- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.861
ah ahhh bende ayınıyım...Yurumesine yuruyorum da ayaklarim sisiyor agriyor hemen. Daha 10cm var catiya inmesine dedi. Iner insallah :)
Rabbim şifa versin , çok zordur , inşaAllah nüksetmez , hafifler iyice canım...iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir
ben pek iyi değilim astım rahatsızlığım daha da arttı üstelik ilaçlarım bitti antibiyotik tedavisi vs..
tekrar dr. kontrolune gittim bugun bu sefer şurup yazdı ve prednol ikisini de almak istemiyorum
zaten daha evvel kemik erimesi başlangıcı olmuştu..dr. doğum ve sonrası zor olur dedi kan sulandırıcı kullanıyorum ne yapacam bilmiyorum
doğuma 3 hafta kaldı umarım öksürüğüm hafifler kullanmaya gerek kalmam.
doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim..
dua ile..
Seninkinin yeri bol daha demekki canım, yer değiştirebiliyor. Kanala girince bi daha çıkmıyolarki. Oğluşun aşağı yukarı oyun oynuyordur dediğin gibi
iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir
ben pek iyi değilim astım rahatsızlığım daha da arttı üstelik ilaçlarım bitti antibiyotik tedavisi vs..
tekrar dr. kontrolune gittim bugun bu sefer şurup yazdı ve prednol ikisini de almak istemiyorum
zaten daha evvel kemik erimesi başlangıcı olmuştu..dr. doğum ve sonrası zor olur dedi kan sulandırıcı kullanıyorum ne yapacam bilmiyorum
dua ile..
Canım hastanelerin büyük çoğunluğu yıkıyo ama verniks dokusunu mümkün olduğunca bebeğin cildinde bırakıyolar. Eğer bebeğinizle ilgilenecek olan hemşireyi önceden bilgilendirirseniz yıkamazlar sadece silerek temizlerler. Ki doğumdan önce gelip sizinle tanışacaklardır büyük ihtimalle.Canım yaa mesleğinden dolayı soruyorum , özel hastaneler de bebek doğduğu zaman yıkıyorlar mı yoksa siliniyor mu ? ilk hamilelik benimde pek bi bilgim yok daaa
iyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba
uni baby yenidoğan aldım canımKızlar şampuan be marka aldınız. Konak önceyici şampuan mı aldınız ben daha karar veremedım almadım(
maşallah canım zülal prenseseBugün ultrasona girebildik şükür...
her şeyini ayrıntılı inceledi kızımın...
35+3 üz bugün meleğim 47 buçuk cm :)) 2.600 kilosu ...
suyum , plasentam , her şeyim iyi şükür...
kafası aşağıdaydi zaten uzun zamandır , hala aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz :)
bizden haberler bunlar
Benim oğlan hep aşağımdaydı hamileliğimin başından beri. Çoğu hamiş son ay mide yanması reflü yaşar bebiş sıkıştırınca, ben yaşamadım aşağıda olunca.ama Kanala indiğinden beri kasığıma batma yapıyor bu seferde. Pek yürüyemiyorum. Sende de batma, baskı hissi oluyor mu canım? Bide akıntımda artış oldu.Ben anlamıyorum bu işlerden ki ama aşşağıda yani farkediyorum top yutmuşum gibi
İyiyim kuzu sen nasılsın. Kızın nasıl :) özletiyorsun kendini :)Pofudukkkkkkkkkk :)))
Ayy ne güzel darısı benim kızımın yolu bulupta aşağıya inmesine olsun :)) nasilsin kuzum ?
Bugün ilk kez alttan muayene oldum. Doktorum o kadar kabaydı ki.. Ne yapacağını hiç söylemedi önceden. Birden anormal bir acı hissettim. Bi alet falan soktu sandım. Sonra bitti dedi, bu kadarmış. Çatı muayenesiymiş bu, tepkimi ölçmek için yapmışmış. Doktorun tepkimi ölçmek için canımı yakmaya hakkı var mı? İnsan önce rahatlatır, şimdi elle muayene edicem, biraz canın yanabilir korkma falan der. Çok sinir oldum. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Alttan muayeneniz nasıl geçti?
Canim gecmis olsun. Benimde astimim war ilacimi kullaniyorum ama doguma yakin artar diye korkuyorum. Insallah seninde gecer gider cabucakiyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir
dua ile..
benimde kız canım bizim kızlar tembel çıktı sanırım36. haftadan sonra dönmüyormuş canım genelde , doktorlar 36. haftanın dolmasını bekliyormuş sezeryan günü vermek için falan .. Seninle günlerimiz aynı sayılır benim kızımda hala ters duruyor , dönmemişsenin bebişin cinsiyeti ne
evet 3 yada 4 hafta kaldı..genelde 37 haftada yapılıyor sezaryan 38 de yaparsa 4 haftaAa 3 haftan mı kaldı sezeryan olacak galiba peki zorunlu mu belki söylemissindir de ben kaçırmısım dır
Kizlaar bugun cok sukur minnak oglumun kiyafetleri yikandi, utulendi, dolabina asildi. Hep yatmaktan agir geldi galiba oturarak utulememe ragmen cok yoruldum. Ara ara girip okudum yazdiklarinizi, cok sukur herkes iyi
İnşallah canım birşey kalmadı. Bu hafta doğurmazsam iyi, haftasonu kesin gidicez Arhavi ye orada doğurmayayım. Pazartesi doğurabilirim ama hem doktor randevum da varah kuzucum , özlettin kendini :)
taşındınız çok şükür , yeni evinde mutlulukla otur inşaAllah canım benim :)
biz iyiyiz şükür ne olsun hep aynı :) bebişleri bekliyoruz , çok az kaldı senin yarın öbür gün gelmesi lazım
buraya geelip haber ver tamam mı , resmini de ekleyebilirsin güzel kızının , merakla bekliyorum canım :)
aaaa çok heyecanlı yaaa , çoook :)))
bende isterem 2 hafta sonra bu durumu yaşamak... :)
Ben anlamıyorum bu işlerden ki ama aşşağıda yani farkediyorum top yutmuşum gibi
Canım hastanelerin büyük çoğunluğu yıkıyo ama verniks dokusunu mümkün olduğunca bebeğin cildinde bırakıyolar. Eğer bebeğinizle ilgilenecek olan hemşireyi önceden bilgilendirirseniz yıkamazlar sadece silerek temizlerler. Ki doğumdan önce gelip sizinle tanışacaklardır büyük ihtimalle.
sana da geçmiş olsun..ben ilk kez astım oldum çok zormuş her öksürdükçe sezaryan bölgemde ağrı oluyor..Canim gecmis olsun. Benimde astimim war ilacimi kullaniyorum ama doguma yakin artar diye korkuyorum. Insallah seninde gecer gider cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?