- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.041
Bana nasil uzak bir konudasin sen. Kusura bakma yankis anlama sadece bende fikrimi yazmak istedim.
Oncelikle milletin benim yatak odamda ne isi var. Bebek orda olup illa gorecegim diyen olur mutlaka. Yatak ortusu serili olur yeter. Pijama yada gecelikle insan icine cikmaktan hoslanmam asla. Guzel bir elbise dua okunan yere daha cok yakisir. Bebege o mevlut takimi die sattiklari seylerden nefret ediyorum. onca guzel tulum vs varken o naylonlu kumaslar nedir anlamiyorum. Sicskta pisecek yavrular. Mevlude gelene hediye yapmayacagim zira nerdeyse 100 kisi oluyor. 100 kisi Olmasa da yapmam. Benim Mevlut kulturumde yok. Tavuk pilav tatli serbet cay bolca Kuran i Kerim.
Masallah cnm yaa bak bu günlere gelddik ne gzgüzel dogum tarihinde bello olmus cok sevindimm. Doktor sezeryan tavsiye etetti heralde. Kac kg.ki bebis kilosu az diosun cnm?CANLAAAAR ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
benide oğlum sabah sabah güzel tekmeleriyle anneler günümü kutladı :)
19 20 mayısda sezeryana gireceğim.. öncesinde gelmezse :) bu arada heyecan dorukta kilosu bebekimin düşük ama dogsun bol bol emzircem inşallah toparlıcak yawrum .. hepimiz için dualarım
Allah yar ve yardımcımız olsun öpüldünüz tatlı anneler
Benim de bu hafta o şekilde ağrılarım mevcut canjm herhangi bir gelişme yok.Merhaba kızlar bakıyorumda herkes anneler gününü kutluyo rabbim yavrularımızla seneye kutlamayıda nasip etsin inşallah bu arada kontrolüm vardı bebiş aşağıya dönmüş şu an için dr normal doğum gözüküyo dedi bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapılarak daha kesin cevap verecek.Benimde iki gündür aşağı bölgemde kemiklerde arada ağrı oluyo sizlerde de varmı baskı yaptığından sanırım doğum kanalına yerleşmeye mi çalışıyo iyice ne
canım peki doktorun sana bişey söyledmi normal yada sezeryan konusunda aramızda seninle hemen hemen 1 hafta var sanırımBenim de bu hafta o şekilde ağrılarım mevcut canjm herhangi bir gelişme yok.
canım bu arada bende dün kontroldeydim benim bebişin kalp atışlarıda genelde 120 ile 160 arası ama çogunlukla 160 tan yüksekti doktorum herhagi bir problemden bahsetmedi yani senin kide normaldi herhalde çok hareketliydi sanırım bu yüzden atımlar hızlanıyodu. Sana serum verildiğini söylemiştin nst de sancı çıktıysa tedbir amaçlı verilmiş olabilir diye düşündüm çünü 2 hafta benimde sancılarım çıktı dr progestan vermişti kullandım bu sefer sancı çıkmadı doğumda normal gibi gözüküyor allahın izniyle bebiş dönmüş seninle paylaşıyım dedimhttp://alkislarlayasiyorum.com/m/content/117131/yaratici-anneler-gunu-reklami
en sevdiğim anneler günü reklamlarından
Benim çatı muayene filan olmadı henüz.bebek döndü.normale şimdilik müsait ama ileriki günler ne gösterir bilemiyorum tabi.35+5benimcanım peki doktorun sana bişey söyledmi normal yada sezeryan konusunda aramızda seninle hemen hemen 1 hafta var sanırım
Kv ile piknikteydik anneler günü diye.Şimdi geldikkızlarrrr bugün kimseler yok herkes yatıştamı yada hazırlıklar tam gaz herhalde
Bende 34 ün içindeyim de bebiş 2 hafta onde o yüzden 35 36 haftalıkken muayene yapıp daha kesin bir şey soylenecek ama hiç belli olmuyor tabi bakalım hayırlısı nasılsa sağlıkla öyle gelsin yavrularımızBenim çatı muayene filan olmadı henüz.bebek döndü.normale şimdilik müsait ama ileriki günler ne gösterir bilemiyorum tabi.35+5benim
Canim peki cati muayenesi yapariz demedi mi doktorun?Benim çatı muayene filan olmadı henüz.bebek döndü.normale şimdilik müsait ama ileriki günler ne gösterir bilemiyorum tabi.35+5benim
Hadi hayirlisi canim. Hazirliklarin tamam mi? Bebegin kac kilo tatlimCANLAAAAR ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
benide oğlum sabah sabah güzel tekmeleriyle anneler günümü kutladı :)
19 20 mayısda sezeryana gireceğim.. öncesinde gelmezse :) bu arada heyecan dorukta kilosu bebekimin düşük ama dogsun bol bol emzircem inşallah toparlıcak yawrum .. hepimiz için dualarım
Allah yar ve yardımcımız olsun öpüldünüz tatlı anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?