2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben hala oturduğum yerdeyim..
kargoya verildiyse kargo şubesini ara. ürün bekleyip gelmemesi çok sinir bir durum

Yok gelmedi bu saatten sonrada gelmez tüm gün evde pineklediğim yanıma kar kaldı.. Aldım şubenin numarasını açmıyorlar 100 kere aradım. Yarın gelir umarım yine evde pinekleme göründü bana

Ben
oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diye
canım benımkının kafa da 2,5 hafta onde. Doktorum misal 3 cmlık yerden 5 cmlik şey geçermi dedı , 40 a kadar beklemek zormuş bu durumda kısacası ;(

Saol cnmm, güle güle buyut bebişini sende

Canım allah yardımcın olsun sancısız ve sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah bebeğini kucağına

bende de var bak bunlardan ama ikişer ikişer bölüşüm anca yiyiyorum eşimle daha seri ürün vermesini bekliyordum
Ben bunu kardeşime yediricem sözüm vardı. Bi tane daha var kızarmasını bekliyorum onu ben yiycem. Kocacım yemesin o küçük ken çok yetistirmiş yemiş memleketinde

Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.

Kızımın gelişi yakın sanırım :)

Pofudukkkkkkkkkk :)))

Ayy ne güzel darısı benim kızımın yolu bulupta aşağıya inmesine olsun :)) nasilsin kuzum ?

gittim canım il dışına hemde muayene ücreti olarak 500 lira verdim yapisiklik en az seviyedeymis ama Prof benim dışımda biri sezeryani yaparsa hayatı tehliken olabilir dedi ve sezeryan için 8.000 istedi

ah kuzucum , özlettin kendini :)
taşındınız çok şükür , yeni evinde mutlulukla otur inşaAllah canım benim :)

biz iyiyiz şükür ne olsun hep aynı :) bebişleri bekliyoruz , çok az kaldı senin yarın öbür gün gelmesi lazım
buraya geelip haber ver tamam mı , resmini de ekleyebilirsin güzel kızının , merakla bekliyorum canım :)

Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.

Kızımın gelişi yakın sanırım :)

aaaa çok heyecanlı yaaa , çoook :)))
bende isterem 2 hafta sonra bu durumu yaşamak... :)

Bugün ilk kez alttan muayene oldum. Doktorum o kadar kabaydı ki.. Ne yapacağını hiç söylemedi önceden. Birden anormal bir acı hissettim. Bi alet falan soktu sandım. Sonra bitti dedi, bu kadarmış. Çatı muayenesiymiş bu, tepkimi ölçmek için yapmışmış. Doktorun tepkimi ölçmek için canımı yakmaya hakkı var mı? İnsan önce rahatlatır, şimdi elle muayene edicem, biraz canın yanabilir korkma falan der. Çok sinir oldum. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Alttan muayeneniz nasıl geçti?

Bugün ultrasona girebildik şükür...
her şeyini ayrıntılı inceledi kızımın...
35+3 üz bugün meleğim 47 buçuk cm :)) 2.600 kilosu ...
suyum , plasentam , her şeyim iyi şükür...
kafası aşağıdaydi zaten uzun zamandır , hala aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz :)

bizden haberler bunlar

ne biçim doktormuş o öyle..
tepkini ölçmek için sana haber vermeden herhangi bir şey yapamaz ki ???
yasak bir kere bu , şikayet etsen hakkındır , dalga geçer gibi resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…