- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.081
Yaparsın ya sıkma canını.Ben hala tembellik yapiyorum. Yikamadim bile bebegimin kiyafetlerini. Newresim, perdede alicam. Ew temizligide yapmadimm cooook is war
Bu yazıyı ben mi yazdım dedimKızlarrr anneler günümüz kutlu olsun.. Ne güzel bir günve çok uzun zamandır ilk defa pazar günü akşam oldu diye yersiz bir gerginlik çekmiyorum.. Çünküüü Doğum iznime ayrılmış bulunmaktayım..
Bişey sorsam size kaç gündür yorgun Olduğum zamanlarda bebeğim hareket edince rahmin en alt noktasına sanki birşeylerin battığını hissediyorum.. Sizde varmış böyle bişey?
Masallah bebegine canim. Sen kac kilo aldin
canım maşallah ne sabırlıymışsın..ama artık yeter yavaş yavaş hazırla, minikler ne zaman gelir belli olmaz..önce kıyafetleri ve hastane çantasını hallet, sonra 36. haftaya ulaştığımızda da beşiği hem temizlersin, hem hazırlarsın..
Canim ben nasil aldim anlamadim. Surekli yogurt yiyordum acayip yogurt istiyordu canim. Aserme olayim cok oldu. Sarma cagla erik cilek hep yedim. Oyle ki dr vitaminleri kesti cocuk zaten baya iri diyerek. 2 aydir zaten kullanmiyordum kullansam 5 kilo dogcakti herhaldemaşallahh olsun.benim biraz düşük gerçi doktor normal diyor.benim.yemede çok sıkıntım.var zorluyorum kendimi bu defa hasta oluyorum.zaten bende.hiç kilo alamadım tam tersine verdim.zorluyorum pekmez filan içiyorum hurma alıcam yarın ınu yerim doğuma kadar.
Olmaz o kadardan Rahat olmerhaba bayanlar,
kendimi çok kötü hissediyorum neredeyse yarım saat sigara dumanı olan bir mekanda bulunmak zorunda kaldım
gece gündüz bebeğimin sağlığı için dualar ederken nasıl böyle birşey yaşamaya müsaade ettim diye kendime kızmaktan bir hal oldum..
sizce çok zarar görmüşmüyümdür, çok korkuyorum
merhaba bayanlar,
kendimi çok kötü hissediyorum neredeyse yarım saat sigara dumanı olan bir mekanda bulunmak zorunda kaldım
gece gündüz bebeğimin sağlığı için dualar ederken nasıl böyle birşey yaşamaya müsaade ettim diye kendime kızmaktan bir hal oldum..
merhaba bayanlar,
İşte bende bunların hiç biri olmadı aşermede tam tersi yemek yerine isteksizlik oldı bazı dükkanları bile görmek istemedim.her öğlen ne yiyeceğim derdi çektim.Canim ben nasil aldim anlamadim. Surekli yogurt yiyordum acayip yogurt istiyordu canim. Aserme olayim cok oldu. Sarma cagla erik cilek hep yedim. Oyle ki dr vitaminleri kesti cocuk zaten baya iri diyerek. 2 aydir zaten kullanmiyordum kullansam 5 kilo dogcakti herhalde
Ben o konulara hiç girmiyorum kabahatımı biliyorum çünkü.çok dua ettim mücadele ettim ama başaramadım.Cnm ya hiç deme sanırım ben tekrardan sigaraya başlicam dünden beri içiyorum ama dayanamıyorum tmm paket paket içmiyorum günde 1 2 tane falan durdum durdum yine başladım hamilelikten önce yemek içme yerine paso sigara içerdim öyle olmasam bile yinede tekrardan başladım gibi bişe oysaki bu ayıma nasıl tiksinmiştim anlatamam
Canim pasif icicilik cok zararli ama artik gecti bak onu dusunme agaclik yerlerde bol bol yürüyüş yap guzel seyler ye
Cnm ya hiç deme sanırım ben tekrardan sigaraya başlicam dünden beri içiyorum ama dayanamıyorum tmm paket paket içmiyorum günde 1 2 tane falan durdum durdum yine başladım hamilelikten önce yemek içme yerine paso sigara içerdim öyle olmasam bile yinede tekrardan başladım gibi bişe oysaki bu ayıma nasıl tiksinmiştim anlatamam
Cnm ya hiç deme sanırım ben tekrardan sigaraya başlicam dünden beri içiyorum ama dayanamıyorum tmm paket paket içmiyorum günde 1 2 tane falan durdum durdum yine başladım hamilelikten önce yemek içme yerine paso sigara içerdim öyle olmasam bile yinede tekrardan başladım gibi bişe oysaki bu ayıma nasıl tiksinmiştim anlatamam
Canim bebegine zarar nolur yapma o sana muhtac bak sigara icenlerin cocuklati cok zarar goruyor annem iciyordu hamileulen de icmis ablam kronik astimliydi hala alerjik bunyesi bende de icmis sutunden tiksinmisim anne sutu icmedim hic ve haata oldum hep cok kotu seyler yasadik.. lutfrn bak sigara icen annenin cocugu olarak cok cektim Allah icin yapma arkadasim
yapma ne olur canım.. sakın!! belgeselde izlemiştim ayrıştırılmadan direkt bebeğe geçen iki şey var biri sigara biri alkol :/
Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acabaNe tesadüf bende yıkamadım daha kıyafetleri haliyle çantamızda hazır değil beşik kurulu ama ne nevresimi geçirdim ne sildim temizledim bulduğumu içine atıyom ayak altında kalmasın diye :)ev temizliğini değil de kendi temizliğimi düşünüyorum umarım hazırlıksız yakalanmam
valla her an tetikte olmak lazım ama.ben bir çarşamba gideceğim artık muayeneler sıklaşacak çünkü.sen bence halıları biran önce ver 4-5 gün sürer gelmesi.Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acaba
Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?