- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.881
Evet canıım :)Ayy 18 gün müü Çok az kalmış seninde canımmmm :)
Benim daha dün indi canım bakalım pazartesi kontrolumuz o zamana kadar gelmezse kızım :)Benim de bikaç haftadır aşağıda karnım canım. Ultrasonda kanala girdiğini gördük gecen hafta. Benimki erken indi ve drum oğlumun muhtemelen erken doğacağını söyledi. Seninki de kanala girmiş olabilir ama haftan benden ilerde. sağlıkla gelsin bebişlerimiz
benimde kız canım bizim kızlar tembel çıktı sanırımbu ayın sonunda kendi doktoruma gitcem bakalım o zamana kadar dönecek mi senin kilosu ne kadardı canım 3 haftada 400 gram almış bana az geldi ama doğuma kadar 3 kg geçer inşallah
Çok heyecanlı bu bekleyiş. Ne güzel senin çok daha az kalmış meleğine kavuşmana. Hayırlı vakitte gelsinler kuzucuklarBenim daha dün indi canım bakalım pazartesi kontrolumuz o zamana kadar gelmezse kızım :)
Ben maltepede oturuyorum fatih univ. Hastanesi ne gidiyorum donanimli iyi bi hastane kartala yakin bi bak istersen.Hanimlar pendik kartal taraflarinda hangi hastanede dogumu dusunuyorsunuz istanbula yeni geldim 33. Haftadayim hastane hakkinda yorumlarinizi bekliyorum
Canim sende yarin basla bence zewkli oluyo minnaklarin camasirlariyla ugrasmakCanım maşaallah sanabak bide evham ediyordun yapamadım diye , benden önce yaptınn darısı benim başıma hadi
Kizlar kasilma nasil oluyo tarif eder misiniz?
Sisiyo mu karin benim bugun 7-8kere oldu kaskati kesiliyo bi sag taraf sisiyo bi sol korkmaya basladimkelebekcik34 canim benim gece çok oluyo. Yukardan asabi doğru karnini biri iteliyo gibi oluyor benimki İstemsiz bi kasilma. Sabah kalkinca vajina uyuşuk oluyor :)
Kac defa olursa normal bu canim biliyo musun bugun 7-8kere olduda biraz korkuyorum evhammi yapiyorum yoksaCanım karnın toplanıp geri iniyor , böyle karnın geriliyor çekilir gibi oluyor ..
Canim sende yarin basla bence zewkli oluyo minnaklarin camasirlariyla ugrasmakSimdi boyle diyorum bes ay sonra baslarim kocişe satmaya
Ben seretide discus kullaniyorum, rahatlatiyo ewet ilk bebegim. Kimisinde astim tamamen geciyomus hamilelikte bazilarinin tetikleniyomus. Insallah bizimki gecenlerden olur.sana da geçmiş olsun..ben ilk kez astım oldum çok zormuş her öksürdükçe sezaryan bölgemde ağrı oluyor..
sen hangi ilaçları kullanıyorsun.ilk doğumun mu ..
ben doğum sonrasına endişeleniyorum şimdi idare ediyorum da doğumda ve sonrasında ameliyat bölgemde kanama olur diye korkuyorum..
Kac defa olursa normal bu canim biliyo musun bugun 7-8kere olduda biraz korkuyorum evhammi yapiyorum yoksa
Kac defa olursa normal bu canim biliyo musun bugun 7-8kere olduda biraz korkuyorum evhammi yapiyorum yoksa
Doktoru aramiyim ozaman dimi Allah a sukur sancim yok. Bugun artinca biraz panikledim. Gunde bi sınır warmi atiyorum 12 yi gecince doktora gidin falan gibi. Ayy ne soru sorduum kusura bakma canimEvet canım bu haftalarda normal artık , tabi kasılma sırasında sancın olmuyorsa normal sancın varsa tehlikeli olur tatlım
Ewet canim doru diyosun camasirlarla.baya ugrastim. Rahatladim yazdiklaeinizi okuyunca. Iyi ki bu sayfa ve sizler warsinizOlsaydı bana olurdu güzelim korkma 5 haftadır neredeyse 2 günde 1 oluyor bende.. bol su içip pozisyonunu değiştirerek yatmaya çalış mesela benim en çok sırtüstü yatarken oluyor yan yatıyorum.. uyumaya çalışıyorum geçiyor o zaman.. Endişelenme rahatlamaya çalış... Bugün çamaşır felan derken yoruldun herhalde ondan oldu.. Olağan artık bu haftalarda bu ağrısız kasılmalar..
Meleiniz dogunca bence zewkle bakar. Enistemde oyle diodu simdi altini deistiriyoValla bende kocişe satmak isterim de o hiç anlamıyorütü , çamaşır , veya bebek bakımı hiçbişeden anlamıyor yaaa ilk günlerde çocuğu elime bile zor alırım diyor ben de bu hallerine çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?