bu tarihler gercek degil kuzucuklar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :))
 
Oy maaşAllah minnakina...
Sağlıklı dediyse kilo problem değil canim:)
Ne guzel artık sonlara geliyoruz :))
 


Arkadaşım geçen günlerde başıma geldi yürümemi bile engelliyordu çok da ağrı yapıyordu doktorumu aradım bi krem söyledi eşim hemen gidip eczaneden aldı o krem beni bayağı bi rahatlattı istersen sen de bi doktorunu ara.
 
iyiyim canim biraz midem yaniyor :) gittim bu sabah sonunda, gördüm kizimi o da cok iyi cok şükür 2805gr olmuş :)) boyu çok uzunmuş :))

Oyy benim oglusumla ayni kilolari :) ne guzel uzun olsun manken gibi :)) mide yanmalari da zorlastiriyor baya ya bn hep sade soda iciyorum dondurma yiyorum sende deneyebilirsin :) ilac kullanmak icime sinmiyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…