2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

o pek doğru değil peygamberimiz hasan Hüseyin e tek kesmiş. şöyle düşün öncesinde zaten erkeklere kesiliyor kızlara kesilmiyormuş. ayrım olmasın diye her çocuğa kesilmeye başlanmış. erkeğe gene fazla kesmek eski adeti inatla uzatmak gibi geliyor bana. bütçe yeterse bir tane kesip sağlıklı büyükçe kesmek daha gönlüme yatıyor.
ya çocuk süt emerken hemen iyileşiyorum. zaten bilinçliyken o kdr geyik muhabbetle çocuğu korkutup yapmak çocuğun psikolojisi için pek iyi değil diye biliyorum.
7 sinde kurbanı sünneti kulağına ezanı isim konması sadakası herşeyi hallolur inş. doğumda sıkıntı olmaz bütçemiz kalırsa tabi :)

bu kullandığın hametan krem mavi olan mı sarı olan mı? Bi de ben eczaneye sorunca yüzüme garip garip bakıyolar biz lansinoh veriyoruz diyolar ben de şaşırdım artık...
pişik kremi yazıyor bir de daha katı olanı varmış sanırım. ya eşim de hastane çantası için 30 tl lik lashinol u eczaneden 40 tl ye almış ya. tabi eczacı lashinol verelim diyecek. hatta e bebek te geçen 23 e fln indi. emzirirken lashinol alırsın. hametan pişik kremi kalanını çocuğa kullanırsın 6 tl falan. eczaneler de kozmetikçi gibi oldu.

Iyiyim canim sag ol siz nasilsiniz?
Kayin validem bizde takiliyoruz onunla

ben aldığım lacivert beyaz benekli pijamamın altına uyan aynı benek desenden tek alt gördüm 7.5 tl ye aldım hemen 2 tane. takım çok pahalıya geliyor.

Masallah bebegine canimm. Herseyin iyi olmasina cok sewindimm. Doktorunda ilgiliymis detayli soylemis herseyi ne guzel
seviyorum dr umu ama uzak kalınca gidemedim.
he vitamin de demir magnezyum kalsiyum alıyorum dedim.
omega azalttım dedim. ona devam et dedi. ben sollar ın omega sını kullanıyorum. decavit haftada 2 gün vermişti o kdr içmeye devam et dedi.
günde 10 tabe fln çiğ badem ve ceviz yiyorum dedim. 5 tane çiğ badem i aşma on çok dedi. günde 2 ceviz i geçme dedi. hurmayı söylemeyi unuttum.

Kızlar park yatak almak istiyorum aklımda belirledigim model var ama onun da istedigimiz rengi az bulunuyor.burada da çok önerildi ben de gördüm içime sindi bu model.baby2go nun 8434 modeli.ama onerebileceginiz başka modeller varsa fikir verin lütfen.bu gidişle kızım yataktan önce gelecek

ben aldığım lacivert beyaz benekli pijamamın altına uyan aynı benek desenden tek alt gördüm 7.5 tl ye aldım hemen 2 tane. takım çok pahalıya geliyor.

Aynen yaa internetten almaya cesaret edemiyorum kendi bedenimi şu an pek algılayamadığım için aldığım yerler de ateş pahası pijamamı dışarı kıyafeti mi belli değil rakamlar fecaat.. De işte nerden bulcam ucuza pijama pazarda belki bulurum da ona da halim yok pazar uzakta kuruluyor... Bu kadar sona bırakmasaydım bu pijama işini iyiydi..

Hımm olabilir, tam detaylı araştırmadım. Kızımda adak yerine getirmiştim de, akikayı hatırlamıyorum. Ama o dönem yakın arkadaşlarla konuştuğuma göre yapmış olmalıyım. Her şeyi fotoğraflamak lazım demek ki. Zamanla unutuluyor.

ben bunu beğenmiştim. m.akakce.com/p/?944104

şimdilik anne yanı beşiği olduğu için park yatağa 6. aydan sonra bakacağım

birissine.com da pazardan daha uyguna var.9-10 liradan başlıyor. Kapıda ödemesi var. Daha önce üçlü pijama almıştım, telefonla teyit ettiler. Bu haftada 4 pijama takımını 46 liraya sipariş verdim. 6 lira kargo 4 lira kapıda ödeme ile fazladan 10 lira vereceğim (yani 56 tl'ye 4 pijama) gayet uyguna gelecek. En geç 3-4 gün için de gelmesi hız açısından iyi.

Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki

ben şansa geçen dr dönüşü dagi ye girdim pahalıdır bakayım diye ama indirimde model vardı 40 a aldım. gögüs göre büyük aldım 44 beden. tabi altı hamilelik dönemi içinde hamile eşortmanı gb ve büyük ve uzundu. terziye götürdü eşim beli 4 parmak aşağı aldırıp daha sıkı lastik taktırdı. boyuna bayağı kısalttırdı. bugün aldıklarım L ve xl vardı o desenden ikisini de aldım. boyuna bedeni de daha uygun gibi bana

akika evde yenebiliyor adak sokulmuyor sanırım eve. bakmak lazım ama ben kesince eve koymayı düşünüyorum malum helal ürün bulmak zor önce ev. bakalım nasip.

Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
valla ben eşime ayakkabı alırken ortopedik terlik gördüm denedim oh çok rahat krem rengi aldım 40 tl verdim. terliği çok ama ayakkabı ve terlik konusunda rahat olsun pahalı olsun uzun süre kullanayım istiyorum. evde de var rahat terliğin dawgs marka ama yıllardır beyazı kirlenmiş dedim hem yeni terlik giyerim hem rahat olur :)

Doktorumdan iyice nefret ettim. Doğru düzgün açıklama yapan, tatlı dilli, hastanın psikolojisini de düşünebilen bir doktor öneriniz var mı? İstanbuldayım.

akika evde yenebiliyor adak sokulmuyor sanırım eve. bakmak lazım ama ben kesince eve koymayı düşünüyorum malum helal ürün bulmak zor önce ev. bakalım nasip.
Evet adaktan yenmiyor. Ayy, nasıl unutabilirim adağı. Kocam pek uğraşmak istemediği için bir arkadaşa veriyor parasını, adamda kestiriyor hayvanı ama götürüyor olduğu gibi babasının evine, o mahalle de çok fakir kimse var diye komşulara dağıtacaklarını söylediler. Arkadaş ve babasının maddi durumları iyi ama tutummlu bir aile. Muhakkak dağıtılmıştır ama eşime çok kızdım, elinle niye dağıtmadın, beni şüphe de bıraktın diye. Bir koyunu ailece yedilerse artık yapacak bir şey de yok, sonuçta niyet önemli. Rabbim kabul etsin inşallah.

Ben sade olsun ama azıcıkda süsü olsun istiyorum.. Zaten bir hastanede kullanırım sonra kullanmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…