2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim daha dün indi canım bakalım pazartesi kontrolumuz o zamana kadar gelmezse kızım :)

Aynen yaa doğru diyorsun gelmek istemiyorlar heralde kuzucuklar benimde kız hep normal sınırlarda çıkıyor canım kilolu değil hep normal aralıkta oluyor , en son 31+5' de gittim kilosu 1700 gram , boyu 42 cm'di haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz bi daha ki kontrolüme 1 hafta var gidince yazarım yine canım dönüp dönmediğini

@riseboz canim anne tarafında halam annem okur aile mevlidi yapariz yani bi de komsular gelir.ev müstakil 30 -50 arazi kişi sigar.
KV gol erkekler didarda kadınlar içerde yapar. Cuma günü cuma cikisina denk getirir.

kelebekcik34 canim benim gece çok oluyo. Yukardan asabi doğru karnini biri iteliyo gibi oluyor benimki İstemsiz bi kasilma. Sabah kalkinca vajina uyuşuk oluyor :)

Hanimlar pendik kartal taraflarinda hangi hastanede dogumu dusunuyorsunuz istanbula yeni geldim 33. Haftadayim hastane hakkinda yorumlarinizi bekliyorum
Ben maltepede oturuyorum fatih univ. Hastanesi ne gidiyorum donanimli iyi bi hastane kartala yakin bi bak istersen.

Canim sende yarin basla bence zewkli oluyo minnaklarin camasirlariyla ugrasmakSimdi boyle diyorum bes ay sonra baslarim kocişe satmaya

Valla bende kocişe satmak isterim de o hiç anlamıyor ütü , çamaşır , veya bebek bakımı hiçbişeden anlamıyor yaaa ilk günlerde çocuğu elime bile zor alırım diyor ben de bu hallerine çok sinir oluyorum

Ben seretide discus kullaniyorum, rahatlatiyo ewet ilk bebegim. Kimisinde astim tamamen geciyomus hamilelikte bazilarinin tetikleniyomus. Insallah bizimki gecenlerden olur.

Kac defa olursa normal bu canim biliyo musun bugun 7-8kere olduda biraz korkuyorum evhammi yapiyorum yoksa

Olsaydı bana olurdu güzelim korkma 5 haftadır neredeyse 2 günde 1 oluyor bende.. bol su içip pozisyonunu değiştirerek yatmaya çalış mesela benim en çok sırtüstü yatarken oluyor yan yatıyorum.. uyumaya çalışıyorum geçiyor o zaman.. Endişelenme rahatlamaya çalış... Bugün çamaşır felan derken yoruldun herhalde ondan oldu.. Olağan artık bu haftalarda bu ağrısız kasılmalar..

Evet canım bu haftalarda normal artık , tabi kasılma sırasında sancın olmuyorsa normal sancın varsa tehlikeli olur tatlım
Doktoru aramiyim ozaman dimi Allah a sukur sancim yok. Bugun artinca biraz panikledim. Gunde bi sınır warmi atiyorum 12 yi gecince doktora gidin falan gibi. Ayy ne soru sorduum kusura bakma canim

Ewet canim doru diyosun camasirlarla.baya ugrastim. Rahatladim yazdiklaeinizi okuyunca. Iyi ki bu sayfa ve sizler warsiniz

Meleiniz dogunca bence zewkle bakar. Enistemde oyle diodu simdi altini deistiriyo

kelebekcik34 Korkma cnm ben 15i gecio bazen hic acilmam olmadi ama yinede ihmal etmeye gelmez duzenli olusa doktoruna haber ver mesela 10dkaralikla yarim saat aralik olursa hemen git

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…