2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
http://www.butikbebe.com/Kampanya/derins,KA_16713.html
Vaktin ve çarşı gezecek enerjin varsa olurda yoksa burada fiyat uygun, kargo ücreti yok ama çok geç gönderiyorlar (10 gün sonrayı buluyor en az). Birde terlikler ince, ucuz olanından.
Madame coco da terlikler indirimdeydi. ama kargo ücreti 10 istiyor, şubesinden aluıp süslemek daha mantıklı, benim şehrimdeki şubesinde kalmamıştı.

Teşekkürler canım.. malum az kldı 20 günn :) Herşeyi tamamladım bir terliğim kaldı :) Temizliğide nerdeyse bitirdim, darısı başınıza inşallah

Yatakları hakkında ne düşünüyorsunuz meleklerin? Pamuk,viski,sünger? Hangisi daha sağlıklıdır rahattır ki?

Teşekkürler canım.. malum az kldı 20 günn :) Herşeyi tamamladım bir terliğim kaldı :) Temizliğide nerdeyse bitirdim, darısı başınıza inşallah

Bende bugün çok yoruldum yarına sadece nevresimlerim değişecek ve halılarımın serilmesi kaldı.

Oda bitse rahat edip düzenimi kuracağım. Artık geriye günlük işler kalacak.

Bende bugün çok yoruldum yarına sadece nevresimlerim değişecek ve halılarımın serilmesi kaldı.

Oda bitse rahat edip düzenimi kuracağım. Artık geriye günlük işler kalacak.

Halıları falan 1 hafta kala sericem.. Eşim elinde çayla gezmeye bayılır çok döker de sağolsun.. Silmeye gücüm yok.. Halısız oturuyoruz.. Allahtan havalar çok sıcak

Halıları falan 1 hafta kala sericem.. Eşim elinde çayla gezmeye bayılır çok döker de sağolsun.. Silmeye gücüm yok.. Halısız oturuyoruz.. Allahtan havalar çok sıcak

Benim eşimde biraz pasaklı valla eğer dikkat etmezsen yemek yerken oturduğun sandalyenin altına bez sererim diye uyardım.

Çünkü antre ve mutfak halılarını da beyaz aldım.

Canım ben daha hazırlıkları da bitirmedim tam anlamıyla , onun streside var tabi .. Ne güzel halletmişsin sen işleri bende halletsem biraz daha rahat olucam .. Hiç halim olmuyor çok yorgun hissediyorum kendimi ama haftaya eşimle birlikte gidip halledicez eksikleri alıcaz hastane çantasını hazır edicem

Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
Olur niye olmasın bence.Sıcak olur diye mevlüt beyaz taşlı ucuz babetlerden aldım.hastahane için normal terlik koydum.

Son düzenleme:
Benim de geriden geliyo canim ama doktor bebegin minyon olacagini soyledi yani dogum tarihi değişmiyor oyuzden 37 de ayrilman lazim 32 haftalik raporunu aldigin tarihten 5 hafta sonra

devlet SAT a göre veriyomuş izni canım. 37den sonra çalışman kurallara göre yasak yani geriden de gelse farketmiyormuş
Bakalım hayılrısı her şeyin ben evde sıkılmam inşallah

Canım bende baby 2 go 'nun 8434'ünü aldım , kurduk hatta çok tatlı onu almanı öneririm memnunum www.fanpop.com ' dan aldım kapıda ödeme yaptım , siparişten 2 gün sonra elimdeydi

eve geldiğimden beri oturduğum yerde kaldım
oy çay mı demlesem terasta esiyor otursam serin serin çiçekler enerji verir belki

Off sıkıldım ben de şişe siparişi vermiştim dün içine badem şekeri felan koyup süsliycem gelirse.. bugün gelicek diye evden çıkamadım arıyorum açan yok kaçta geliceğini de bilmiyorum mesai bitmeye yaklaştı sinir olmuş bir şekilde oturuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…