2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu yazıyı ben mi yazdım dedimbaşını okuyunca.bende de bir rahatlık duş alma derdi yok yarın tatil:)ama benim tel çalar sabah bir hafta arayanlara doğum iznine ayrıdldım derim artık.doktpr randevusunu bile geç aldım
Batma oluyor canım bıçak saplanır gibi

merhaba bayanlar,
kendimi çok kötü hissediyorum neredeyse yarım saat sigara dumanı olan bir mekanda bulunmak zorunda kaldım
gece gündüz bebeğimin sağlığı için dualar ederken nasıl böyle birşey yaşamaya müsaade ettim diye kendime kızmaktan bir hal oldum..
sizce çok zarar görmüşmüyümdür, çok korkuyorum

Evet cnm ya baya sabırlı çıktım bu hafta annem gelicek yardıma bi güzel yıkayıp ütülicem yerleştirecem dolaba sonra hastane çantasını hazırlicam o basit zaten eksik kalmadı çok şükür sonra da dediğin gibi yatağı hallederim sonra da el elin üstünde el şeyin üstünde oturur oğlumun gelmesini beklerim

Canim ben nasil aldim anlamadim. Surekli yogurt yiyordum acayip yogurt istiyordu canim. Aserme olayim cok oldu. Sarma cagla erik cilek hep yedim. Oyle ki dr vitaminleri kesti cocuk zaten baya iri diyerek. 2 aydir zaten kullanmiyordum kullansam 5 kilo dogcakti herhalde

Olmaz o kadardan Rahat ol

Canim pasif icicilik cok zararli ama artik gecti bak onu dusunme agaclik yerlerde bol bol yürüyüş yap guzel seyler ye

Cnm ya hiç deme sanırım ben tekrardan sigaraya başlicam dünden beri içiyorum ama dayanamıyorum tmm paket paket içmiyorum günde 1 2 tane falan durdum durdum yine başladım hamilelikten önce yemek içme yerine paso sigara içerdim öyle olmasam bile yinede tekrardan başladım gibi bişe oysaki bu ayıma nasıl tiksinmiştim anlatamam

İşte bende bunların hiç biri olmadı aşermede tam tersi yemek yerine isteksizlik oldı bazı dükkanları bile görmek istemedim.her öğlen ne yiyeceğim derdi çektim.
bence bünyeden bünyeye değişiyor bence.boşver iyi birşey.

Ben o konulara hiç girmiyorum kabahatımı biliyorum çünkü.çok dua ettim mücadele ettim ama başaramadım.

Canim pasif icicilik cok zararli ama artik gecti bak onu dusunme agaclik yerlerde bol bol yürüyüş yap guzel seyler ye

bildiğimden değil bende refleks olarak ordan çıkışta 10 dk kadar çamlık bir parkta oturdum canım, eve gelicede yoğurt yedim :/
neyse ki doğru şeyler yapmışım demek.

Canim bebegine zarar nolur yapma o sana muhtac bak sigara icenlerin cocuklati cok zarar goruyor annem iciyordu hamileulen de icmis ablam kronik astimliydi hala alerjik bunyesi bende de icmis sutunden tiksinmisim anne sutu icmedim hic ve haata oldum hep cok kotu seyler yasadik.. lutfrn bak sigara icen annenin cocugu olarak cok cektim Allah icin yapma arkadasim

yapma ne olur canım.. sakın!! belgeselde izlemiştim ayrıştırılmadan direkt bebeğe geçen iki şey var biri sigara biri alkol :/

Haklısın cnm biraz daha tutmam gerek kendimi bu zamana kadar içmeden geldim çok şükür az bi zaman kaldı bebeğimi tehlikeye atmaya hakkım yok

Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acaba

Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acaba

Ben dün yaptırdım canım kuaförüm yakın arkadaşım Sağolsun evime geldi ama karın çok büyük olduğu için baya zorlandık bir de eğer ağda kullanıyorsunuz biraz da can acısı varsa çok son ana bırakmayın derim... doğuma da böyle giderim diye düşünüyorum hormonlardan mıdır nedir pek çıkmıyor zaten :)

gün boyu okudum yazamadım. sigara içmeyin
çantam hazır, eşyalarımı eledim yıkandılar fakat hala ütüleyip yerleştirmedim. yarından çok ümitvarım

bu benim bebiş bir saatten fazladır tepişiyor acaba doğunca da mı bu kdr tepişip uykusuz kalacak. sabaha kadar uyusa bari o sakinken ben de çok rahat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…