- 17 Nisan 2015
- 90
- 91
- 3
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.821
ben hala oturduğum yerdeyim..
kargoya verildiyse kargo şubesini ara. ürün bekleyip gelmemesi çok sinir bir durum
Sağol tatlım
canım benımkının kafa da 2,5 hafta onde. Doktorum misal 3 cmlık yerden 5 cmlik şey geçermi dedı , 40 a kadar beklemek zormuş bu durumda kısacası ;(oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diye
Saol cnmm, güle güle buyut bebişini sendeEvet canım ondan aldım. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım ve inan ordaki minicik bebişlere bile unibaby, dalin , mustela hepsini kullanıyolardı. Hiçbirinin bi farkı yok. Hepsi aynıydı. Bi tanede %100 doğal bi marka vardı ismini hatırlamıyorum onun bile bi farkı yoktu bebişler hepsiyle aynı huzuru buluyolardı. Bence konak belirtisi görürsen kullanırsın onları.
Kızlar ev temizliği beden temizliği çantam beşik oğlumun kıyafetleri herşey tamam sabah 8 te yatıyorum 1 gibi bebeğim alınacak dua edin kızlar yarın rabbim inşallah nasip eder ama cok korkuyorum dua edin lğtfennnnnnnn
bende de var bak bunlardan ama ikişer ikişer bölüşüm anca yiyiyorum eşimleEki Görüntüle 1526630 Balkonumda çilek yetiştiriyodum ilk mahsulümü aldım
ben arada oluyorum.Bugün depresyon hakim.mutfak dandini ama girmek.istemiyorum.
35+2 bugün benim dr 2900 dedi. Son ay bir kg daha alsa 3900 falan olur dedi. normal doğum olur aksilik çıkmazsa dedi.kızlar 35 hafta 3 günlük hamileyim bebişi,n kilosu 2.800 mus sizin nasıl bebeişlerin kilosu nasıl
çok iş yapasım var enerjim yok. öleceğim tembellikten
Ben bunu kardeşime yediricem sözüm vardı. Bi tane daha var kızarmasını bekliyorum onu ben yiycem. Kocacım yemesin o küçük ken çok yetistirmiş yemiş memleketindebende de var bak bunlardan ama ikişer ikişer bölüşüm anca yiyiyorum eşimledaha seri ürün vermesini bekliyordum
kızlar 35 hafta 3 günlük hamileyim bebişi,n kilosu 2.800 mus sizin nasıl bebeişlerin kilosu nasıl
Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.
Kızımın gelişi yakın sanırım :)
canım memnun olmayanlar devlet hastanesinden memnun değiller değilmi? baharda çook palıymış yaa. peki baharda muane ücreti ne kadar, bi de tahlillerden falan ücret alıyolarmı. canım kafanı şişirdim kusura bakma, ama çok stresliyim şu an.. bursadaki hastanelerle ilgili pek bişey bilmiyorum
canım durum nasıl oldu, prof. a gittinmi?
gittim canım il dışına hemde muayene ücreti olarak 500 lira verdim yapisiklik en az seviyedeymis ama Prof benim dışımda biri sezeryani yaparsa hayatı tehliken olabilir dedi ve sezeryan için 8.000 istedicanım memnun olmayanlar devlet hastanesinden memnun değiller değilmi? baharda çook palıymış yaa. peki baharda muane ücreti ne kadar, bi de tahlillerden falan ücret alıyolarmı. canım kafanı şişirdim kusura bakma, ama çok stresliyim şu an.. bursadaki hastanelerle ilgili pek bişey bilmiyorum
canım durum nasıl oldu, prof. a gittinmi?
ne garip dr yorumu ondan başkasına öğretmemişler mi tıp falültesindegittim canım il dışına hemde muayene ücreti olarak 500 lira verdim yapisiklik en az seviyedeymis ama Prof benim dışımda biri sezeryani yaparsa hayatı tehliken olabilir dedi ve sezeryan için 8.000 istedi
Selam kizlar;
Eskilerden kimler var Allah aşkına, son bi kaç sayfaya bakim dedim kimseyi tanımıyorum ama ben
@ECD75,SirriEyvan nasilsiniz kizlar hersey yolundadir insallah..
Tasinmaktan, kosturmaca yapmaktan zaman bulupta gelemedim buralara..
Kizimda daha gelmedi beklemedeyiz :) sizlerde ne var ne yok?
Kızlar kızlaar.
Benim karnım aşağı indi hakikaten farkettim bunu dün akşam bugün de emin oldum.
Aşağı doğru indi ve top gibi oldu.
Kızımın gelişi yakın sanırım :)
ne biçim doktormuş o öyle..Bugün ilk kez alttan muayene oldum. Doktorum o kadar kabaydı ki.. Ne yapacağını hiç söylemedi önceden. Birden anormal bir acı hissettim. Bi alet falan soktu sandım. Sonra bitti dedi, bu kadarmış. Çatı muayenesiymiş bu, tepkimi ölçmek için yapmışmış. Doktorun tepkimi ölçmek için canımı yakmaya hakkı var mı? İnsan önce rahatlatır, şimdi elle muayene edicem, biraz canın yanabilir korkma falan der. Çok sinir oldum. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Alttan muayeneniz nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?