2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy benim oglusumla ayni kilolari :) ne guzel uzun olsun manken gibi :)) mide yanmalari da zorlastiriyor baya ya bn hep sade soda iciyorum dondurma yiyorum sende deneyebilirsin :) ilac kullanmak icime sinmiyor :)
Bu sabah kizim oynamayinca cok cikolata meyve suyu vs yemek durumunda kaldim nst icin. Onlar yakti muhakkak canim. Bir de uykumu da alamadim erken kalktim. O da büyük etken oldu :) bende cok zorlanmadikca ilaca basvurmuyorum :) ayni dusuncedeyim seninle :) sen nasilsin bu arada :)

Iyiyim canim. Son kalan eksikleri tamamladim. Uc pijama takimi bi uzun penye gecelik aldim. Evde cesit cesit giyerim. Malum yaza denk geliyor cok degistiririm ustumu dogumdan sonra :)

Iyiyim canim. Son kalan eksikleri tamamladim. Uc pijama takimi bi uzun penye gecelik aldim. Evde cesit cesit giyerim. Malum yaza denk geliyor cok degistiririm ustumu dogumdan sonra :)
Bende de 2 takim pijama bi takim da gecelik var. Evin icinde eskilerimi de giyerim bunlari hastane icin aldim :) birileri gelirse giyinik cikarim sanirim pijamayla utanirim :)

Bende de 2 takim pijama bi takim da gecelik var. Evin icinde eskilerimi de giyerim bunlari hastane icin aldim :) birileri gelirse giyinik cikarim sanirim pijamayla utanirim :)

Aynen canim bnde eve geldigimde birileri gelir diye hep uzun kollu falan aldim. Bi tanesi kapri kisa kollu sadece. Hanim hanimcik giyinip oturucim

20ye yakin aldim canim. :) tarih verince mutlu oldum bende insallah sana da verir :) ama tabi bu tarihler gercek degil kuzucuklar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :))
olsun canım kilo önemli değil doğunca yarısı gidiyormuş zaten bebişler sağlıklı olsun da :) bugün tartıldım 10 kilo almışım daha fazla bekliyordum bende şaşırdım zaten normal doğuma nasıl tarih veriyor diyeevet umarım hepimiz hayırlısıyla zamanında kavuşuruz kuzucuklarımıza

Doğumda 10 kg gitse 86 kga düşerim emzirirken bi 10 daha versem 76 ohh 2-3 kg da ben veririm uğraşıp eski formumdayim.

Ay hadi inşallah

ayy maşallah kızına canım nasıl sinirli çıkmış öyle babaya kızmış kesin
benim doktorum hep böyle görüntüler veriyor 1 kez de cd verdi eşim o zaman şimdi daha farklı hissettim gerçek gibi demişti
canım o ottan bende almak istiyorum ama nerden alacaksın alınca bana da yazar mısın

Doğumda 10 kg gitse 86 kga düşerim emzirirken bi 10 daha versem 76 ohh 2-3 kg da ben veririm uğraşıp eski formumdayim.

Ay hadi inşallah
verirsin canım hiç merak etme geçen yıl bi arkadaşım doğum yaptı kız 20 kiloya yakın almıştı bebeği 6 aylıkken eski kilosundan bile zayıftı şimdi görsen hiç doğum yapmamış gibi ne diyet yaptı nede başka bişey bol bol emzirdi sadece inşallah bizde vercez azimliyim bendebirde ilk çocukta daha çabuk veriliyor sanırım

Kızlar lütfen baska bilgi sahibi olan yok mü bı tek bnm mı basıma geldi
Benim de olmuştu canım. Kabız olmamaya çalıştım lifli gıdalar tükettim. Bir de her sabah aç karnına 3 kuru kayısı yiyip üzerine 1 bardak sıcak su içtim. Tuvalete girdiğimde de vazelin sürdüm hemen yumuşattı geçirdi. Ama her tuvalete girdiğinde sürdüm

baldamlam burada bi arkadaş yazmıştı onlinehelal diye bi siteden almış.baktım bende küçüğü 15 buyugu 20 TL di galiba.5 TL kargo ücreti kapıda ödeme istersen +5 TL yaziodu

baldamlam burada bi arkadaş yazmıştı onlinehelal diye bi siteden almış.baktım bende küçüğü 15 buyugu 20 TL di galiba.5 TL kargo ücreti kapıda ödeme istersen +5 TL yaziodu
tamam canım teşekkür ederim bende bi bakayım hacca giden çok oldu etrafımda ama ben bu otu yeni duydum olmadı o siteden alırım sağolbirde bu ot nasıl kullanılacak bilgisi olan var mı acaba

çantamız sonunda hazır :) gerçi pijamanın boyu terziye gitti çabuk gelir inş.
çrş olsada dr umu görsem bakalım doğum için ne söyleyecek. ayrıca hastanenin doğum prosedürünü de konuşacağım. hemen emzirebiliyor muyum, yanımda mı kalacak, yıkanmasını istemiyorum. oda kaç kişilik vs vs

tamam canım teşekkür ederim bende bi bakayım hacca giden çok oldu etrafımda ama ben bu otu yeni duydum olmadı o siteden alırım sağolbirde bu ot nasıl kullanılacak bilgisi olan var mı acaba

Nette var cnm kullanımı.anladığım hatırladığım kadarıyla dogum un başladığını anladigin vakit sıcak suya koyuyorsun bitkiyi.o açıldıkça rahim de aciliyormus.doğum bitince de çıkartmak gerekiyormus ki rahimde yine o bitki kapandikca kapansin,anne cabuk toparlanan.hatta doğuma giderken o sudan bi miktar icmeyide tavsiye edenler var.aktarlara sorduğumda biliyorlar ne ise yaradığını doğum icinmi diolar ama ellerinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…