2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
en önemlisi rahatlık valla bende ortopedik terlik aldım hep giyerim diye :)

oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diye

Canım bende konak önleyicimi alsam diyodum sonra gerekirse alırım diye düşündüm.Uni baby yenidoğan için şampuan aldım.
Mustela nın konak önleyıcı şampuanı varmış heralde eczanede falan satılıyor. Uni baby i bende duydum basmalı bı şampuan dımı arkadaslarım kullanıyor

Selam kizlar;

Eskilerden kimler var Allah aşkına, son bi kaç sayfaya bakim dedim kimseyi tanımıyorum ama ben

ECD75 , SirriEyvan nasilsiniz kizlar hersey yolundadir insallah..
Tasinmaktan, kosturmaca yapmaktan zaman bulupta gelemedim buralara..
Kizimda daha gelmedi beklemedeyiz :) sizlerde ne var ne yok?

Hahaha canim valla bende burdakilerin gazina geldim birazda maksat hareket olsun iste ama yok hemen kadin cagirdim cuma gelicek insallah

Benim eşimde biraz pasaklı valla eğer dikkat etmezsen yemek yerken oturduğun sandalyenin altına bez sererim diye uyardım.

Çünkü antre ve mutfak halılarını da beyaz aldım.

Ayy ne iyi demişsin

Korkulcak birşey yok canım ya, bir bakmışsın bebişin kucağında.. Ne mutlu sana bebişine yarın kavuşacaksın kollarında olacak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bizi habersiz bırakma :* :)

Canim ben 40 tl ye aldim istersen foto atayim

Olur canım bir bakayım :)

Mustela nın konak önleyıcı şampuanı varmış heralde eczanede falan satılıyor. Uni baby i bende duydum basmalı bı şampuan dımı arkadaslarım kullanıyor
Evet canım ondan aldım. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım ve inan ordaki minicik bebişlere bile unibaby, dalin , mustela hepsini kullanıyolardı. Hiçbirinin bi farkı yok. Hepsi aynıydı. Bi tanede %100 doğal bi marka vardı ismini hatırlamıyorum onun bile bi farkı yoktu bebişler hepsiyle aynı huzuru buluyolardı. Bence konak belirtisi görürsen kullanırsın onları.

Canım bu sekşekilde

Eklentiler

• PicsArt_1425908390984.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 157
Hadi hayirlisi olsun hakkinizda canim. Bugun merak ettim seni baktim yazmissin. Sakin olmaya calis yarin sag saglim alirsin insallah kucagina yawrunu. Arada yazarsan iyi olir hepimiz merak edecegiz seni ve bebegi. Dualarimiz seninle

Al benden de o kadar. Ah annişler nie şu en zor hareket edebildiğimiz son günlerinizde ağır ev işi yapıonuz Ben azcık süpürsem kasıklarım belim ağrıyor, bebişimin hareketlerini hissedemiyorum bi süre, sonrada özür dilerim kuzucum yapmıyorum iş miş die vicdan azabı çekiom

Hahaha canim valla bende burdakilerin gazina geldim birazda maksat hareket olsun iste ama yok hemen kadin cagirdim cuma gelicek insallah
ben bulunduğum semtte kadın bulamıyorum bulsam tüm işi ona yaptıracağım ama başıma kaldı. annem gelince yapıyor ama o da iş yapıp dursun yorulsun istemiyorum. zaten çok kalınca sıkılıyorum yolluyorum geri :)

Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.

Kızımın gelişi yakın sanırım :)
Benim de bikaç haftadır aşağıda karnım canım. Ultrasonda kanala girdiğini gördük gecen hafta. Benimki erken indi ve drum oğlumun muhtemelen erken doğacağını söyledi. Seninki de kanala girmiş olabilir ama haftan benden ilerde. sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…