- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.841
Ben yaptım bak terlikleri 13 liraya aldım kızımın süslerinden kalanları terlik ve taç için kullandım:)Kızlar terlikleri aldınızmı? Bir terlik bir taç 80 tl.. Çok pahalı geldi bana.. O tarz sade bi terlik alıp üstüne iki süsleme yapsam olmaz mı ki
Ben yaptım bak terlikleri 13 liraya aldım kızımın süslerinden kalanları terlik ve taç için kullandım:)
Bugün ultrasona girebildik şükür...
her şeyini ayrıntılı inceledi kızımın...
35+3 üz bugün meleğim 47 buçuk cm :)) 2.600 kilosu ...
suyum , plasentam , her şeyim iyi şükür...
kafası aşağıdaydi zaten uzun zamandır , hala aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz :)
bizden haberler bunlar
Selam kizlar;
Eskilerden kimler var Allah aşkına, son bi kaç sayfaya bakim dedim kimseyi tanımıyorum ama ben
ECD75 , SirriEyvan nasilsiniz kizlar hersey yolundadir insallah..
Tasinmaktan, kosturmaca yapmaktan zaman bulupta gelemedim buralara..
Kizimda daha gelmedi beklemedeyiz :) sizlerde ne var ne yok?
Ellerine saglik canim, cok dirin olmuslar. Gule gule giyBen yaptım bak terlikleri 13 liraya aldım kızımın süslerinden kalanları terlik ve taç için kullandım:)
Allah razı olsun canım :)Maşallah yavruna canım.
Merak etmiştim seni haberler güzel sevindim.
ohhh bitmiş hepsi çok şükür canım :))Kizlaar bugun cok sukur minnak oglumun kiyafetleri yikandi, utulendi, dolabina asildi. Hep yatmaktan agir geldi galiba oturarak utulememe ragmen cok yoruldum. Ara ara girip okudum yazdiklarinizi, cok sukur herkes iyi
çok tatlılar , güle güle giy canım :)Ben yaptım bak terlikleri 13 liraya aldım kızımın süslerinden kalanları terlik ve taç için kullandım:)
Masallah kizina canim, gerseyin iyi olmasina sewindim. Darisi dogumlarimizaBugün ultrasona girebildik şükür...
her şeyini ayrıntılı inceledi kızımın...
35+3 üz bugün meleğim 47 buçuk cm :)) 2.600 kilosu ...
suyum , plasentam , her şeyim iyi şükür...
kafası aşağıdaydi zaten uzun zamandır , hala aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz :)
bizden haberler bunlar
Tesekkurler canim benim. Bide camlarimi gorsen berbatohhh bitmiş hepsi çok şükür canım :))
geçmiş olsun
ah canım benim de eşim silecek pencereleri...Tesekkurler canim benim. Bide camlarimi gorsen berbatEşim pazar yapicam dedi bakalim becerebilcekmi bende sonra dolaplari yaparim artik, daha halilarida wercem puuffss
oh maşallah. ben de bugün gittim içim rahatladı geldim. risk yokmuş bana da gez bol bol dedi. muayene için 15 gün sonra gideceğim o zaman karar verilecek o kafa ordan çıkar mı diye
Meger ne cok isimiz warmis, hic bitmicek gibi oyyhhah canım benim de eşim silecek pencereleri...
annem bizde ama maalesef o silemez... çok büyükler evlenmeden hep ben silerdim şimdi babam siliyor , annem biraz kilolu olunca çok zorlanıyor o yüzden eşim silecek , ama beceriyor maaşAllah...
beyaz yerleri cifliyor bile :)) maaşAllah...
halıları bizde vermedik daha...bakalım ne zaman vereceğiz.. kociş veririz veririiiz diyor ama :))
Benim halıları cuma alıcaklar. Cumartesi de perdelerden camlara dip köşe başlıcak annem temizliğe.ah canım benim de eşim silecek pencereleri...
annem bizde ama maalesef o silemez... çok büyükler evlenmeden hep ben silerdim şimdi babam siliyor , annem biraz kilolu olunca çok zorlanıyor o yüzden eşim silecek , ama beceriyor maaşAllah...
beyaz yerleri cifliyor bile :)) maaşAllah...
halıları bizde vermedik daha...bakalım ne zaman vereceğiz.. kociş veririz veririiiz diyor ama :))
Evet canım ondan aldım. Ben yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım ve inan ordaki minicik bebişlere bile unibaby, dalin , mustela hepsini kullanıyolardı. Hiçbirinin bi farkı yok. Hepsi aynıydı. Bi tanede %100 doğal bi marka vardı ismini hatırlamıyorum onun bile bi farkı yoktu bebişler hepsiyle aynı huzuru buluyolardı. Bence konak belirtisi görürsen kullanırsın onları.
Benim de bikaç haftadır aşağıda karnım canım. Ultrasonda kanala girdiğini gördük gecen hafta. Benimki erken indi ve drum oğlumun muhtemelen erken doğacağını söyledi. Seninki de kanala girmiş olabilir ama haftan benden ilerde. sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Seninkinin yeri bol daha demekki canım, yer değiştirebiliyor. Kanala girince bi daha çıkmıyolarki. Oğluşun aşağı yukarı oyun oynuyordur dediğin gibiBenimde bi bakıyorum karnım aşşağıda bi bakıyorum yukarı çıkmış demekk ki benim oğlan kanala girip girip çıkıyo oyun sanıyo onu :)
bakalım , güzel haberlerle gel inşaAllah canım :)Benim halıları cuma alıcaklar. Cumartesi de perdelerden camlara dip köşe başlıcak annem temizliğe.
Yarın kontrolüm var bakalım suyumda azalma oldu mu, sancı çıkcak mı meraktayım. Ona göre hazırlıkları hızlandırıcas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?