- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.161
evet canım yaşayan bilir, bazen çok hevesleniyorum ailelerle aynı yerde yaşayanlara, ama onun da ayrı zorlukları var tabi .. Bugünümüze şükür, telefonun diğer ucunda olduklarını bilmek bile güzel..Aah aah ne kadar zor. Ikiye bolunmek... annenin yanina gidiyorsun aklin evinde kaliyor... onlari da ozluyorsun ama iste...
Allah yardımcın olsun canım, inş herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz
Evet bebeğim Sezeryan dı işte bende pek heyecan yapmıyım diyorum ama. Olmuyor işte insan panik oluyor şimdi hastanedeyiz son kontroller bakalım dua edin kızlar
Yaaaa kiskandiimm seniiiSon 20 gün hohoh
Benim kiz 3 kilo 300 gr dogdu sonra hemen sislik inince 3100gr dustu ve 1 numara bez buyuk geliyodu ama bebek 3500 fln dogarsa 2 numara sikinti olmaz 3kiloda disari cikar canim zaten 1 paket 1 numara aldik sonra hemen 2ye gectikOrtalama 3kg bi bebek olacak diye düşündüm canım o yüzden aldım. 1numara 2-5kg, 2numara 3-6 kg. Çok fark olmaz bence.
Buyuk gelirse aliriz 1 numara canim :) her taraf market dolu :)Benim kiz 3 kilo 300 gr dogdu sonra hemen sislik inince 3100gr dustu ve 1 numara bez buyuk geliyodu ama bebek 3500 fln dogarsa 2 numara sikinti olmaz 3kiloda disari cikar canim zaten 1 paket 1 numara aldik sonra hemen 2ye gectik
Sezeryansa 2 hafta falan düş canim :)Yaaaa kiskandiimm seniiibenim 6bucukk haftam vaaar ama sezeryan olacak bakalim doktor ne zaman alacak bebisimi
bende aynı sebepten o bezden huylandım belki yalan ama içime kurt düştü israil malı olması da ayrı bir inandırıcılık sebebi tabi benim için. zaten yerli malı gibisi yok tabi mümkün olduğunca. molfix aldım bendeprimanın içindeki bi kimyasal erkek bebeklerin testisleri tarafından emiliyo ve ilerde kısırlığa yol acıyo diye okumustum aklınzda olsun kızlar ne de olsa israil malı pek güvenemedim ben
Canım molfix yerli malı mı. Onun için de İsrail malı diyorlar kafam karıştıbende aynı sebepten o bezden huylandım belki yalan ama içime kurt düştü israil malı olması da ayrı bir inandırıcılık sebebi tabi benim için. zaten yerli malı gibisi yok tabi mümkün olduğunca. molfix aldım bende
cnm benim bildiğim canbebe ve molfix yerli malıCanım molfix yerli malı mı. Onun için de İsrail malı diyorlar kafam karıştı
Saat kacta canim kontrolunsabah kendime güzel bir kahvaltı hazırlamıştım ama telefonlar başladı.Şuan pc de çalışıyorum mecburen.Öğleden sonra doktor kontrolüm var oraya gideceğim.
Bilgi için teşekkürler canımcnm benim bildiğim canbebe ve molfix yerli malı
KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?