- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.061
Henüz demedi.yarın hastahaneden izin rapor için kontorele gideceğim.ORada bakarlar mı bilmem.Canim peki cati muayenesi yapariz demedi mi doktorun?
valla bende gitmem diyodum ama gittim ve çok rahat ettim hem geç çıkıyo hemde 5 dk alıyo hiç korkma canım onlar işin ehli olmuşlar canın bile yanmıyoOdamız tam değil halı perde serilmedi nevresim vs geçirmedim.artık bu hafta evdeyken onları yaparım.bir de cesaretimi topladım ağdaya gideceğim bu hafta.bu rezilliği çekeceğime çok zorlanıyorum.arkadaşta normal doğum yaparım diyorsun 15dk acıyamı dayanamayacaksın diye gaza geldim.bakalım artık ama bu dinlenme iyi gelecek gibi.
Masallah bebegine canim. Sen kac kilo aldinKizlar 36+3teyim. Dr 3100 gr dedi bebek icin. Iri mi evlatcim. Ablam senin normal olmayabilir kilolu bebek olacak galiba dedi kendisi hemsire.
ben normal istiyorum yaa.
Canim sakin ol, hayirlisiyla atlatirsin ins. Ilk dogumunda mi sezaryendiKızlar yaaaaaaa son 3 gün heyecan tavan yaptı yaaaaaaa offff vakit geçmiyor
Ben hala tembellik yapiyorum. Yikamadim bile bebegimin kiyafetlerini. Newresim, perdede alicam. Ew temizligide yapmadimm cooook is warOdamız tam değil halı perde serilmedi nevresim vs geçirmedim.artık bu hafta evdeyken onları yaparım.bir de cesaretimi topladım ağdaya gideceğim bu hafta.bu rezilliği çekeceğime çok zorlanıyorum.arkadaşta normal doğum yaparım diyorsun 15dk acıyamı dayanamayacaksın diye gaza geldim.bakalım artık ama bu dinlenme iyi gelecek gibi.
Canim bende az once oldu ve uzandim ayaklarimi biraz yuksege koydum simdi gecti. Sizliyodu benimki refleks olarakta kasip sikiyorum kendimi daha cok sizliyo. Ama genelde ayakta 15 dakikafan fazla kalinca oluyoKızlarrr anneler günümüz kutlu olsun.. Ne güzel bir günve çok uzun zamandır ilk defa pazar günü akşam oldu diye yersiz bir gerginlik çekmiyorum.. Çünküüü Doğum iznime ayrılmış bulunmaktayım..
Bişey sorsam size kaç gündür yorgun Olduğum zamanlarda bebeğim hareket edince rahmin en alt noktasına sanki birşeylerin battığını hissediyorum.. Sizde varmış böyle bişey?
Ben hala tembellik yapiyorum. Yikamadim bile bebegimin kiyafetlerini. Newresim, perdede alicam. Ew temizligide yapmadimm cooook is war
Kızlarrr anneler günümüz kutlu olsun.. Ne güzel bir günve çok uzun zamandır ilk defa pazar günü akşam oldu diye yersiz bir gerginlik çekmiyorum.. Çünküüü Doğum iznime ayrılmış bulunmaktayım..
Bişey sorsam size kaç gündür yorgun Olduğum zamanlarda bebeğim hareket edince rahmin en alt noktasına sanki birşeylerin battığını hissediyorum.. Sizde varmış böyle bişey?
maşallahh olsun.benim biraz düşük gerçi doktor normal diyor.benim.yemede çok sıkıntım.var zorluyorum kendimi bu defa hasta oluyorum.zaten bende.hiç kilo alamadım tam tersine verdim.zorluyorum pekmez filan içiyorum hurma alıcam yarın ınu yerim doğuma kadar.Kizlar 36+3teyim. Dr 3100 gr dedi bebek icin. Iri mi evlatcim. Ablam senin normal olmayabilir kilolu bebek olacak galiba dedi kendisi hemsire.
ben normal istiyorum yaa.
canım maşallah ne sabırlıymışsın..ama artık yeter yavaş yavaş hazırla, minikler ne zaman gelir belli olmaz..önce kıyafetleri ve hastane çantasını hallet, sonra 36. haftaya ulaştığımızda da beşiği hem temizlersin, hem hazırlarsın..Ne tesadüf bende yıkamadım daha kıyafetleri haliyle çantamızda hazır değil beşik kurulu ama ne nevresimi geçirdim ne sildim temizledim bulduğumu içine atıyom ayak altında kalmasın diye :)ev temizliğini değil de kendi temizliğimi düşünüyorum umarım hazırlıksız yakalanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?