2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet mantıklı sonuçta prima biraz da keseyi düşünmek gerek neye alıştırsan öyle gider ben en iuisi normal yeşil paketten alayım 1 numara aldın değilmi 1 paket yeter mi

Evet mantıklı sonuçta prima biraz da keseyi düşünmek gerek neye alıştırsan öyle gider ben en iuisi normal yeşil paketten alayım 1 numara aldın değilmi 1 paket yeter mi
ılk ay cok gıdıyormus gunde 8-10 taneden hesaplamalısın, yenıdoganda bagırsak kontrolu yok cunku ve cılt cok hassas oldugu ıcın hemen degıstıreceksın kırlendıgınde

Günaydın kızlar, bi haftadır memleketimdeydim annemlerle, şimdi yola çıkıyorum. Kocamı çok özledim ama annemlerden ayrılmak da çok koyuyo, ah şu mesafeler olmasa oğlum da çook aşağılara vuruyo bgn, inş bi sıkıntı çıkarmaz bana sıpam

Kizlar 36+3teyim. Dr 3100 gr dedi bebek icin. Iri mi evlatcim. Ablam senin normal olmayabilir kilolu bebek olacak galiba dedi kendisi hemsire.

ben normal istiyorum yaa.
canım ya o ölçümler hatalı çıkıyo genelde. arkadaşıma da 3300 demişlerdi, 2700 doğdu. sen normali hedefle. son zamanlara gelince de başka bi doktora daha baktır kilosunu falan. çünkü burda bi arkadaşın aynı gün 350 gr farklı çıktı 2 farklı doktorda.

Aah aah ne kadar zor. Ikiye bolunmek... annenin yanina gidiyorsun aklin evinde kaliyor... onlari da ozluyorsun ama iste...

Canim bende bi paket yesil prima aldim ,bi tanede molfix yenidogan gobekbag oyuntulu aldim. Herkes ayri ayri sey soyledi yok ilk basta aleeji yaparsa deistirmek zorunda kalirsin bilmem ne iki tane ayri marka aldirdilar bana. Bakalim nolceekk totolora onemli minnaklarimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…