2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla her an tetikte olmak lazım ama.ben bir çarşamba gideceğim artık muayeneler sıklaşacak çünkü.sen bence halıları biran önce ver 4-5 gün sürer gelmesi.
En iyisi ben yarin cagirim haliciyi. En azindan o ciksin aradan halilar yokkende yawas yawas ewi supurur silerim. Temizlikcilerde pahalanmis ya komsuya geleni sordum 150lira diyo oda balkonu kirliydi komsumun. Dolaplar korkutuyo beni tek basima nasil gelcem ustesinden bilmiyorm

Benimkide tam tersi hemen uzuyo. Bacaklarimi falan yaptircamda onumu tiraslicam artik ben cok zorluyorum kendimi sikiyorum dogum oncesi bi aksilik cikarmiyim

ben 100 veriyorum evet pahalıymış senin.Ama istersen al zorlama kendini almıyorsan da yine zorlama kendini canım olduğu kadar olsun ne yapalım.Geçen burada bir arkadaş 3 kişi geldiler 75 aldılar demişti aynı yerlerdeyseniz sor istersen. Ama dikkat et yorma kendini.

ayyy ben sudan çıkmış balığa döndüm:)yarın tatil başlıyor ya.Ne yapsam yatsam mı tv mi izlesem pc mi derken dolanıyorum:)
Müzik açtım pc başında bebek kıyafet sitelerini geziyorum öylesine , bir şey almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra gelişimine göre almak istiyorum.Müzik açtım hiç sevmiyorum ama eşinden dolayıda sesi güzel allah için gündeş gönlümün efendisi şarkısına takıldım:)bir de deniz seki hayat

Cok uygunmus kimse yazsa iyi olurYalnizken korkuyorum aslinda kendimi yormaya doktor hala 15 dakikadan fazla ayakta durma diyoesim bende yaparim istersen temizlikci alalim diyo ama bakalim artik

Ah ah benim sewdigim sarkilar, ama hamile oldum olali dinlemiyorum biraz daha hareketli dinlemeye calisiyorum. Yarin ilk gununse yat walla simart kendini. Bide kiyafetler abla 0-3 ay degilde 1-3ay al hemen buyuyo olmuyo dedi. Ben zaten almistim hepsini is isten gecti

Cok uygunmus kimse yazsa iyi olurYalnizken korkuyorum aslinda kendimi yormaya doktor hala 15 dakikadan fazla ayakta durma diyoesim bende yaparim istersen temizlikci alalim diyo ama bakalim artik
bak eşinde demiş bence al.Kendini yorma her zaman olmaz bu işler.Sonra kendin yine yaparsın sonra pişman olursun eşin de ben sana demiştim diyecek.

Benimki 120'ye geliyo canım ne taraftasın sen yönlendirebilirim eğer istersen..

zaten 3-6 ay desen kışlık duruma geçecekler şuan her şey yazlık genelde.Yazı bir geçirelim bakacağız artık.

ah ahhh gel bana yardım et. yarın arkadaş günümüz bende, acayip işim var ve çok halsizim..

ah ahhh gel bana yardım et. yarın arkadaş günümüz bende, acayip işim var ve çok halsizim..
gelirdim artık ıhlaya pıhlaya iş yapardık.Düşünsenize hepimiz bir anda aynı yerdeyiz ne komik bir görüntü olurdu.Kimimiz paytak paytak yürüyor, oturduğu yerden kalkamıyor:)
doğumdan sonra yine toplanırdık bu defa çocuk ağlaması sesi apartmandan topluca atarlardı bizi.

bak eşinde demiş bence al.Kendini yorma her zaman olmaz bu işler.Sonra kendin yine yaparsın sonra pişman olursun eşin de ben sana demiştim diyecek.
Ewet canim en iyisi oyle galiba. Arkadasimada sorucam onlara surekli gelen biri wardi tanidik diye indirim yapar belki. Onuda halletsem super olcak bi kendi temizligimle bebegimin kiyafetleri kalicak

melekbekliyor ben 3 hafta oldu izne cikali.ilkgun senin gibiydim.simdi 3 haftaya donup bakınca dişe dokunur elle tutulur bisey yapmamisim.ne hayallerim vardı halbuki...bitek yıkama ütüleme yapio cantamizi hazirladik.o kadar.ne temizlik ne halılar ne bitirmeyi hayal ettiğim kitaplar...
Sonra da kendimi avutuyorum nasılsa bidaha bu kadar kendimi dinleyemiycem tembellik edemiycem diye.dibine vuruyorum

Kisin nasil giydircez minnak kuslarimizi kucucuk wucutlarina oy oyy dusundukce insanin ici bi hos oluyo
geçen gün o aklıma geldi benim de elleri kolları, kafasından çıkartırken filan.Ay artık zaman çabucacık geçsin.Meraktan çatlıyorum gelsin istiyorum.Görmediği birini özlüyorsun kokusunu duymak istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…