2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Rabbim şifa versin , çok zordur , inşaAllah nüksetmez , hafifler iyice canım...
dualar karşılıklı :)

Aa 3 haftan mı kaldı sezeryan olacak galiba peki zorunlu mu belki söylemissindir de ben kaçırmısım dır

Canım yaa mesleğinden dolayı soruyorum , özel hastaneler de bebek doğduğu zaman yıkıyorlar mı yoksa siliniyor mu ? ilk hamilelik benimde pek bi bilgim yok daaa
Canım hastanelerin büyük çoğunluğu yıkıyo ama verniks dokusunu mümkün olduğunca bebeğin cildinde bırakıyolar. Eğer bebeğinizle ilgilenecek olan hemşireyi önceden bilgilendirirseniz yıkamazlar sadece silerek temizlerler. Ki doğumdan önce gelip sizinle tanışacaklardır büyük ihtimalle.

iyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba

36. haftadan sonra dönmüyormuş canım genelde , doktorlar 36. haftanın dolmasını bekliyormuş sezeryan günü vermek için falan .. Seninle günlerimiz aynı sayılır benim kızımda hala ters duruyor , dönmemiş senin bebişin cinsiyeti ne

maşallah canım zülal prensese

Ben anlamıyorum bu işlerden ki ama aşşağıda yani farkediyorum top yutmuşum gibi
Benim oğlan hep aşağımdaydı hamileliğimin başından beri. Çoğu hamiş son ay mide yanması reflü yaşar bebiş sıkıştırınca, ben yaşamadım aşağıda olunca.ama Kanala indiğinden beri kasığıma batma yapıyor bu seferde. Pek yürüyemiyorum. Sende de batma, baskı hissi oluyor mu canım? Bide akıntımda artış oldu.

Canım bende bir defa alttan muayene oldum , söledim ilk kez alttan muayene olucam diye.. doktorum önce bana ne yapacagını söyledi kendini kasma , sıkma falan dedi 2-3 saniyelik birşey acı duymucaksın diyip rahatlattı , sonra alttan muayene oldum .. Anlattığın doktor tiplerine çok gıcık oluyorum yaa insan önce bi bilgilendirir

Canim gecmis olsun. Benimde astimim war ilacimi kullaniyorum ama doguma yakin artar diye korkuyorum. Insallah seninde gecer gider cabucak

benimde kız canım bizim kızlar tembel çıktı sanırım bu ayın sonunda kendi doktoruma gitcem bakalım o zamana kadar dönecek mi senin kilosu ne kadardı canım 3 haftada 400 gram almış bana az geldi ama doğuma kadar 3 kg geçer inşallah

Kizlaar bugun cok sukur minnak oglumun kiyafetleri yikandi, utulendi, dolabina asildi. Hep yatmaktan agir geldi galiba oturarak utulememe ragmen cok yoruldum. Ara ara girip okudum yazdiklarinizi, cok sukur herkes iyi

Canım maşaallah sana bak bide evham ediyordun yapamadım diye , benden önce yaptınn darısı benim başıma hadi

İnşallah canım birşey kalmadı. Bu hafta doğurmazsam iyi, haftasonu kesin gidicez Arhavi ye orada doğurmayayım. Pazartesi doğurabilirim ama hem doktor randevum da var

Hanimlar pendik kartal taraflarinda hangi hastanede dogumu dusunuyorsunuz istanbula yeni geldim 33. Haftadayim hastane hakkinda yorumlarinizi bekliyorum

Hımmm .. teşekkür ederim canım cevabın için peki sence hangisi daha iyi olur , sen yıkanmasını mı istiyorsun

Canim gecmis olsun. Benimde astimim war ilacimi kullaniyorum ama doguma yakin artar diye korkuyorum. Insallah seninde gecer gider cabucak
sana da geçmiş olsun..ben ilk kez astım oldum çok zormuş her öksürdükçe sezaryan bölgemde ağrı oluyor..
sen hangi ilaçları kullanıyorsun.ilk doğumun mu ..
ben doğum sonrasına endişeleniyorum şimdi idare ediyorum da doğumda ve sonrasında ameliyat bölgemde kanama olur diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…