2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Haber werirsinn hersey yolunda olur ins. Cati muayenesini sor ama unutma, benim gibi kenara yaz istiyosan doktoru gorunce soru sormayi unutiyorum meleimi gormeye odaklaniyorum eminim cogumuz boyledir bu yuzden yazmak en iyisi
bugün çatı filan yapmasınlar soramamçatı bakım onarım gerekiyor.Çarşamba ancak çatı, bu normal hastahaneye rapor için gideceğim canım.Evet yazmak iyi oluyor haklısın canım

Son düzenleme:
Kızlar bir arkadaş emzirme önlüğü dikeceğini söylemişti kimdi o dikeniniz var mı ben de kendim yapmayı düşünüyorum da

Herkese selam tatlı annişler ve bebişleri :) 1 haftadır annem ve kv bendeydi badana,temizlik derken hiç bakamadım çok şükür bitti bana da ufak tefek şeyler kaldı bakalım. Geçmiş epey birikmiş okuyamıyorum. Doğum yapanlar oldu mu? Artık az kaldı doğumlar sıralanır ard arda. umarım herkes iyidir. Biz çok şükür iyiyiz kızımla kontrolümüz haftaya bakalım ne kadar olduk... Hepinizi öpüyorum :)

Merhaba guzel anneler kizisi gordum 35+4 gunluk kilo 2560 boy 42cm dedi doktorumuz hersey yolunda gozukuyor nst sanci cikmadi artik her hafta geleceksin dedi 1 hafta daha dursun sonra istedigi zaman gelebilir dedi bakalim bizden bu kadar...
Maşallah canım prensese. Bakalım biz ne kadar olduk merak ediyorum geçen hafta gittim ama ultrasonla bakamdı sadece nstye bağlamıştı haftaya görücem inşallah.
kızlar nasılsınız hazırlıklar bıttımı benım bıtmıyor ama artık enerjım yok
Hiç bitmicek sanıyodum ama benim de bitti sayılır canım bikaç bşy kaldı ufak tefek ama dediğin gibi enerjimiz de kalmadı

Kızlar sabah 8 den beri sağ kasığımda bacağıma vuran bi ağrı ve tam alt bölgemde bi ağrı var geçmek bilmiyo.sizdede böyle bi ağrı var mı?

Kızlar sabah 8 den beri sağ kasığımda bacağıma vuran bi ağrı ve tam alt bölgemde bi ağrı var geçmek bilmiyo.sizdede böyle bi ağrı var mı?
Canim agrin uzun surmus doktorunu bi arasan iyi olur. Ben cok yoruldugumda oluyo uzan ayagini yuksek yere koy ama doktorunu ara

aynen bende katılıyorum israil malı da olsa prima en iyisi ve gerçekten her kullananda memnun

Canim agrin uzun surmus doktorunu bi arasan iyi olur. Ben cok yoruldugumda oluyo uzan ayagini yuksek yere koy ama doktorunu ara
Normalde erken doğum riskiyle devamlı yatıyorum zaten.dün ve bugün kahvaltı hazırlamak dışında bişey yapmadım.kasılmaları önlemek için sürekli ilaçta alıyorum ama bu ağrı bi türlü geçmedi.

Magnezyum kullaniyo musun canim. Erken dogum riskinde warsa durma ara doktoru. Yalniz misin ewde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…