- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.981
Bu sabah kizim oynamayinca cok cikolata meyve suyu vs yemek durumunda kaldim nst icin. Onlar yakti muhakkak canim. Bir de uykumu da alamadim erken kalktim. O da büyük etken oldu :) bende cok zorlanmadikca ilaca basvurmuyorum :) ayni dusuncedeyim seninle :) sen nasilsin bu arada :)Oyy benim oglusumla ayni kilolari :) ne guzel uzun olsun manken gibi :)) mide yanmalari da zorlastiriyor baya yabn hep sade soda iciyorum dondurma yiyorum sende deneyebilirsin :) ilac kullanmak icime sinmiyor :)
Bu sabah kizim oynamayinca cok cikolata meyve suyu vs yemek durumunda kaldim nst icin. Onlar yakti muhakkak canim. Bir de uykumu da alamadim erken kalktim. O da büyük etken oldu :) bende cok zorlanmadikca ilaca basvurmuyorum :) ayni dusuncedeyim seninle :) sen nasilsin bu arada :)
Bende de 2 takim pijama bi takim da gecelik var. Evin icinde eskilerimi de giyerim bunlari hastane icin aldim :) birileri gelirse giyinik cikarim sanirim pijamayla utanirim :)Iyiyim canim. Son kalan eksikleri tamamladim. Uc pijama takimi bi uzun penye gecelik aldim. Evde cesit cesit giyerim. Malum yaza denk geliyor cok degistiririm ustumu dogumdan sonra :)
Bende de 2 takim pijama bi takim da gecelik var. Evin icinde eskilerimi de giyerim bunlari hastane icin aldim :) birileri gelirse giyinik cikarim sanirim pijamayla utanirim :)
canım 42 cm yapıyo bende 34.haftadayım benim değerde 6.84 lu bişey doktorum 42 cm dedi6.62 mi yani?
olsun canım kilo önemli değil doğunca yarısı gidiyormuş zaten bebişler sağlıklı olsun da :) bugün tartıldım 10 kilo almışım daha fazla bekliyordum20ye yakin aldim canim. :) tarih verince mutlu oldum bende insallah sana da verir :) ama tabi bu tarihler gercek degil kuzucuklar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler :))
Doğumda 10 kg gitse 86 kga düşerim emzirirken bi 10 daha versem 76 ohh 2-3 kg da ben veririm uğraşıp eski formumdayim.olsun canım kilo önemli değil doğunca yarısı gidiyormuş zaten bebişler sağlıklı olsun da :) bugün tartıldım 10 kilo almışım daha fazla bekliyordumbende şaşırdım zaten normal doğuma nasıl tarih veriyor diye evet umarım hepimiz hayırlısıyla zamanında kavuşuruz kuzucuklarımıza
ayy maşallah kızına canım nasıl sinirli çıkmış öyle babaya kızmış kesinMerhaba teyzoslar
Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmiskuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?
verirsin canım hiç merak etme geçen yıl bi arkadaşım doğum yaptı kız 20 kiloya yakın almıştı bebeği 6 aylıkken eski kilosundan bile zayıftı şimdi görsen hiç doğum yapmamış gibi ne diyet yaptı nede başka bişey bol bol emzirdi sadece inşallah bizde vercez azimliyim bendeDoğumda 10 kg gitse 86 kga düşerim emzirirken bi 10 daha versem 76 ohh 2-3 kg da ben veririm uğraşıp eski formumdayim.
Ay hadi inşallah
Weririz kolayca. Ablamin memegi uc haftalik 15 kilo almisti 12si gitmis bileDoğumda 10 kg gitse 86 kga düşerim emzirirken bi 10 daha versem 76 ohh 2-3 kg da ben veririm uğraşıp eski formumdayim.
Ay hadi inşallah
off ağlattın beni kız çok güzeldi
Ben cok agladim izleyin bakalim
Benim de olmuştu canım. Kabız olmamaya çalıştım lifli gıdalar tükettim. Bir de her sabah aç karnına 3 kuru kayısı yiyip üzerine 1 bardak sıcak su içtim. Tuvalete girdiğimde de vazelin sürdüm hemen yumuşattı geçirdi. Ama her tuvalete girdiğinde sürdümKızlar lütfen baska bilgi sahibi olan yok mü bı tek bnm mı basıma geldi
tamam canım teşekkür ederim bende bi bakayım hacca giden çok oldu etrafımda ama ben bu otu yeni duydum olmadı o siteden alırım sağolbaldamlam burada bi arkadaş yazmıştı onlinehelal diye bi siteden almış.baktım bende küçüğü 15 buyugu 20 TL di galiba.5 TL kargo ücreti kapıda ödeme istersen +5 TL yaziodu
tamam canım teşekkür ederim bende bi bakayım hacca giden çok oldu etrafımda ama ben bu otu yeni duydum olmadı o siteden alırım sağolbirde bu ot nasıl kullanılacak bilgisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?