- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.941
Sat'i da soyledim doktor beye ama o 31 mayis olacagini soyledi canim. Gelişimine göre sanirim :) kafasi asagi dogru dönmüş bir de kizimin :)Canimmm sonunda elhamdülillah :)))
Ne guzel koskocaman olmuş kızın :)
Yalniz ben dogum tarihini neye dayanarak değiştirdigini anlayamadım kuşum, sezeryan değil sonuçta normal doğum, e normal olduğunda sat a göre geliyor minikler, yanlış mi biliyormuşsun satini acaba ?
Günaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
2805 gr olmuş ve doktor epey uzun boylu olacak dedi 51 cm mis boyu :)
nstye girdik ilk defa kızım oynamadi inat etti onun icin iki kere girdik,
kan tahlilleri idrar tahlili yapildi.
Fakat gösteremedim doktorumuza. Ameliyata gitmis biz nstdeyken.
Haftaya bir konferansa gidecekmis ondan sonraki salı günü çağırdı tekrar.
Her gün yarım saat yürüyüş yapılacak,
Kızartma, yağlı, hamur işi, baharatlı, tuzlu şeyler yasak. Iliski yasak.
Omega destegi verdi, diger doktorum vermedi diye sasirdi.
Kan ilacimi degistirdi.
Vee dogum tarihi olarak 31 mayis dedi :)
çook güzel bir kız bu dedi bi güzel sevdi de kızımı :))
Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
canım kuzuna maşallahnasıl doktordan, hastaneden memnun kaldınmı?
bi de niye doğum tarihini değiştirdi?
CaniM bu perşembe mi doğuma gireceksin.şi
Şuanlık iyiyim ama hiç belli olmuyor Pazartesi son kontrol var perşembede Rabb'inin izni ile alacaklar bebeği ama enerji adına bir gram Bişey yok hep yatıyorum
Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu
Doktor normal doğum icin hic bir sorun yok dedi kordon dolanmasi vs olabiliyormus bu haftalarda ama yok dedi. Ben normal dogum cok seviyorum dedi. Ben giriyorum dogumlara da dedi. Yani sezeryan icin verdiğini düşünmüyorum bakalim zaman gosterecek kuzucuk ne zaman gelecekse gelsin :)maşşallah prensese uzunboylu olacak doktor baya ilgilenmiş iyiki değiştirdin doktoru en azından rahatça güvenirsin aklında soru işareti kalmaz ay doğuma hiç bişe kalamamış bence o sezeyan tarihi ama önce gelecek bakta gör heycan dorukta :)
20ye yakin aldim canim 18 falan. O yuzden. Normal ev yemegi yiyeceğim mecburMasallah kizina canim
Kac kilo aldin su ana kdar ?
Dr da her seyi yasak etmis ne yiyeceksin peki?
evet doktor dedi ki karnı küçük kafa byük bacak uzun boy uzun manken bebek deriz biz dedi :)
Lifli gıdalar tüketmelisin bolbol ki kabız olmayasın yoksa canın çok yanar. Wcde yıkanırkende parmağınla o çıkan memeyi hep geri ittir. Zamanla düzelir böyle böyle. Geçmiş olsunKızlar acil yardım lütfen 35+0 hamileyim cok fena hemoroid yani basur oluştu kusura bakmayın acik acik yazıyorum cok kötüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım(((
Anladim canim20ye yakin aldim canim 18 falan. O yuzden. Normal ev yemegi yiyeceğim mecburbu arada kola fanta gazoz asitli icecekler de yasak bu kadar yasak koymasina rağmen hosuma gitti çünkü ilgilendi doktor, bi suru anlatti. Keske daha erken degistirseymisim doktorumu...
Bende almicam canim. Simdi erken battaniyeler yeter bi sure sonra aliriz. Kenarda bekletmeyelim bosunakızlar benim dertte başka bizim eksiğimiz kalmadı çok şükür sadece aklıma takılan uyku seti alsammı geç kalmadan önce alacaktım sonra amaan zaten yaza denk gelecek yorganı falan kullanılmayacak kena korumalıklardan da hava alamaz sıcakta diyerekten almadım ayy alsammı mı ki
Kızlar acil yardım lütfen kusura bakmayın acik acik yazıyoüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım(((
Bende almicam canim. Simdi erken battaniyeler yeter bi sure sonra aliriz. Kenarda bekletmeyelim bosuna
Oy çok güzel haberler getirmişsin canım,memnun kaldın yani Onur beyden ona mı devam edeceksin artık.Maşallah Yaren kocaman olmuş 51 cm şimdiden.Günaydin annisler sonunda mutlu gün geldi, kızımı gördüm.
2805 gr olmuş ve doktor epey uzun boylu olacak dedi 51 cm mis boyu :)
nstye girdik ilk defa kızım oynamadi inat etti onun icin iki kere girdik,
kan tahlilleri idrar tahlili yapildi.
Fakat gösteremedim doktorumuza. Ameliyata gitmis biz nstdeyken.
Haftaya bir konferansa gidecekmis ondan sonraki salı günü çağırdı tekrar.
Her gün yarım saat yürüyüş yapılacak,
Kızartma, yağlı, hamur işi, baharatlı, tuzlu şeyler yasak. Iliski yasak.
Omega destegi verdi, diger doktorum vermedi diye sasirdi.
Kan ilacimi degistirdi.
Vee dogum tarihi olarak 31 mayis dedi :)
çook güzel bir kız bu dedi bi güzel sevdi de kızımı :))
Evet canim ona devam edeceğim insallah. Hastane de hosuma gitti, doktor beyde cok iyi. Kendi numarasini da verdi. Acil durumlarda 24 saat ulasabilirsin dedi. Dogumlara kendisi giriyormus öyle Söyledi. Doğum ucretini konusamadim hastaneyle. Bi dahaki gidisimde inşallah konusmayi düşünüyorum :) medical parka boşuna o kadar para veriyormuşuz. Kan tahlili idrar tahlili bir de nst sadece 40tl muayeneyle yaptilar. Binalari da cok güzel geniş geniş. Ah basinda cesaret edip degistirseymisim keske.Oy çok güzel haberler getirmişsin canım,memnun kaldın yani Onur beyden ona mı devam edeceksin artık.Maşallah Yaren kocaman olmuş 51 cm şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?