2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
Ben yaptım bak terlikleri 13 liraya aldım kızımın süslerinden kalanları terlik ve taç için kullandım:)

Eklentiler

• IMG-20150417-WA0005.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 120

Maşallah yavruna canım.

Merak etmiştim seni haberler güzel sevindim.

canım nerelerdesin ya özlettin kendini.

Demek taşındın sağlıkla huzurla otur yeni evinde.

Ela hanım da üzmeden beklemiş hazırlıkların bitmesini.

Maşallah yavruna canım.

Merak etmiştim seni haberler güzel sevindim.
Allah razı olsun canım :)

aşağıdaki ultrason aleti daha ayrıntılıydi , muhtemelen ondan gönderdi dedim...
doppler de yaptı çünkü , kan akışına baktı , normal odadaki ultrason aleti ona bakamıyor..

tabii kadın yine suratıma bakmadan konuştu benimle ama en azından her şey yolunda o yüzden sıkıntı yok :))

Masallah kizina canim, gerseyin iyi olmasina sewindim. Darisi dogumlarimiza

Tesekkurler canim benim. Bide camlarimi gorsen berbatEşim pazar yapicam dedi bakalim becerebilcekmi bende sonra dolaplari yaparim artik, daha halilarida wercem puuffss
ah canım benim de eşim silecek pencereleri...
annem bizde ama maalesef o silemez... çok büyükler evlenmeden hep ben silerdim şimdi babam siliyor , annem biraz kilolu olunca çok zorlanıyor o yüzden eşim silecek , ama beceriyor maaşAllah...
beyaz yerleri cifliyor bile :)) maaşAllah...
halıları bizde vermedik daha...bakalım ne zaman vereceğiz.. kociş veririz veririiiz diyor ama :))

oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diye

Yurumesine yuruyorum da ayaklarim sisiyor agriyor hemen. Daha 10cm var catiya inmesine dedi. Iner insallah :)

Meger ne cok isimiz warmis, hic bitmicek gibi oyyhh

Benim halıları cuma alıcaklar. Cumartesi de perdelerden camlara dip köşe başlıcak annem temizliğe.
Yarın kontrolüm var bakalım suyumda azalma oldu mu, sancı çıkcak mı meraktayım. Ona göre hazırlıkları hızlandırıcas

Canım yaa mesleğinden dolayı soruyorum , özel hastaneler de bebek doğduğu zaman yıkıyorlar mı yoksa siliniyor mu ? ilk hamilelik benimde pek bi bilgim yok daaa

Benimde bi bakıyorum karnım aşşağıda bi bakıyorum yukarı çıkmış demekk ki benim oğlan kanala girip girip çıkıyo oyun sanıyo onu :)

Benimde bi bakıyorum karnım aşşağıda bi bakıyorum yukarı çıkmış demekk ki benim oğlan kanala girip girip çıkıyo oyun sanıyo onu :)
Seninkinin yeri bol daha demekki canım, yer değiştirebiliyor. Kanala girince bi daha çıkmıyolarki. Oğluşun aşağı yukarı oyun oynuyordur dediğin gibi

bakalım , güzel haberlerle gel inşaAllah canım :)
daha zamanımız var nasipse...

iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir
ben pek iyi değilim astım rahatsızlığım daha da arttı üstelik ilaçlarım bitti antibiyotik tedavisi vs..
tekrar dr. kontrolune gittim bugun bu sefer şurup yazdı ve prednol ikisini de almak istemiyorum
zaten daha evvel kemik erimesi başlangıcı olmuştu..dr. doğum ve sonrası zor olur dedi kan sulandırıcı kullanıyorum ne yapacam bilmiyorum
doğuma 3 hafta kaldı umarım öksürüğüm hafifler kullanmaya gerek kalmam.
doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim..
dua ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…