- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.801
en önemlisi rahatlık valla bende ortopedik terlik aldım hep giyerim diye :)Bende terlik konusuna takılıp kalmıştım kendim yapsam diyodum bu erken doğum riski yüzünden yatış sebebiyle hiçbiyere çıkamadım. Sonradanda süs püs çok şart degil rahat edeyim yeter dedim. Zaten sağlıkçıyım hastane terliklerim var onları yıkattırdım tertemiz oldular. Onları kullanıcam hastanede
oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diyeKizlar bugun muayeneye gittim.
hr sey normal cok sukur. Oglum yuzunu göstermedi. Masallah tombik tombik kollari var.
alttan muayene yapti dr hic acimadi hicbir sey hissetmedim. Bebek basi asagida ama kanala girmemis senin bebek 40 haftayi dolduracak gibi dedi.
Her gun en az 1 saat yuruyus ve gunde 3 hurma verdi bir hafta sonra tekrar kontrolum var.
Mustela nın konak önleyıcı şampuanı varmış heralde eczanede falan satılıyor. Uni baby i bende duydum basmalı bı şampuan dımı arkadaslarım kullanıyorCanım bende konak önleyicimi alsam diyodum sonra gerekirse alırım diye düşündüm.Uni baby yenidoğan için şampuan aldım.
kız ben standart ev işlerini bile zor yapıyorum niye herkes cam pencere koltuk silip kendini zorluyor. çok spor yapasınız varsa yürüyüş en iyisi.
yormayın yaw kendinizi Allah korusun bir sıkıntı olsa insan kendini suçlayıp durur.
Benim eşimde biraz pasaklı valla eğer dikkat etmezsen yemek yerken oturduğun sandalyenin altına bez sererim diye uyardım.
Çünkü antre ve mutfak halılarını da beyaz aldım.
Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Canim ben 40 tl ye aldim istersen foto atayim
Evet canım ondan aldım. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım ve inan ordaki minicik bebişlere bile unibaby, dalin , mustela hepsini kullanıyolardı. Hiçbirinin bi farkı yok. Hepsi aynıydı. Bi tanede %100 doğal bi marka vardı ismini hatırlamıyorum onun bile bi farkı yoktu bebişler hepsiyle aynı huzuru buluyolardı. Bence konak belirtisi görürsen kullanırsın onları.Mustela nın konak önleyıcı şampuanı varmış heralde eczanede falan satılıyor. Uni baby i bende duydum basmalı bı şampuan dımı arkadaslarım kullanıyor
Canım bu sekşekilde Eki Görüntüle 1526623
Hadi hayirlisi olsun hakkinizda canim. Bugun merak ettim seni baktim yazmissin. Sakin olmaya calis yarin sag saglim alirsin insallah kucagina yawrunu. Arada yazarsan iyi olir hepimiz merak edecegiz seni ve bebegi. Dualarimiz seninleKızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.
Kızımın gelişi yakın sanırım :)
Tek terlik 20 tl idi sanirimİşte böyleydi benimde baktığım Gebzede 80 tl :O Cok geldi bana, zaten tacı kullanamıcam tek terlik de pahalı geldi
Şu hametani bende alayimm, lansinoh aldim ama hametani cok duydumCnm benim doktorum da hametan yazdı sarı olan doğuma kadar onu kullanıcam doğum sonrasi icin lansinoh aldım
Al benden de o kadar. Ah annişler nie şu en zor hareket edebildiğimiz son günlerinizde ağır ev işi yapıonuzkız ben standart ev işlerini bile zor yapıyorum niye herkes cam pencere koltuk silip kendini zorluyor. çok spor yapasınız varsa yürüyüş en iyisi.
yormayın yaw kendinizi Allah korusun bir sıkıntı olsa insan kendini suçlayıp durur.
ben bulunduğum semtte kadın bulamıyorum bulsam tüm işi ona yaptıracağım ama başıma kaldı. annem gelince yapıyor ama o da iş yapıp dursun yorulsun istemiyorum. zaten çok kalınca sıkılıyorum yolluyorum geri :)Hahaha canim valla bende burdakilerin gazina geldim birazda maksat hareket olsun iste ama yok hemen kadin cagirdim cuma gelicek insallah
Al bendende okadarçok iş yapasım var enerjim yok. öleceğim tembellikten
Benim de bikaç haftadır aşağıda karnım canım. Ultrasonda kanala girdiğini gördük gecen hafta. Benimki erken indi ve drum oğlumun muhtemelen erken doğacağını söyledi. Seninki de kanala girmiş olabilir ama haftan benden ilerde. sağlıkla gelsin bebişlerimizKızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.
Kızımın gelişi yakın sanırım :)
Aaa ne guzelmis canim balkonda agiz tadiyla yiyin insaalahEki Görüntüle 1526630 Balkonumda çilek yetiştiriyodum ilk mahsulümü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?