2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anne . Uykusuz kaldın ,sinirlendin ,bezmiş hissettin , hasta oldun o da hasta oldu ,evden dışarı çıkamadın,her kafadan bi ses çıktı,bozuldun . kuaföre vakit ayırmakta ne,saçını bile taramaya fırsat bulamadın .kocaman valiz gibi çantalarla gezdin Ama her şeye değdi bebeğin .mutluluğu mutluluğun oldu.o can'dı,senin parçandı. o na yemek yedirdin, senin çayın buz oldu varsın olsun,"o" var ya,yeter. Annelik kolay değil,sabır işi. . Sana da çok yakıştı.Güzel anne anneler günün kutlu olsunnn...

Merhaba kızlar bakıyorumda herkes anneler gününü kutluyo rabbim yavrularımızla seneye kutlamayıda nasip etsin inşallah bu arada kontrolüm vardı bebiş aşağıya dönmüş şu an için dr normal doğum gözüküyo dedi bidahaki kontrolde çatı muayenesi yapılarak daha kesin cevap verecek.Benimde iki gündür aşağı bölgemde kemiklerde arada ağrı oluyo sizlerde de varmı baskı yaptığından sanırım doğum kanalına yerleşmeye mi çalışıyo iyice ne

bizde bugün sabah 9 da kalktık eşim kızımla beni deniz kenarında kahvaltıya götürdü çok mutlu olduk kızım da tekmeleriyle eşlik etti bize bikaç gün sonrada hediyem gelecekmiş bakalım bana bu seneki en güzel hediye kızımın varlığı zatenbugün çok duygusalım herşeye ağlayasım var kendimi zor tutuyorum annemi geçen hafta görmeme rağmen bugün de yanımda olsun isterdim Allah başımdan eksik etmesin..

CANLAAAAR ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
benide oğlum sabah sabah güzel tekmeleriyle anneler günümü kutladı :)
19 20 mayısda sezeryana gireceğim.. öncesinde gelmezse :) bu arada heyecan dorukta kilosu bebekimin düşük ama dogsun bol bol emzircem inşallah toparlıcak yawrum .. hepimiz için dualarım
Allah yar ve yardımcımız olsun öpüldünüz tatlı anneler

Sende sakın yanlış anlama ancak farklı olana bu tahammülsüzlüğüde ben anlamış değilim burda heryöreden insan ortak paylaşımda bulunuyor arnavutu çerkezi doğulusu batılısı herkes kendi adeti neyse buna göre yapar eminim çok daha farklı şekilde mevlüt yapanlarda vardır ancak bu tepkilerden dolayı yazmaya çekiniyorlardır sanırım. mevlütü büyüklerim şimdiye kadar böyle yapmışlar benden beklentileride bu yönde herkes kendi geleneği adeti neyse yazar ortak paylaşım olur ama kimse kimseye seninki böyle kötü kaka benimki böyle demeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Masallah cnm yaa bak bu günlere gelddik ne gzgüzel dogum tarihinde bello olmus cok sevindimm. Doktor sezeryan tavsiye etetti heralde. Kac kg.ki bebis kilosu az diosun cnm?

Bnde hala belli degil serklaj nezaman alinialinir normalmi sezeryan mi

Benim de bu hafta o şekilde ağrılarım mevcut canjm herhangi bir gelişme yok.

canım bu arada bende dün kontroldeydim benim bebişin kalp atışlarıda genelde 120 ile 160 arası ama çogunlukla 160 tan yüksekti doktorum herhagi bir problemden bahsetmedi yani senin kide normaldi herhalde çok hareketliydi sanırım bu yüzden atımlar hızlanıyodu. Sana serum verildiğini söylemiştin nst de sancı çıktıysa tedbir amaçlı verilmiş olabilir diye düşündüm çünü 2 hafta benimde sancılarım çıktı dr progestan vermişti kullandım bu sefer sancı çıkmadı doğumda normal gibi gözüküyor allahın izniyle bebiş dönmüş seninle paylaşıyım dedim

Benim çatı muayene filan olmadı henüz.bebek döndü.normale şimdilik müsait ama ileriki günler ne gösterir bilemiyorum tabi.35+5benim
Bende 34 ün içindeyim de bebiş 2 hafta onde o yüzden 35 36 haftalıkken muayene yapıp daha kesin bir şey soylenecek ama hiç belli olmuyor tabi bakalım hayırlısı nasılsa sağlıkla öyle gelsin yavrularımız

Hadi hayirlisi canim. Hazirliklarin tamam mi? Bebegin kac kilo tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…