2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim hafif sancım var. Doğum sancısına çok benziyor. Kızım da çok hareketliydi. Bilmiyorum neler oluyor. Artarsa sancım hastaneye gideceğim. Biraz hafifledi gibi.
Dakika tut sabit aralıklarla vuruyorsa sancı olabilir.panik yapma ama.

Dakika tut sabit aralıklarla vuruyorsa sancı olabilir.panik yapma ama.

Telaşlanma canım sakin ol geçmez ise gidersiniz zaten.Geçen gece ben telaş yaptım.Takip edin bakalım
Ağrı gibi canım şu an adet ağrısına çok benziyor. Akşam da tam vajinamın ordki kemiğe ağrı girip girip çıkıyordu. Kızım aşağı aşağı vuruyor. Ayağını da kaburgama vuruyor. Şu an sol belimden sol kasığıma doğru bir ağrım var. Kızım da kıpraşmaya devam ediyor sol tarafında.
Bi de dk başı tuvalet ihtiyacı duyuyorum.

Canım ne yaptın geçtimi ağrıların nasılsın ?

pofuduk iyi misin, nasıl oldun

YALANCI DOĞUM BELİRTİLERİ
• Kasılmalar düzenli değilse ve sıklığı ile şiddeti artmıyorsa
• Ağrı sırt yerine karnın aşağısında hissediliyorsa
• Yürümekle ve duruşunuzu değiştirmekle kasılmalar geçiyorsa
• Eğer nişan geldiyse; rengi kahverengi ise (parlak kırmızı kan geliyorsa hemen doktorunuzu arayabilirsiniz). Kahverengi nişan genellikle cinsel ilişki veya vajinal muayene sonrası 48 saat içinde görülen bir şeydir.
• Kasılmalarla bebeğin hareketleri kısa süreli olarak artıyorsa.
GERÇEK DOĞUM BELİRTİLERİ:
• Kasılmalar hareket ettiğinizde artıyorsa ve duruş değiştirmenize rağmen azalmıyorsa
• Sancı sırtta başlayıp karna yayılıyorsa (ayrıca bacaklarada yayılabilir).
• Kasılmalar giderek daha sık ve sancılı hale gelir ve genellikle (herzaman değil) düzenlidirler.
• Pembe veya kanlı nişan gelmesi
• Su kesesinin yırtılması.

Günaydın güzel bayanlar.yeni birgüne daha başladık.bakalım bu yeni gün bizlere neler gösterecek.pofuduk canım nasılsın nasıl oldun merak ettim seni.

Günaydın Haziran anneleri. Sessiz takipçilerinizdendim. 8 Haziran beklenen doğum tarihinde. Gece saat 2de lavaboya çıktım ve suyumun gelmesiyle şok yaşadım. Sizi okurken özenip Kalkıp cam silmiştim gündüzden. Şimdi hastanedeyim Sancı yada açılma yok bekliyoruz olmazsa suni sancıya müracaat. Dualarınızı istiyorum. 3.5 Yaşında kızım var hastanede perişan Olmasın tez zamanda kurtulalım evimize Dönelim inşallah

Inşallah kendi sancıların başlar ve bir solukta doğurursun canım.

bana acilde bakmışlardı acı vermesini gerektiren bir muayene değil. ama son dönem rahim değişime uğradığından olsa gerek kanama olabilir dedi dün dr um çatı muayenesini 15 gün sonra yapacak

bizimde günlerimiz aynı sayılırım benden bir gün ilerideymişsin :)

Yurumesine yuruyorum da ayaklarim sisiyor agriyor hemen. Daha 10cm var catiya inmesine dedi. Iner insallah :)
ben de hemen ağrı oluyor diyince senin normal doğuma niyetin yok galiba ama ben sana normal doğum planı yapıyorum. karnında o kadar yük taşıyorsun ağrı olması normal dedi, kasılma olsa normal dedi. sürekli gez dedi hastane çıkışı iş yerine uğradım oraya yürüttü öyle deyince eşim. tabi dün koltukta uyuyakalmışım

sen sıkıntısız kendine gel bebişin gelsin de kızımla birileri ilgilenir. bayılıyorum annelerin herkesi herşeyi birden düşünmesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…