- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.101
En iyisi ben yarin cagirim haliciyi. En azindan o ciksin aradan halilar yokkende yawas yawas ewi supurur silerim. Temizlikcilerde pahalanmis ya komsuya geleni sordum 150lira diyo oda balkonu kirliydi komsumun. Dolaplar korkutuyo beni tek basima nasil gelcem ustesinden bilmiyormvalla her an tetikte olmak lazım ama.ben bir çarşamba gideceğim artık muayeneler sıklaşacak çünkü.sen bence halıları biran önce ver 4-5 gün sürer gelmesi.
Benimkide tam tersi hemen uzuyo. Bacaklarimi falan yaptircamda onumu tiraslicam artik ben cok zorluyorum kendimi sikiyorum dogum oncesi bi aksilik cikarmiyimBen dün yaptırdım canım kuaförüm yakın arkadaşım Sağolsun evime geldi ama karın çok büyük olduğu için baya zorlandık bir de eğer ağda kullanıyorsunuz biraz da can acısı varsa çok son ana bırakmayın derim... doğuma da böyle giderim diye düşünüyorum hormonlardan mıdır nedir pek çıkmıyor zaten :)
ben 100 veriyorum evet pahalıymış senin.Ama istersen al zorlama kendini almıyorsan da yine zorlama kendini canım olduğu kadar olsun ne yapalım.Geçen burada bir arkadaş 3 kişi geldiler 75 aldılar demişti aynı yerlerdeyseniz sor istersen. Ama dikkat et yorma kendini.En iyisi ben yarin cagirim haliciyi. En azindan o ciksin aradan halilar yokkende yawas yawas ewi supurur silerim. Temizlikcilerde pahalanmis ya komsuya geleni sordum 150lira diyo oda balkonu kirliydi komsumun. Dolaplar korkutuyo beni tek basima nasil gelcem ustesinden bilmiyorm
Cok uygunmus kimse yazsa iyi olurben 100 veriyorum evet pahalıymış senin.Ama istersen al zorlama kendini almıyorsan da yine zorlama kendini canım olduğu kadar olsun ne yapalım.Geçen burada bir arkadaş 3 kişi geldiler 75 aldılar demişti aynı yerlerdeyseniz sor istersen. Ama dikkat et yorma kendini.
Ah ah benim sewdigim sarkilar, ama hamile oldum olali dinlemiyorum biraz daha hareketli dinlemeye calisiyorum. Yarin ilk gununse yat walla simart kendini. Bide kiyafetler abla 0-3 ay degilde 1-3ay al hemen buyuyo olmuyo dedi. Ben zaten almistim hepsini is isten gectiayyy ben sudan çıkmış balığa döndüm:)yarın tatil başlıyor ya.Ne yapsam yatsam mı tv mi izlesem pc mi derken dolanıyorum:)
Müzik açtım pc başında bebek kıyafet sitelerini geziyorum öylesine , bir şey almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra gelişimine göre almak istiyorum.Müzik açtım hiç sevmiyorum ama eşinden dolayıda sesi güzel allah için gündeş gönlümün efendisi şarkısına takıldım:)bir de deniz seki hayat
bak eşinde demiş bence al.Kendini yorma her zaman olmaz bu işler.Sonra kendin yine yaparsın sonra pişman olursun eşin de ben sana demiştim diyecek.Cok uygunmus kimse yazsa iyi olurYalnizken korkuyorum aslinda kendimi yormaya doktor hala 15 dakikadan fazla ayakta durma diyo esim bende yaparim istersen temizlikci alalim diyo ama bakalim artik
En iyisi ben yarin cagirim haliciyi. En azindan o ciksin aradan halilar yokkende yawas yawas ewi supurur silerim. Temizlikcilerde pahalanmis ya komsuya geleni sordum 150lira diyo oda balkonu kirliydi komsumun. Dolaplar korkutuyo beni tek basima nasil gelcem ustesinden bilmiyorm
zaten 3-6 ay desen kışlık duruma geçecekler şuan her şey yazlık genelde.Yazı bir geçirelim bakacağız artık.Ah ah benim sewdigim sarkilar, ama hamile oldum olali dinlemiyorum biraz daha hareketli dinlemeye calisiyorum. Yarin ilk gununse yat walla simart kendini. Bide kiyafetler abla 0-3 ay degilde 1-3ay al hemen buyuyo olmuyo dedi. Ben zaten almistim hepsini is isten gecti
ayyy ben sudan çıkmış balığa döndüm:)yarın tatil başlıyor ya.Ne yapsam yatsam mı tv mi izlesem pc mi derken dolanıyorum:)
Müzik açtım pc başında bebek kıyafet sitelerini geziyorum öylesine , bir şey almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra gelişimine göre almak istiyorum.Müzik açtım hiç sevmiyorum ama eşinden dolayıda sesi güzel allah için gündeş gönlümün efendisi şarkısına takıldım:)bir de deniz seki hayat
zaten 3-6 ay desen kışlık duruma geçecekler şuan her şey yazlık genelde.Yazı bir geçirelim bakacağız artık.
gelirdim artık ıhlaya pıhlaya iş yapardık.Düşünsenize hepimiz bir anda aynı yerdeyiz ne komik bir görüntü olurdu.Kimimiz paytak paytak yürüyor, oturduğu yerden kalkamıyor:)ah ahhh gel bana yardım et. yarın arkadaş günümüz bende, acayip işim var ve çok halsizim..
benim de birkaç yenidoğan aldım diğerleri genelde öyle zaten çok almadım toplam 12 tane filan.ben yazlık bi tulumu 3 -6 ay aldım, kırkım çıktıktan sonra tam olur gibime geliyor.. bi de çıtçıtlı zıbınların bi kısmı 3-6 ay aldım..
Maltepedeyim canim istanbulBenimki 120'ye geliyo canım ne taraftasın sen yönlendirebilirim eğer istersen..
Ewet canim en iyisi oyle galiba. Arkadasimada sorucam onlara surekli gelen biri wardi tanidik diye indirim yapar belki. Onuda halletsem super olcak bi kendi temizligimle bebegimin kiyafetleri kalicakbak eşinde demiş bence al.Kendini yorma her zaman olmaz bu işler.Sonra kendin yine yaparsın sonra pişman olursun eşin de ben sana demiştim diyecek.
Kisin nasil giydircez minnak kuslarimizi kucucuk wucutlarina oy oyy dusundukce insanin ici bi hos oluyozaten 3-6 ay desen kışlık duruma geçecekler şuan her şey yazlık genelde.Yazı bir geçirelim bakacağız artık.
geçen gün o aklıma geldi benim de elleri kolları, kafasından çıkartırken filan.Ay artık zaman çabucacık geçsin.Meraktan çatlıyorum gelsin istiyorum.Görmediği birini özlüyorsun kokusunu duymak istiyorsun.Kisin nasil giydircez minnak kuslarimizi kucucuk wucutlarina oy oyy dusundukce insanin ici bi hos oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?