- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.681
Teşekkür ederim canım ama normallerden ilaç kullanmayı sevmiyorum hamilelikte hiç istemiyorum bakalım bitki Çayı içip terliyorumCanım ben geçen ay çok kötü olmuştum boğazlarım berbattı parol içtim gece yatarken günde 1 kere terleyerek attım.. Doktor önerdi bunu tabii sen de doktoruna danışıp parol alabilirsin bence.. Çok çok geçmiş olsun.. Umarım kısa sürede atlatırsın..
Bizimkide bu hafta gitti, bende korkuyorum valla. Hafif agrim da var.Günaydın Kızlar..
Sabah doktorumun aramasıyla uyandım bu cumartesi muayenemiz vardı haftaya kongrede olacağından dolayı cuma gününe aldık.. Umarım doktorum gelmeden doğurmam..
Sürmatüre yani geç doğum olursa izninden düşmez. Hastane geç doğum olduğunu bildirirse doğumdan sonraki 8, geç aldıysan 13 haftana eklenir. 5 sene önce kızımda ekletmiştim.Ama benim bebk geriden geliyor geç doğarsa boşu boşuna izin kullanmış olacam.
Bizimkide bu hafta gitti, bende korkuyorum valla. Hafif agrim da var.
ayy ben bile heyecanlandım acaba sen ne durumdasındır şimdiSelamlar efenim :) biz onlu rakamlara düştük artık :)
benim de okadar çok deil canım, ama baştan beri çok olmadığı için endişelenmiyorum bence bebekten bebeğe değişiyodur o..benım kız saatte 10 kere haraket etmıyor belli zamanlarda yemekten sonra ve gece hareket edıyor herkeste saatte 10 defa mı hareket
Burda bi arkadaş sormuştu, doktor normal doğuma engel olmaz demişti.. Benim de kanama yok ama ufak ufak sızılar başladıBen de çok çektim cnm kabızlıktan şurda 1-2 aydır ancak düzene girdi ama hemoroidler geçmedi ya hafif zorlayınca bile büyüyo ağrı sızı kanama falan olmadı çok şükür ama normal doğuma engel olcak diye korkuyorum inşallah bi etkisi olmaz
Haha bende bu hafta full gezmeyi planliyordumDoğurmayalım lütfen :) Hiç yerimizden kalkmazsak bişecik olmaz :))
Sorma ben hamilelik psikolojisine inanmiyorum diodum zaten naz yaparim esime normaldede ama o kadar artik stres yapiyorumki herseye aglar kizar oldum cok fazla duygusallik yapiyorum her gun her saat dogum aklimda allahtan temizlikleri feln bitrdim bebegin esyalarini feln halkettim hic bisey kalmadi ondan oncede onlari sorun ediodum birazz rahatim halloldular diye ama dedigin gibi bir an once gelsin istiyorumValla canım benim haftamnormaönde olmadıgı halde , bazen sancım oluyor korkuyorum hergün rüyalar görüorum çok sıkıldım bi an önce haftan dolsunda bebegimi kucagıma alayım istiyorumçok strese giriyorum günler yaklaştıkça
bir an önce işlerimi bitirip beklemek istiyorum artık..yarın temizlikçi gelecek halıları verdim onlar gelecek..bugün valizleri yerleştiricem..az kaldı ama tamamen bitsin istiyorum artık yoruldum çünküayy ben bile heyecanlandım acaba sen ne durumdasındır şimdi
bir an önce işlerimi bitirip beklemek istiyorum artık..yarın temizlikçi gelecek halıları verdim onlar gelecek..bugün valizleri yerleştiricem..az kaldı ama tamamen bitsin istiyorum artık yoruldum çünkü
bu tarz basit bişi yeterli canım. hatta daha basitliği var. bunu da gelince bakıp görmek lazım kısa kesmeli.bakkal amca bakkal amcaaaa
3 ü var yapamıyorum yardımsız ben de bir sıkıntı var ama anlayamadım yada gerildikçe yapamıyorum.
bir arkadaş traş mak. demişti dün gece gittim onu da aldım.Bakalım onu deneyeceğim bi.doğumu bıraktım bunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?