- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.921
Dakika tut sabit aralıklarla vuruyorsa sancı olabilir.panik yapma ama.Kızlar benim hafif sancım var. Doğum sancısına çok benziyor. Kızım da çok hareketliydi. Bilmiyorum neler oluyor. Artarsa sancım hastaneye gideceğim. Biraz hafifledi gibi.
Telaşlanma canım sakin ol geçmez ise gidersiniz zaten.Geçen gece ben telaş yaptım.Takip edin bakalımKızlar benim hafif sancım var. Doğum sancısına çok benziyor. Kızım da çok hareketliydi. Bilmiyorum neler oluyor. Artarsa sancım hastaneye gideceğim. Biraz hafifledi gibi.
Dakika tut sabit aralıklarla vuruyorsa sancı olabilir.panik yapma ama.
Ağrı gibi canım şu an adet ağrısına çok benziyor. Akşam da tam vajinamın ordki kemiğe ağrı girip girip çıkıyordu. Kızım aşağı aşağı vuruyor. Ayağını da kaburgama vuruyor. Şu an sol belimden sol kasığıma doğru bir ağrım var. Kızım da kıpraşmaya devam ediyor sol tarafında.Telaşlanma canım sakin ol geçmez ise gidersiniz zaten.Geçen gece ben telaş yaptım.Takip edin bakalım
Ağrı gibi canım şu an adet ağrısına çok benziyor. Akşam da tam vajinamın ordki kemiğe ağrı girip girip çıkıyordu. Kızım aşağı aşağı vuruyor. Ayağını da kaburgama vuruyor. Şu an sol belimden sol kasığıma doğru bir ağrım var. Kızım da kıpraşmaya devam ediyor sol tarafında.
Bi de dk başı tuvalet ihtiyacı duyuyorum.
Ağrı gibi canım şu an adet ağrısına çok benziyor. Akşam da tam vajinamın ordki kemiğe ağrı girip girip çıkıyordu. Kızım aşağı aşağı vuruyor. Ayağını da kaburgama vuruyor. Şu an sol belimden sol kasığıma doğru bir ağrım var. Kızım da kıpraşmaya devam ediyor sol tarafında.
Inşallah kendi sancıların başlar ve bir solukta doğurursun canım.Günaydın Haziran anneleri. Sessiz takipçilerinizdendim. 8 Haziran beklenen doğum tarihinde. Gece saat 2de lavaboya çıktım ve suyumun gelmesiyle şok yaşadım. Sizi okurken özenip Kalkıp cam silmiştim gündüzden. Şimdi hastanedeyim Sancı yada açılma yok bekliyoruz olmazsa suni sancıya müracaat. Dualarınızı istiyorum. 3.5 Yaşında kızım var hastanede perişan Olmasın tez zamanda kurtulalım evimize Dönelim inşallah
Pofuduk haberleroni bekliyoruz merak ettik seni.Kızlar benim hafif sancım var. Doğum sancısına çok benziyor. Kızım da çok hareketliydi. Bilmiyorum neler oluyor. Artarsa sancım hastaneye gideceğim. Biraz hafifledi gibi.
bana acilde bakmışlardı acı vermesini gerektiren bir muayene değil. ama son dönem rahim değişime uğradığından olsa gerek kanama olabilir dedi dün dr um çatı muayenesini 15 gün sonra yapacakBugün ilk kez alttan muayene oldum. Doktorum o kadar kabaydı ki.. Ne yapacağını hiç söylemedi önceden. Birden anormal bir acı hissettim. Bi alet falan soktu sandım. Sonra bitti dedi, bu kadarmış. Çatı muayenesiymiş bu, tepkimi ölçmek için yapmışmış. Doktorun tepkimi ölçmek için canımı yakmaya hakkı var mı? İnsan önce rahatlatır, şimdi elle muayene edicem, biraz canın yanabilir korkma falan der. Çok sinir oldum. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Alttan muayeneniz nasıl geçti?
bizimde günlerimiz aynı sayılırım benden bir gün ilerideymişsin :)Bugün ultrasona girebildik şükür...
her şeyini ayrıntılı inceledi kızımın...
35+3 üz bugün meleğim 47 buçuk cm :)) 2.600 kilosu ...
suyum , plasentam , her şeyim iyi şükür...
kafası aşağıdaydi zaten uzun zamandır , hala aşağıda ama doğum kanalına girmemiş henüz :)
bizden haberler bunlar
ben de hemen ağrı oluyor diyince senin normal doğuma niyetin yok galiba ama ben sana normal doğum planı yapıyorum. karnında o kadar yük taşıyorsun ağrı olması normal dedi, kasılma olsa normal dedi. sürekli gez dediYurumesine yuruyorum da ayaklarim sisiyor agriyor hemen. Daha 10cm var catiya inmesine dedi. Iner insallah :)
sen sıkıntısız kendine gel bebişin gelsin de kızımla birileri ilgilenir. bayılıyorum annelerin herkesi herşeyi birden düşünmesine :)Günaydın Haziran anneleri. Sessiz takipçilerinizdendim. 8 Haziran beklenen doğum tarihinde. Gece saat 2de lavaboya çıktım ve suyumun gelmesiyle şok yaşadım. Sizi okurken özenip Kalkıp cam silmiştim gündüzden. Şimdi hastanedeyim Sancı yada açılma yok bekliyoruz olmazsa suni sancıya müracaat. Dualarınızı istiyorum. 3.5 Yaşında kızım var hastanede perişan Olmasın tez zamanda kurtulalım evimize Dönelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?