- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.741
http://www.butikbebe.com/Kampanya/derins,KA_16713.htmlKızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
http://www.butikbebe.com/Kampanya/derins,KA_16713.html
Vaktin ve çarşı gezecek enerjin varsa olurda yoksa burada fiyat uygun, kargo ücreti yok ama çok geç gönderiyorlar (10 gün sonrayı buluyor en az). Birde terlikler ince, ucuz olanından.
Madame coco da terlikler indirimdeydi. ama kargo ücreti 10 istiyor, şubesinden aluıp süslemek daha mantıklı, benim şehrimdeki şubesinde kalmamıştı.
Anadolu yakası ümraniye afiyet hastanesi fazilet hanım. zaten bilinen bir drDoktorumdan iyice nefret ettim. Doğru düzgün açıklama yapan, tatlı dilli, hastanın psikolojisini de düşünebilen bir doktor öneriniz var mı? İstanbuldayım.
Teşekkürler canım.. malum az kldı 20 günn :) Herşeyi tamamladım bir terliğim kaldı :) Temizliğide nerdeyse bitirdim, darısı başınıza inşallah
Bende bugün çok yoruldum yarına sadece nevresimlerim değişecek ve halılarımın serilmesi kaldı.
Oda bitse rahat edip düzenimi kuracağım. Artık geriye günlük işler kalacak.
Bizde haftaya pitir pitir dogumlar baslayacak bence :)
kızıma nehir ismi koyucaz
senin kızının adı mı nehir
Halıları falan 1 hafta kala sericem.. Eşim elinde çayla gezmeye bayılır çok döker de sağolsun.. Silmeye gücüm yok.. Halısız oturuyoruz.. Allahtan havalar çok sıcak
Aynen valla canım haftaya başlar aslındaoyyyhhh
Sorma ben hamilelik psikolojisine inanmiyorum diodum zaten naz yaparim esime normaldede ama o kadar artik stres yapiyorumki herseye aglar kizar oldum cok fazla duygusallik yapiyorum her gun her saat dogum aklimda allahtan temizlikleri feln bitrdim bebegin esyalarini feln halkettim hic bisey kalmadi ondan oncede onlari sorun ediodum birazz rahatim halloldular diye ama dedigin gibi bir an once gelsin istiyorum
iyiyiz biz de canımmIyiyim canim sag ol siz nasilsiniz?
Kayin validem bizde takiliyoruz onunla
Olur niye olmasın bence.Sıcak olur diye mevlüt beyaz taşlı ucuz babetlerden aldım.hastahane için normal terlik koydum.Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
Benim de geriden geliyo canim ama doktor bebegin minyon olacagini soyledi yani dogum tarihi değişmiyor oyuzden 37 de ayrilman lazim 32 haftalik raporunu aldigin tarihten 5 hafta sonra
Bakalım hayılrısı her şeyin ben evde sıkılmam inşallahdevlet SAT a göre veriyomuş izni canım. 37den sonra çalışman kurallara göre yasak yani geriden de gelse farketmiyormuş
Kızlar park yatak almak istiyorum aklımda belirledigim model var ama onun da istedigimiz rengi az bulunuyor.burada da çok önerildi ben de gördüm içime sindi bu model.baby2go nun 8434 modeli.ama onerebileceginiz başka modeller varsa fikir verin lütfen.bu gidişle kızım yataktan önce gelecek
Ben kendim için 20-25 i arası gelir diye düşünüyorum.
Bakalım ne zaman gelecek.
eve geldiğimden beri oturduğum yerde kaldım
oy çay mı demlesem terasta esiyor otursam serin serin çiçekler enerji verir belki
Evet canım bi sonraki doğumu senden bekliyoruzzamanında sağlıklı gelsin kuzucuklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?