2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Kızlar..
Sabah doktorumun aramasıyla uyandım bu cumartesi muayenemiz vardı haftaya kongrede olacağından dolayı cuma gününe aldık.. Umarım doktorum gelmeden doğurmam..

Arkadaşlar merhaba,
35.haftamdayım idrar sonrası peçeteye pembe akıntım oluyor ayrıca idrar öncesi pembe sıvı da ıslatıyor çamaşırımı doktora gittim bi sorun yok dedi ama devam ediyor bunu yaşayan var mı?daha önce aynı şeyi yaşadım mantar varmış ondanmış ama kaşıntım yoktu anlayamadım yine mantar olabilir mi ?

Teşekkür ederim canım ama normallerden ilaç kullanmayı sevmiyorum hamilelikte hiç istemiyorum bakalım bitki Çayı içip terliyorum

Ama benim bebk geriden geliyor geç doğarsa boşu boşuna izin kullanmış olacam.
Sürmatüre yani geç doğum olursa izninden düşmez. Hastane geç doğum olduğunu bildirirse doğumdan sonraki 8, geç aldıysan 13 haftana eklenir. 5 sene önce kızımda ekletmiştim.

Kızlar şuan Meryem ana eli otu alıyorum da onlinehelal sitesinden, büyük 25, küçük 15 Dio, farkeder mı büyük yada küçük olması? Siz hangisinden aldınız?

Kızlar akika kurbanı kesecek misiniz?
Çocukları hastalıktan, belalardan koruyan akika kurbanı, peygamberimizin sünneti.
Kesilen akikadan kendisi ve zengin fakir herkes yiyebilir, pişmiş veya çiğ olarak zengin fakir herkese verebilir olduğundan mevlit önce kesilirse yada erkek bebek için 7. günü hem sünnet edilip hem akika kesilirse ne güzel olur.

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1189

Selamlar efenim :) biz onlu rakamlara düştük artık :)
ayy ben bile heyecanlandım acaba sen ne durumdasındır şimdi

benım kız saatte 10 kere haraket etmıyor belli zamanlarda yemekten sonra ve gece hareket edıyor herkeste saatte 10 defa mı hareket
benim de okadar çok deil canım, ama baştan beri çok olmadığı için endişelenmiyorum bence bebekten bebeğe değişiyodur o..

Burda bi arkadaş sormuştu, doktor normal doğuma engel olmaz demişti.. Benim de kanama yok ama ufak ufak sızılar başladı

Sorma ben hamilelik psikolojisine inanmiyorum diodum zaten naz yaparim esime normaldede ama o kadar artik stres yapiyorumki herseye aglar kizar oldum cok fazla duygusallik yapiyorum her gun her saat dogum aklimda allahtan temizlikleri feln bitrdim bebegin esyalarini feln halkettim hic bisey kalmadi ondan oncede onlari sorun ediodum birazz rahatim halloldular diye ama dedigin gibi bir an once gelsin istiyorum

Bende bgn hazırladım valizimi, biraz erken oldu galiba ama olsun hazırlayınca da daha bi sabırsızlandım, daha 40 gün var nerdeyse

@riseboz canim.biz de dun konuştuk. Bizim kizimiz olacak inşaallah.1 akik 1 tane de şükür kurbani kesmeyi düşünüyoruz.2 mevlit yapacak yani.biri KV tarafında biri benim ailemin tarafında.

Hanimlar karnim kup gibi oldu. Bildiğiniz semsert. SSabahları da vajinamda agri oluyor.
Deneyimli hatunlar hala nisan gelmedi gerçi27 ggün var:) kiz bebeği genellikle 2 hafta erken doğuyor dedi ebe. Bir de bebek kilolu olunca da erken dogarmis. Ben panik oldum sanirim.
Ne dusuneyimben bugünekadar hherşeyi hesaplayan hesaplayan yaptim yani kontrolcuyum.doğum tarihini bilsen rahatlayacagim.
Hastaneye gitmeden evvel duş almak istiyorum, acaba yapabilecek miyim? Böyle saçma sapan endiselerim var ben

bu tarz basit bişi yeterli canım. hatta daha basitliği var. bunu da gelince bakıp görmek lazım kısa kesmeli.
ufak olan gb bir şey kullanmıştım ben

Eklentiler

• 6ace09d7-9713-4fc0-b2f2-ec37c17497a3.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 162346089_tn30_0.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…