- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.961
Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))Merhaba teyzoslar
Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmiskuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?
Evet canım o 40 tl de zaten muayene parası,sevindim canım memnun kalmana.Benimde pazartesi randevum var.İnşallah bir daha ki sefere denk geliriz.Ya ben çok utanıyorum erkek doktordan yoksa bende görünmek istiyorum ama ne bilim ya.Evet canim ona devam edeceğim insallah. Hastane de hosuma gitti, doktor beyde cok iyi. Kendi numarasini da verdi. Acil durumlarda 24 saat ulasabilirsin dedi. Dogumlara kendisi giriyormus öyle Söyledi. Doğum ucretini konusamadim hastaneyle. Bi dahaki gidisimde inşallah konusmayi düşünüyorum :) medical parka boşuna o kadar para veriyormuşuz. Kan tahlili idrar tahlili bir de nst sadece 40tl muayeneyle yaptilar. Binalari da cok güzel geniş geniş. Ah basinda cesaret edip degistirseymisim keske.
Geldi canim onunki resmini de koymustu :) maasallah kuzuna resmi actim ve oyy dedim dışımdan :)) biraz kızmış babasına belli :))
canım sağol cevabın için uzun uzun anlatmışsın kaç kilo aldın ki simdiye kadar canım bende hergün yumurta ve yogurt tüketmeye çalışıyorum bide pekmeze başlıyım en iyisi hep aklımda ama unutuyorum pekmeziYok canim Estağfurullah :) tuzlu ve hamurisi gebelik zehirlenmesine neden olabiliyormus. Digerleri de midem rahatsiz olmasin diye. Bi de aldigim kilo fazla geldi doktorumuza da omdan da yasakladi. Her gun 1 kasik pekmez iceceksin dedi eklemeyi unutmusum onlari. Sut urunlerinden her gun muhakkak birini tuketeceksin dedi. Yumurta köy yumurtasi olacak suda pisirip yiyeceksin dedi. :) normal dogumu da kizimin gelisimine bakarak soyledi canim :)
Oy masallah minik melege. Allah bagislasin annesiMerhaba teyzoslar
Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmiskuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?
Bende aynıyım geceler kabus gibiKizkar ya her gece ayni saatlerde uykum kaciyor yine uyandin saat gibi oldum
tavsiye ederim canim ama tabi sen bilirsin. :)Evet canım o 40 tl de zaten muayene parası,sevindim canım memnun kalmana.Benimde pazartesi randevum var.İnşallah bir daha ki sefere denk geliriz.Ya ben çok utanıyorum erkek doktordan yoksa bende görünmek istiyorum ama ne bilim ya.
Anladim kuzum anladim cok da mühim degil nasılsa sata göre gelmiyor bebislerin yüzde 80 i :))Gelisiminden dolayi sanirim canim. Ya da ne gordu de degistirdi tam bilmiyorum acikcasi :) diger doktorum zaten tarih vermemişti bana hic. Sordu tarih verdi mi diye bende dedim Hayır vermedi. Ondan sonra 31 mayis dedi :) cok memnun kaldim doktor beyden. Kartini verdi kendi cep numarasi da var 24 saat acik bi sorun olursa ara muhakkak dedi. Hastane de guzelmis canim. Medical de soyuluyormusuz resmen. Burada devam edeceğim :)
20ye yakin aldim canim. :) tarih verince mutlu oldum bende insallah sana da verir :) ama tabi bu tarihler gercek degil kuzucuklar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :))canım sağol cevabın için uzun uzun anlatmışsın kaç kilo aldın ki simdiye kadar canım bende hergün yumurta ve yogurt tüketmeye çalışıyorum bide pekmeze başlıyım en iyisi hep aklımda ama unutuyorum pekmezibakalım bizimki bi dahaki gidişimizde tarih vercek mi
Fl sini 7 ile carpip boyinu buluyosun canimBisey daha soracagim bizim Dr hic boyuna dair birşeyler demiyor.FL bpd(hohler) yazan yer var bide FL AC (hadlock) yazan yer var.hangisini bunlarin birini 0.7 Lemi carpiyoduk?
Oy maaşAllah minnakina...Merhaba teyzoslar
tavsiye ederim canim ama tabi sen bilirsin. :)
Fl sini 7 ile carpip boyinu buluyosun canim
iyiyim canim biraz midem yaniyor :) gittim bu sabah sonunda, gördüm kizimi o da cok iyi cok şükür 2805gr olmuş :)) boyu çok uzunmuş :))Pofudugum nasilsin bebis nasil gittin mi doktora :* :)
Kızlar acil yardım lütfen 35+0 hamileyim cok fena hemoroid yani basur oluştu kusura bakmayın acik acik yazıyorum cok kötüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım(((
iyiyim canim biraz midem yaniyor :) gittim bu sabah sonunda, gördüm kizimi o da cok iyi cok şükür 2805gr olmuş :)) boyu çok uzunmuş :))
AC karın çevresi demek canım,BPD kafanın kulaklar üzerinden ölçülen çevresi FL de uyluk kemiği uzunluğu 7 ile çarpıp ortalama boyu bulabilirsin yani yaklaşık 43 cm :)6.62 mi yani?
Ewet canim. Boyu guz masallah6.62 mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?