- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.781
Canim ben 40 tl ye aldim istersen foto atayimBen sade olsun ama azıcıkda süsü olsun istiyorum.. Zaten bir hastanede kullanırım sonra kullanmam :)
Hadi bakalım allah yardımcınız olsun.Allah kurtarsın.Çok heyecanladım şimdi.Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
ben arada oluyorum.Bugün depresyon hakim.mutfak dandini ama girmek.istemiyorum.Kızlar kendinizi sürekli halsiz , bitkin , yorgun ve uykusuz hissediyor musunuzben öyleyim bu aralar ve çok sıkıldım bu durumdan normalde çok hareketli biriyim böyle hareketsizlik bunalttı beniii
Canım bende konak önleyicimi alsam diyodum sonra gerekirse alırım diye düşündüm.Uni baby yenidoğan için şampuan aldım.Kızlar şampuan be marka aldınız. Konak önceyici şampuan mı aldınız ben daha karar veremedım almadım(
Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Alllah.daha iyi etsin canım.hurmayı doktor mu önerdi?bir şey dedi.mi faydası hakkında.eşim ilr bunu tartışıyoruz da hep.doktora sor dedi banada saçma geliyor doktora sormakKizlar bugun muayeneye gittim.
hr sey normal cok sukur. Oglum yuzunu göstermedi. Masallah tombik tombik kollari var.
alttan muayene yapti dr hic acimadi hicbir sey hissetmedim. Bebek basi asagida ama kanala girmemis senin bebek 40 haftayi dolduracak gibi dedi.
Her gun en az 1 saat yuruyus ve gunde 3 hurma verdi bir hafta sonra tekrar kontrolum var.
Alllah.daha iyi etsin canım.hurmayı doktor mu önerdi?bir şey dedi.mi faydası hakkında.eşim ilr bunu tartışıyoruz da hep.doktora sor dedi banada saçma geliyor doktora sormak
Sağol tatlımHadi bakalım allah yardımcınız olsun.Allah kurtarsın.Çok heyecanladım şimdi.Allaha emanet olun.
ben hala oturduğum yerdeyim..Off sıkıldım ben de şişe siparişi vermiştim dün içine badem şekeri felan koyup süsliycem gelirse.. bugün gelicek diye evden çıkamadım arıyorum açan yok kaçta geliceğini de bilmiyorum mesai bitmeye yaklaştı sinir olmuş bir şekilde oturuyorum..
çok iş yapasım var enerjim yok. öleceğim tembelliktenKızlar kendinizi sürekli halsiz , bitkin , yorgun ve uykusuz hissediyor musunuzben öyleyim bu aralar ve çok sıkıldım bu durumdan normalde çok hareketli biriyim böyle hareketsizlik bunalttı beniii
Canim guzel haberlerini bekliyorumSağol tatlım
ay ne güzel ya günü saat belli. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Sağlıkla doğsun inşallah,hemen toparlanıp güzel haberleri buraya da yaz.Bol bol sütün olsun,emsin de emsin yavrun inşallah.Sağol tatlım
doğum sat a göre oluyor diye biliyorum. devlet bana sezeryan mi normal mi doğuma gelince belli olur dedi. yani sat a göre haftasını almadığı dışkı yapmaya başlamasını sürece doğum sancısını bekliyorlar diyw anladım.Arkadaşlar bugün kontrole gittim 34 +2 yim usg de 36 ile uyumlu çıktı benimki zaten sezeryan devlete gittiğimden pek yardımcı olmuyorlar sizce doğumu Sata göre mi yoksa usg ye göre mi yaptırırlar.
kız ben standart ev işlerini bile zor yapıyorum niye herkes cam pencere koltuk silip kendini zorluyor. çok spor yapasınız varsa yürüyüş en iyisi.Kizlar bugun biraz temizlik yapiyim dedim koltuklari sandalyeleri sildim sadece biraz gecince birden burnum kanamaya basladi hayatda ilk defa burnum kanadi cok korktum tansiyona baktim 13 e 9 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?