- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.121
Evett cok degisik bi duyguymus gercekten. Bide ewlat sahibi olanlar beni boyle gorunce diyolarki sen bide dogsun nasil sewicegini sasircaksin icine sokasin gelicek. Ayy muhtesem biseyy insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz yawrularimizigeçen gün o aklıma geldi benim de elleri kolları, kafasından çıkartırken filan.Ay artık zaman çabucacık geçsin.Meraktan çatlıyorum gelsin istiyorum.Görmediği birini özlüyorsun kokusunu duymak istiyorsun.
hazırlık kısmı ben de tamam.Her şeyi çok önceden yıkadım ütüledim filan.İleri ki günler ne gösterir dedim sağlam iken yaptım.melekbekliyor ben 3 hafta oldu izne cikali.ilkgun senin gibiydim.simdi 3 haftaya donup bakınca dişe dokunur elle tutulur bisey yapmamisim.ne hayallerim vardı halbuki...bitek yıkama ütüleme yapio cantamizi hazirladik.o kadar.ne temizlik ne halılar ne bitirmeyi hayal ettiğim kitaplar...
Sonra da kendimi avutuyorum nasılsa bidaha bu kadar kendimi dinleyemiycem tembellik edemiycem diye.dibine vuruyorum
Benim halilarda cok temiz degil onlarida vermem lazim yikamaya, kacinci haftada beden temizligimizi tam olarak yapalim acaba
hayır olsun bakalımKizlar dun gece ruyamda dogum yaptim. Ama yuzunu gostermediler bana uc gun sonra gel dediler. Neden uc gun bilmiyorum. Eglendiler benle.
Kizlar dun gece ruyamda dogum yaptim. Ama yuzunu gostermediler bana uc gun sonra gel dediler. Neden uc gun bilmiyorum. Eglendiler benle.
Ya kızlar bugün bez alacaktık prima alıcam ama prima premium care 1 numara 50 tanesi 36 tl prima pampers yenidoğan 90 tanesi 26 tlydi bende almadım aslında aklımda sadece premium care vardı o da diğeri nasıl bilmediğimden ikisini de almadım kızlara bi sorayım öyle alim dedim sizce hangisi
Ayakkabı durumlarınız nedir?yazlık ayakkabılarımı çıkarttım çok sıktılar.bez ayakkabılarım hele giyilecek gibi değil.hafta sonu sandalet filan aldım bir numara büyük.
premium filan aklıma gelmedi bakmadım öyle.normal bildiğimiz yeşil prima aldım 2.5-5kg olanından
Ben premium care aldım. unnado dan 27 tlye 50liğini. hatta şuan da o fiyatlar geçerli. adres şu http://www.unnado.com/prima-755Ya kızlar bugün bez alacaktık prima alıcam ama prima premium care 1 numara 50 tanesi 36 tl prima pampers yenidoğan 90 tanesi 26 tlydi bende almadım aslında aklımda sadece premium care vardı o da diğeri nasıl bilmediğimden ikisini de almadım kızlara bi sorayım öyle alim dedim sizce hangisi
canım ben de ılk basta premıum care alcaktım ama dusundum bı kac arkadasta akıl verdı sagolsunlar, normAl prima aldık cunku bez bu bı kerelık bısı degıl en az 2 3 yıl alınacak sureklı ve premıum cıkana kadar en ıyı bu denıyodu bıde su acıdan degerlendırdım benım bebıs erkek kız bebeklerın alt temızlık hassasıyetı daha fazla olacagından premıum alırdım ama erkekler o kadar degıl zaten temız tutarsın cıs yapsada sureklı degıstırsın dendı ve mantıklı geldı :)Ya kızlar bugün bez alacaktık prima alıcam ama prima premium care 1 numara 50 tanesi 36 tl prima pampers yenidoğan 90 tanesi 26 tlydi bende almadım aslında aklımda sadece premium care vardı o da diğeri nasıl bilmediğimden ikisini de almadım kızlara bi sorayım öyle alim dedim sizce hangisi
Acaba şişlik falan mı var bende yok hele şükür bütün yazlık ayakkabılarım oluyo yüzüklerim oluyo neyse bir numara büyük aldığın iyi olmuş seneye de giyersin deyip bayat bi espri yapmak geldi içimden:):):):)
Dediğin gibi bende çok incelemedim tecrübe ile öğreneceğiz cildine hangisi uyum sağlayacak hiç belli.olmuyor bazen pahalı diye en iyisini alırsı pişik yapar ucuzu işine gelir.bir paket hastahane için aldım işte alırız.sonra dedim.canım ben de ılk basta premıum care alcaktım ama dusundum bı kac arkadasta akıl verdı sagolsunlar, normAl prima aldık cunku bez bu bı kerelık bısı degıl en az 2 3 yıl alınacak sureklı ve premıum cıkana kadar en ıyı bu denıyodu bıde su acıdan degerlendırdım benım bebıs erkek kız bebeklerın alt temızlık hassasıyetı daha fazla olacagından premıum alırdım ama erkekler o kadar degıl zaten temız tutarsın cıs yapsada sureklı degıstırsın dendı ve mantıklı geldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?