2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aah aah ne kadar zor. Ikiye bolunmek... annenin yanina gidiyorsun aklin evinde kaliyor... onlari da ozluyorsun ama iste...
evet canım yaşayan bilir, bazen çok hevesleniyorum ailelerle aynı yerde yaşayanlara, ama onun da ayrı zorlukları var tabi .. Bugünümüze şükür, telefonun diğer ucunda olduklarını bilmek bile güzel..

Evet bebeğim Sezeryan dı işte bende pek heyecan yapmıyım diyorum ama. Olmuyor işte insan panik oluyor şimdi hastanedeyiz son kontroller bakalım dua edin kızlar
Allah yardımcın olsun canım, inş herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz

herkese günaydın kızlar... bugün işyerinde son iki haftamıza şladık çok şükür. rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inş.hepimize. bez konuşulmuş. bende molfix yenidoğn aldım. size tavsiyem neyle başlarsanız onunla devam etmeniz. sonradan en kalitelisine de geçseniz totoşlar pişik oluverio malesef.

Ortalama 3kg bi bebek olacak diye düşündüm canım o yüzden aldım. 1numara 2-5kg, 2numara 3-6 kg. Çok fark olmaz bence.
Benim kiz 3 kilo 300 gr dogdu sonra hemen sislik inince 3100gr dustu ve 1 numara bez buyuk geliyodu ama bebek 3500 fln dogarsa 2 numara sikinti olmaz 3kiloda disari cikar canim zaten 1 paket 1 numara aldik sonra hemen 2ye gectik

günaydın kızlar sabah erkenden eşimi işe yolladım saat 6 da sonra reçelimi yaptım sonra geri uyudum şimdi kalktık kahvaltı yapıcaz sabahları uyanmak çok zor oluyo ya sürekli yatasım var ama sadece sabahları sersem gibiyim şuan temizlik yapıcaktım ama kaldı yarın yaparım artık canım bişe yapmak istemiyo neyse karnımızı doyuralım uğrarız biz hadi öpüldünüz teyzelerr:)

primanın içindeki bi kimyasal erkek bebeklerin testisleri tarafından emiliyo ve ilerde kısırlığa yol acıyo diye okumustum aklınzda olsun kızlar ne de olsa israil malı pek güvenemedim ben

Kizlar migrosta gordunuzmu molfix reklamini. Molfix reyonunun onunden gecerken basliyo muzik ee misil misil uyuyo herzaman keyifle uyaniyo ayy ne tatlilarr. Uc bes kere gectim onunden sallana sallana en sonunda esim tuttu kokumdan cekti. Insan mutlu oluyo cokk

Benim kiz 3 kilo 300 gr dogdu sonra hemen sislik inince 3100gr dustu ve 1 numara bez buyuk geliyodu ama bebek 3500 fln dogarsa 2 numara sikinti olmaz 3kiloda disari cikar canim zaten 1 paket 1 numara aldik sonra hemen 2ye gectik
Buyuk gelirse aliriz 1 numara canim :) her taraf market dolu :)

primanın içindeki bi kimyasal erkek bebeklerin testisleri tarafından emiliyo ve ilerde kısırlığa yol acıyo diye okumustum aklınzda olsun kızlar ne de olsa israil malı pek güvenemedim ben
bende aynı sebepten o bezden huylandım belki yalan ama içime kurt düştü israil malı olması da ayrı bir inandırıcılık sebebi tabi benim için. zaten yerli malı gibisi yok tabi mümkün olduğunca. molfix aldım bende

sabah kendime güzel bir kahvaltı hazırlamıştım ama telefonlar başladı.Şuan pc de çalışıyorum mecburen.Öğleden sonra doktor kontrolüm var oraya gideceğim.

Canım molfix yerli malı mı. Onun için de İsrail malı diyorlar kafam karıştı

şimi tekrar baktım molfix hayat kimya ürünü cnm. bingo gibi aynı firmanın ürünü. türk malı yani. huggies israilinmiş cnm

KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar

Hayırlısıyla kucagına al inş müjdelı haberlerını beklıyoruz sıra bize gelıyor

Arkadaşlar bence de yerli malına katki sağlamalıyız fakat konu bebeğime gelince en iyisi neyse onu almaktan baska bir şey gelmiyor aklıma.
Prima premiumdan memnun kalmayan kimseyi duymadım.
Basit gibi gelebilir ama pişik oldukları zaman çok büyük acı çekiyorlar. Açıkçası parasını, nerenin malı olduğunu düşünmem bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…