2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sat'i da soyledim doktor beye ama o 31 mayis olacagini soyledi canim. Gelişimine göre sanirim :) kafasi asagi dogru dönmüş bir de kizimin :)

maşşallah prensese uzunboylu olacak doktor baya ilgilenmiş iyiki değiştirdin doktoru en azından rahatça güvenirsin aklında soru işareti kalmaz ay doğuma hiç bişe kalamamış bence o sezeyan tarihi ama önce gelecek bakta gör heycan dorukta :)

Kizlar selam. Haftaya cati muayenesi olacakmisim. Netten de baktim ama kimse acik acik yazmamis. Bu muayene nasil yapiliyor. Aciyor mu. Kanama vs oluyor mu

Gecen hafta Nst de iken yanindaki kadincaaza bakti ebe ellerine eldiven gecirdinortu orttu asagiya hic bakmadan elini soktu kadin sancidan mi kontrolden mi bilmem ama yuzunubeksitti biraz bense yandaki sedyede kaskati kesildim izlemesi bile beni gerdi

canım kuzuna maşallah nasıl doktordan, hastaneden memnun kaldınmı?
bi de niye doğum tarihini değiştirdi?

Gelisiminden dolayi sanirim canim. Ya da ne gordu de degistirdi tam bilmiyorum acikcasi :) diger doktorum zaten tarih vermemişti bana hic. Sordu tarih verdi mi diye bende dedim Hayır vermedi. Ondan sonra 31 mayis dedi :) cok memnun kaldim doktor beyden. Kartini verdi kendi cep numarasi da var 24 saat acik bi sorun olursa ara muhakkak dedi. Hastane de guzelmis canim. Medical de soyuluyormusuz resmen. Burada devam edeceğim :)

Doktor normal doğum icin hic bir sorun yok dedi kordon dolanmasi vs olabiliyormus bu haftalarda ama yok dedi. Ben normal dogum cok seviyorum dedi. Ben giriyorum dogumlara da dedi. Yani sezeryan icin verdiğini düşünmüyorum bakalim zaman gosterecek kuzucuk ne zaman gelecekse gelsin :)

Masallah kizina canim
Kac kilo aldin su ana kdar ?
Dr da her seyi yasak etmis ne yiyeceksin peki?
20ye yakin aldim canim 18 falan. O yuzden. Normal ev yemegi yiyeceğim mecbur bu arada kola fanta gazoz asitli icecekler de yasak bu kadar yasak koymasina rağmen hosuma gitti çünkü ilgilendi doktor, bi suru anlatti. Keske daha erken degistirseymisim doktorumu...

kızlar benim dertte başka bizim eksiğimiz kalmadı çok şükür sadece aklıma takılan uyku seti alsammı geç kalmadan önce alacaktım sonra amaan zaten yaza denk gelecek yorganı falan kullanılmayacak kena korumalıklardan da hava alamaz sıcakta diyerekten almadım ayy alsammı mı ki

Kızlar acil yardım lütfen 35+0 hamileyim cok fena hemoroid yani basur oluştu kusura bakmayın acik acik yazıyorum cok kötüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım (((

Lifli gıdalar tüketmelisin bolbol ki kabız olmayasın yoksa canın çok yanar. Wcde yıkanırkende parmağınla o çıkan memeyi hep geri ittir. Zamanla düzelir böyle böyle. Geçmiş olsun

Anladim canim
Hayirlisi
Insallah her sey istedigimiz gibi olur

Bende almicam canim. Simdi erken battaniyeler yeter bi sure sonra aliriz. Kenarda bekletmeyelim bosuna

Kızlar acil yardım lütfen kusura bakmayın acik acik yazıyoüyüm kocaman bı basur memeside war o bolgede napicam lütfen basına böle bisi gelen veya duyan var mı lütfen yardım (((

Canim bir genel cerraha gorun derim. burada zeytinyagi suruyorum diyen arkadaslar vardi ama baslangicinda mi bilmiyorum. Ilac adi vermek dogru olmaz gebelikte kullanilmiyor olabilir

Merhaba teyzoslar
Bizde kizimla bulsmamizdan geldik.artik haftada bir kontrollermiz.nst mız güzel çıktı.hala başı aşağıda bundan sonrada dönmez dedi.2150 gr olmuş bukez çok kg almamış halbuki izindeyim yiyip içip tembellik ediyorum ama bende almamisim.karın çevresi geriligimiz devam edio.ama geriden gelio sadece aradaki fark artmio şükür.muayeneye girmeden "doğmadan bide renkli görsel" diyordum sansma drmuzun cihazi bukez renkli gosterenmis kuzum çatık kaslariyla yuzunu gösteriyordu en çok bu muayenede heyecanlandm ilk kez bile gördüm yüzünü.babamız yoktu ondan kizgindik galiba...
Burada çıkışta aktarlara fatma ana eli ni sordum ama yok.bitanesi bulamazsınız verirler başka bi ot aramayin dedi.sanrim burdan bi arkdasin sipariş ettiği yere basvurcam.geldiği bu arada o arkadaşın ki acaba hbri olan varmı?

Eklentiler

• IMG-20150509-WA0002.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 175
Oy çok güzel haberler getirmişsin canım,memnun kaldın yani Onur beyden ona mı devam edeceksin artık.Maşallah Yaren kocaman olmuş 51 cm şimdiden.

Oy çok güzel haberler getirmişsin canım,memnun kaldın yani Onur beyden ona mı devam edeceksin artık.Maşallah Yaren kocaman olmuş 51 cm şimdiden.
Evet canim ona devam edeceğim insallah. Hastane de hosuma gitti, doktor beyde cok iyi. Kendi numarasini da verdi. Acil durumlarda 24 saat ulasabilirsin dedi. Dogumlara kendisi giriyormus öyle Söyledi. Doğum ucretini konusamadim hastaneyle. Bi dahaki gidisimde inşallah konusmayi düşünüyorum :) medical parka boşuna o kadar para veriyormuşuz. Kan tahlili idrar tahlili bir de nst sadece 40tl muayeneyle yaptilar. Binalari da cok güzel geniş geniş. Ah basinda cesaret edip degistirseymisim keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…