2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçen bende öyle oldumanamm geliyor dedim.Olsın güzel heyecanlar oluyor
Gereçeğe çok benziyordu ama bu da yalancı sancı çıktı.
Dün sabah da olmuştu. Sadece kasıklarım olsa telaş etmezdim de belimle birlikte ağrıyınca. Adet sancısına da benzeyince. Bir de kemiğime de sancı girince dedim ortadan ikiye ayrılacağım sanırım. Fakat sonra sonra hafifledi ve geçti. Kızımın kanala indiğinden emin oldum ama epey aşağıda hissettim onu çünkü. Çıkmak için epey zorladı kızım ama çıkacağı yeri bulamıyor. Hakikaten kafayı ortaya yaslamıyorda sol kasığıma yaslıyor ordan ittiriyor ittiriyor. Çıkacakmış gibi :)

saf kızım benim.

Ya doktorumu çok seviyorum.geçen tansiyonum çıkmıştı yazmıştım sessiz Işıksız odada dinlen biraz dedi ve düştü Yazmıştı düştü diye.Şimdi nasıl oldunuz tansiyonda var mı sıkıntı demiş.o kadar rahatlatıyor ki insanı Onun sayesinde epidural normal yapacağım inşallah.çok cesaretlendirdi

birden azaldı gibi geliyor bana.tekmeleri baya kuvvetliydi. Allah'ım ne zormuş anne olmak .Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)
Amin canım. Bir süre takip et bakalım. Hareket varsa sorun yoktur diye düşünüyorum. Yine de için rahat etmesi için bir doktora ya da sağlık ocağında ebeye danış istersen :)

sağlıkla gelsin hepsi inş. en önemlisi bu boyda kiloda tamamlanıo doğduktan sonra, yeter ki rabbim sağlıkla kucağımıza alıp çıkmayı nasip etsin hastaneden hepimize...

Çok teşekkür ederim canım ya inş benimkide geçer, ameliyat felan derler diye çok korkuyorum :/

bence ihmal etmeyin , genel cerrahiye başvurun. geçen ay o kadar kötü bir durumda kaldım ki. çok şükür beslenmemi düzeltmem ve doktorun verdiği ilaçlarla şu an oldukça küçüldü.ağrı, sızı vs. hiç bir sıkıntım da kalmadı.lütfen ihmal etmeyin.

Kızlar hazırlıklar tamM ameliyat önlükleri giyildi damar yolu açıldı sıra oğlumu kucağıma almaya geldi Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen

Allah yardımcınız olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar hazırlıklar tamM ameliyat önlükleri giyildi damar yolu açıldı sıra oğlumu kucağıma almaya geldi Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
maşallah hadi hayırlısı.kendine gelip yazabilecek durumda olduğunda bizlerede haber ver olurmu.allahım yanında olsun.

Hayırlısıyla al yavrunu kucağına canım, dualarımız sizinle. Ne mutlu sana, özlemin bitiyor birazdan 2 kişi olarak çıkıcaksınız oradan

Sağlıkla al kucağına meleğini canım. İnşallah bi an önce iyileşirsin de :) allahım kolaylıklar versin :)

benim kızım da tam sizin bugününüz gbi 36+5 de doğmuştu sezaryenle. sonrada kucağımıza alıp evimize gitmiştik sağlıkla şükürler olsun. rabbim siz de aynısını nasip etsin inş. sağlıkla.

günaydın hanımlar pofuduk18 kız doğurdun sandım bian neyse bebiş vazgeçmiş son anda
Tam anlamıyla öyle oldu canım vazgeçti. Babasıyla dedik dur kızım bi gün daha gidicek 300tl diye o da anladı yavru kuşum gelecekse yarın gelsin yoksa haftaya kadar dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…