2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hadi bakalım allah yardımcınız olsun.Allah kurtarsın.Çok heyecanladım şimdi.Allaha emanet olun.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim 34 +2 yim usg de 36 ile uyumlu çıktı benimki zaten sezeryan devlete gittiğimden pek yardımcı olmuyorlar sizce doğumu Sata göre mi yoksa usg ye göre mi yaptırırlar.

Kizlar bugun biraz temizlik yapiyim dedim koltuklari sandalyeleri sildim sadece biraz gecince birden burnum kanamaya basladi hayatda ilk defa burnum kanadi cok korktum tansiyona baktim 13 e 9 cikti

Bende terlik konusuna takılıp kalmıştım kendim yapsam diyodum bu erken doğum riski yüzünden yatış sebebiyle hiçbiyere çıkamadım. Sonradanda süs püs çok şart degil rahat edeyim yeter dedim. Zaten sağlıkçıyım hastane terliklerim var onları yıkattırdım tertemiz oldular. Onları kullanıcam hastanede

Kizlar bugun muayeneye gittim.

hr sey normal cok sukur. Oglum yuzunu göstermedi. Masallah tombik tombik kollari var.

alttan muayene yapti dr hic acimadi hicbir sey hissetmedim. Bebek basi asagida ama kanala girmemis senin bebek 40 haftayi dolduracak gibi dedi.

Her gun en az 1 saat yuruyus ve gunde 3 hurma verdi bir hafta sonra tekrar kontrolum var.

Bebeğimizin yatağını bizde fanpop un mağazasından almıştık. Baby to go 8430 modeli yatağını hediye ediyolardı.visco yatak düşünüyodum zaten. hediyede visco çıktı

Canim dualarimiz seninle.. icin8 ferah tut

Alllah.daha iyi etsin canım.hurmayı doktor mu önerdi?bir şey dedi.mi faydası hakkında.eşim ilr bunu tartışıyoruz da hep.doktora sor dedi banada saçma geliyor doktora sormak

Alllah.daha iyi etsin canım.hurmayı doktor mu önerdi?bir şey dedi.mi faydası hakkında.eşim ilr bunu tartışıyoruz da hep.doktora sor dedi banada saçma geliyor doktora sormak

Evet canim hatta cekirdegini hemen tukurme biraz cigne dedi icindeki bir madde doğum a hazırlıyor dedi

ben hala oturduğum yerdeyim..
kargoya verildiyse kargo şubesini ara. ürün bekleyip gelmemesi çok sinir bir durum

ay ne güzel ya günü saat belli. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim 34 +2 yim usg de 36 ile uyumlu çıktı benimki zaten sezeryan devlete gittiğimden pek yardımcı olmuyorlar sizce doğumu Sata göre mi yoksa usg ye göre mi yaptırırlar.
doğum sat a göre oluyor diye biliyorum. devlet bana sezeryan mi normal mi doğuma gelince belli olur dedi. yani sat a göre haftasını almadığı dışkı yapmaya başlamasını sürece doğum sancısını bekliyorlar diyw anladım.

Kizlar bugun biraz temizlik yapiyim dedim koltuklari sandalyeleri sildim sadece biraz gecince birden burnum kanamaya basladi hayatda ilk defa burnum kanadi cok korktum tansiyona baktim 13 e 9 cikti
kız ben standart ev işlerini bile zor yapıyorum niye herkes cam pencere koltuk silip kendini zorluyor. çok spor yapasınız varsa yürüyüş en iyisi.
yormayın yaw kendinizi Allah korusun bir sıkıntı olsa insan kendini suçlayıp durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…