- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.701
hareketi azsa dr a söyle bence.benım kız saatte 10 kere haraket etmıyor belli zamanlarda yemekten sonra ve gece hareket edıyor herkeste saatte 10 defa mı hareket
o işler hiç bitmiyor. ama bugün dr durumun iyi hareket et yürü falan dedi. iş konusunda tembelliği azaltacağım.Gece uyuyamıyorum gündüz hep uykulu dolaşıyorum bütün işler yarım yarım kaldı napcam ben ya
karar verirsen bana da söyle ben de hangi boy alayım karar veremedimKızlar şuan Meryem ana eli otu alıyorum da onlinehelal sitesinden, büyük 25, küçük 15 Dio, farkeder mı büyük yada küçük olması? Siz hangisinden aldınız?
ben de inş. doğunca akika kurbanı düşünüyorum 7 sinde. sünnetini de ilk 15 günde düşünüyorum. fakat daha nereden alıp kestirecek soramadık. bugün soracaktık hastane dönüşü fakat çok yorulduğum için sonra sen sor dedim eşime. gidip bakıp seçeceğim bir yerde kestirmek istiyorum inşallah.Kızlar akika kurbanı kesecek misiniz?
Çocukları hastalıktan, belalardan koruyan akika kurbanı, peygamberimizin sünneti.
Kesilen akikadan kendisi ve zengin fakir herkes yiyebilir, pişmiş veya çiğ olarak zengin fakir herkese verebilir olduğundan mevlit önce kesilirse yada erkek bebek için 7. günü hem sünnet edilip hem akika kesilirse ne güzel olur.
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1189
doğuma kdr gögüs ucuna hametan krem kullanıyorum. hastane çantasına lashinol koydum.kızlar, doğuma bir ay kala gögüs ucu kremi ve süt yapması için birşeyler içiyor musunuz?
Mevlit te Kur'an-ı Kerimi kim okuyor? Kadın erkek ayrı mı yapılıyor?@riseboz canim.biz de dun konuştuk. Bizim kizimiz olacak inşaallah.1 akik 1 tane de şükür kurbani kesmeyi düşünüyoruz.2 mevlit yapacak yani.biri KV tarafında biri benim ailemin tarafında.
Tıraş makinasında eğimli başlıklı olanlar çok iyi oluyor. Epilatörün tıraş başlığı dik olduğunda kıl sayısı arttırıyor. Eğimli başlıklı, erkeklerin kullandığı (hatta ıslak ve kuru çalışanı) batığa sebep olmadan, ve tüy sayısını artırmadan alıyor.bu tarz basit bişi yeterli canım. hatta daha basitliği var. bunu da gelince bakıp görmek lazım kısa kesmeli.
ufak olan gb bir şey kullanmıştım ben
Ya benimde çatlak gibi değil de Mor Mor oldu bacaklarımın üst kısmı bide kalçamın üstü böyle çizik çizik morluklar varMrb kizlar çatlaklar ne alemde bugun otururken çıt diye bi ses duydum baktim karnim yirtildi ilk catlagimi gordum bugun bu haftaya kadar olmadi olmaz bidaha diyodum ama malesef
Erkek için iki tane kesiliyormuş akika ama aynı zamanda olması şart değil. Bende 7.sinde kısmet olursa yerine getireceğim inşaAllh.o işler hiç bitmiyor. ama bugün dr durumun iyi hareket et yürü falan dedi. iş konusunda tembelliği azaltacağım.
karar verirsen bana da söyle ben de hangi boy alayım karar veremedim
ben de inş. doğunca akika kurbanı düşünüyorum 7 sinde. sünnetini de ilk 15 günde düşünüyorum. fakat daha nereden alıp kestirecek soramadık. bugün soracaktık hastane dönüşü fakat çok yorulduğum için sonra sen sor dedim eşime. gidip bakıp seçeceğim bir yerde kestirmek istiyorum inşallah.
doğuma kdr gögüs ucuna hametan krem kullanıyorum. hastane çantasına lashinol koydum.
o işler hiç bitmiyor. ama bugün dr durumun iyi hareket et yürü falan dedi. iş konusunda tembelliği azaltacağım.
karar verirsen bana da söyle ben de hangi boy alayım karar veremedim
ben de inş. doğunca akika kurbanı düşünüyorum 7 sinde. sünnetini de ilk 15 günde düşünüyorum. fakat daha nereden alıp kestirecek soramadık. bugün soracaktık hastane dönüşü fakat çok yorulduğum için sonra sen sor dedim eşime. gidip bakıp seçeceğim bir yerde kestirmek istiyorum inşallah.
doğuma kdr gögüs ucuna hametan krem kullanıyorum. hastane çantasına lashinol koydum.
Onlar canim iste catlaklar cizik mmor veya kirmizi oluyo benimki kirmizi oldu bakalim daha ne kadar olacakYa benimde çatlak gibi değil de Mor Mor oldu bacaklarımın üst kısmı bide kalçamın üstü böyle çizik çizik morluklar var
ben badem yağı kullanmama rağmen oldu karnımın alt kısmında. gene de sürmeye devam ediyorum. belki daha da çok olacaktı azalmıştır diye umuyorum. Dr daha bir kg kadar alır dedi son ay. yani sürmeye devam. evdeki stok kıyafetler hep yağ olduMrb kizlar çatlaklar ne alemde bugun otururken çıt diye bi ses duydum baktim karnim yirtildi ilk catlagimi gordum bugun bu haftaya kadar olmadi olmaz bidaha diyodum ama malesef
dediğim gb lazer epilasyona giderken resimdeki ufak olan gb bir şey çok işe yaramıştı. ucuz da bir şey 15 tl falandırTıraş makinasında eğimli başlıklı olanlar çok iyi oluyor. Epilatörün tıraş başlığı dik olduğunda kıl sayısı arttırıyor. Eğimli başlıklı, erkeklerin kullandığı (hatta ıslak ve kuru çalışanı) batığa sebep olmadan, ve tüy sayısını artırmadan alıyor.
o mor işte çatlak başlangıcı. benimkiler de mor. sonradan rengi değişiyormuş.Ya benimde çatlak gibi değil de Mor Mor oldu bacaklarımın üst kısmı bide kalçamın üstü böyle çizik çizik morluklar var
ne kremler aldım en iyilerinden aldım sürdüm ki kilo almamış eskiden kilolu olmama rağmen çatladım.bünye meselesi bence.ben badem yağı kullanmama rağmen oldu karnımın alt kısmında. gene de sürmeye devam ediyorum. belki daha da çok olacaktı azalmıştır diye umuyorum. Dr daha bir kg kadar alır dedi son ay. yani sürmeye devam. evdeki stok kıyafetler hep yağ oldu
tekrar merhaba anneler,
geçmişi okudum geldim. bu sabah uzakta kalan özelde ki dr uma gittim. konuştuk bebişe baktık. azını yüzünü gördük. duruşunu net gördük dr da sevdi. adam da devlette görmemişti gördü sevindi :)
devlette çıkan gibi gene iri bebek ama kg daha düşük çıktı. devlette 2 hafta önce 2900 çıkmıştı. bugün de makinada 2900 çıktı. boyu 51 cm sanırım. kafa büyük. ama karın çevresi normal haftada gibi.
Son ay bebek bir kg falan alır dedi. 3900 le de normal doğuma girebilirsin dedi. nst de de sancı çıkmadı. çocuğun nabızda sıkıntı yokmuş. burada nst ölçülürken elimdeki aletle hareket ederken tuşa bastım. yani aç açına gittiğim halde gidene kdr da orada da tepişip durdu. bu hareketlilik kalp atışını etkileyebilirmiş. fakat normal dedi sıkıntı yok dedi rahatlattı. ben ne yapabilirim nabzı yükselmesin diye sordum sen sakin dur o da durur dedi :)
15 gün sonraya kontrol yazdı. şimdi boşuna açılma bakmayalım dedi çocuğun durum iyi sıkıntı yok dedi. kanama falan olur zedelenir dedi. kontrolde bakarız kafa büyük ya geçmesinde sıkıntı olmayacaksa sana öncelikli normal doğum düşünüyorum dedi. Allah kuvvetini veriyor dedi. yoruluyorum ağrım oluyor dedim kızdı bol bol gez dedi normal doğum olsun dedi. riskli bir durumun yok dedi. acil bir şey olursa sadece kimliğinle gel dedi.
yanımda ne getireyim dedim.
yaz bebeği dedi bol zıbın fln getir dedi. 2 ince bir kalın battaniye dedi. önlük fln lazım değilmiş. biberon lazım değilmiş koysan da olur dedi. hasta bezi ped fln uğraşma bebek bezini getir dedi ikinize de yeter dedi. 30 luk bez koydum dedim olur dedi yeter dedi. ufak bebek bazen anlaşılmıyor tuvalete çıktımı çıkmadı kı o yüzden sık sık değiştiriyoruz dedi.
anne için pijama öneriyorum ben daha rahat oluyor dedi. ama 3 tane falan alt olsun yanında dedi alta öyle böyle bulaşabilir dedi.
ufak havlu getir dedi rulo havlu larla rahat edilmiyor dedi.
özellikle bunları söyledi.
bir de bebeğin duruşu çok değişik. gerine gerine yatıyor. resimdeki gibi bir şey.
ayaklar kafanın orada, eller poponu oraya kdr uzanmış.
ayağı dümdüz gerip poposunu ittiriyor muş. o eller o ayaklar ve popo aynı anda 3 yerden nasıl vurduğunu açıklıyor
atladığım bir şey var mı bilmiyorum ama aklıma gelirse yazarım. içim rahat bir şekilde döndüm eve. kendimden beklemediğim bir sokakta gezme performansı gösterdim. ama o bel o bel ağrıyor
Masallah bebegine canimm. Herseyin iyi olmasina cok sewindimm. Doktorunda ilgiliymis detayli soylemis herseyi ne guzeltekrar merhaba anneler,
geçmişi okudum geldim. bu sabah uzakta kalan özelde ki dr uma gittim. konuştuk bebişe baktık. azını yüzünü gördük. duruşunu net gördük dr da sevdi. adam da devlette görmemişti gördü sevindi :)
devlette çıkan gibi gene iri bebek ama kg daha düşük çıktı. devlette 2 hafta önce 2900 çıkmıştı. bugün de makinada 2900 çıktı. boyu 51 cm sanırım. kafa büyük. ama karın çevresi normal haftada gibi.
Son ay bebek bir kg falan alır dedi. 3900 le de normal doğuma girebilirsin dedi. nst de de sancı çıkmadı. çocuğun nabızda sıkıntı yokmuş. burada nst ölçülürken elimdeki aletle hareket ederken tuşa bastım. yani aç açına gittiğim halde gidene kdr da orada da tepişip durdu. bu hareketlilik kalp atışını etkileyebilirmiş. fakat normal dedi sıkıntı yok dedi rahatlattı. ben ne yapabilirim nabzı yükselmesin diye sordum sen sakin dur o da durur dedi :)
15 gün sonraya kontrol yazdı. şimdi boşuna açılma bakmayalım dedi çocuğun durum iyi sıkıntı yok dedi. kanama falan olur zedelenir dedi. kontrolde bakarız kafa büyük ya geçmesinde sıkıntı olmayacaksa sana öncelikli normal doğum düşünüyorum dedi. Allah kuvvetini veriyor dedi. yoruluyorum ağrım oluyor dedim kızdı bol bol gez dedi normal doğum olsun dedi. riskli bir durumun yok dedi. acil bir şey olursa sadece kimliğinle gel dedi.
yanımda ne getireyim dedim.
yaz bebeği dedi bol zıbın fln getir dedi. 2 ince bir kalın battaniye dedi. önlük fln lazım değilmiş. biberon lazım değilmiş koysan da olur dedi. hasta bezi ped fln uğraşma bebek bezini getir dedi ikinize de yeter dedi. 30 luk bez koydum dedim olur dedi yeter dedi. ufak bebek bazen anlaşılmıyor tuvalete çıktımı çıkmadı kı o yüzden sık sık değiştiriyoruz dedi.
anne için pijama öneriyorum ben daha rahat oluyor dedi. ama 3 tane falan alt olsun yanında dedi alta öyle böyle bulaşabilir dedi.
ufak havlu getir dedi rulo havlu larla rahat edilmiyor dedi.
özellikle bunları söyledi.
bir de bebeğin duruşu çok değişik. gerine gerine yatıyor. resimdeki gibi bir şey.
ayaklar kafanın orada, eller poponu oraya kdr uzanmış.
ayağı dümdüz gerip poposunu ittiriyor muş. o eller o ayaklar ve popo aynı anda 3 yerden nasıl vurduğunu açıklıyor
atladığım bir şey var mı bilmiyorum ama aklıma gelirse yazarım. içim rahat bir şekilde döndüm eve. kendimden beklemediğim bir sokakta gezme performansı gösterdim. ama o bel o bel ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?