- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.761
Kızlar kendinizi sürekli halsiz , bitkin , yorgun ve uykusuz hissediyor musunuzben öyleyim bu aralar ve çok sıkıldım bu durumdan normalde çok hareketli biriyim böyle hareketsizlik bunalttı beniii
Neden ben yaaa.
Benden önce günü olanlar var.
Yolu açsınlar ben geleceğim arkalarından.
İşin şakası cuma kontrolüm var tekrar bakalım doktorumuz ne diyecek.
Ben bu aralar enerji dolu hissediyorum kendimi.
İlk 4 ay senin gibiydim canım.
Hımm azz kalmış kontrole debakalım doktorun yorumu ne olucak yazarsın canım .. hayırlısı artık hakkında
Yazarım tabi canım.
Cuma günü 2,30 da randevum.
bu kullandığın hametan krem mavi olan mı sarı olan mı? Bi de ben eczaneye sorunca yüzüme garip garip bakıyolar biz lansinoh veriyoruz diyolar ben de şaşırdım artık...
Cnm benim doktorum da hametan yazdı sarı olan doğuma kadar onu kullanıcam doğum sonrasi icin lansinoh aldım
Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz kızlar hayatta herşey olabilir tekrar sizi haberdar ederim
Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz kızlar hayatta herşey olabilir tekrar sizi haberdar ederim
AH yaa ne güzel bebişinle sağsalim kavuşacaksınız inşallah yarın.darısı hepimize inşallah.allahım yardımcın olsun.korkma sakın.uyuyup bi uyancaksın bebeğin yanındaHakkınızı helal edin ne olur ne olmaz kızlar hayatta herşey olabilir tekrar sizi haberdar ederim
Ben terlık +2 adet taç+ altın yastığı 120 lıraya aldım netten sipariş verdım istersen adresı verırım instagramın varsa bakarsın cnmmKızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
canım korkma bol bol oku inş kendini yarın güzel haberlerini bekliyoruz inş..ayy çok heyecanlı yav :)Hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz kızlar hayatta herşey olabilir tekrar sizi haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?