- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.901
Benim oğlan hep aşağımdaydı hamileliğimin başından beri. Çoğu hamiş son ay mide yanması reflü yaşar bebiş sıkıştırınca, ben yaşamadım aşağıda olunca.ama Kanala indiğinden beri kasığıma batma yapıyor bu seferde. Pek yürüyemiyorum. Sende de batma, baskı hissi oluyor mu canım? Bide akıntımda artış oldu.
evet 3 yada 4 hafta kaldı..genelde 37 haftada yapılıyor sezaryan 38 de yaparsa 4 hafta
daha önceki doğumum da sezaryandı o yuzden bu da öyle olacak dedi dr.
Oturduğun zaman kucağında oluyor demi göbüşünbende öyle sanki bacağımda oturuyor
Doktoru aramiyim ozaman dimi Allah a sukur sancim yok. Bugun artinca biraz panikledim. Gunde bi sınır warmi atiyorum 12 yi gecince doktora gidin falan gibi. Ayy ne soru sorduum kusura bakma canim
Meleiniz dogunca bence zewkle bakar. Enistemde oyle diodu simdi altini deistiriyo
Sekerli seylerde yasak, bi taze portakal suyu iciyorum . Dusta aldim utuden sonra..insallah onemli bsy deildir..sagol canim bnm werdigin bilgiler icin..cokk tesekkurlerYok canım estagfurullah , kasılmaların düzenli değilse ve sancın olmuyorsa normal bende de çok sık oluyor 12 defa falan oluyor günde .. Sol tarafına yat ayaklarını karnına doğru çek ve uzan , şekerli şeyler özellikle meyve suyu ve bol su iç , ılık bir duş almanda seni rahatlatır tatlım
Sevgili anneler, park yatak kullanacak olanlar hangi tür yatak alacaksınız? Visko mu pamuk mu ortopedik mi, bebeklerde hangisi daha iyi olur acaba?
Benimde 33+2 de 2kg idi doktor normal dedi. Aynı senin gibi kafası yukarda sağ tarafta hissediyorum döner diyor bakalım inşallahiyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba
Sevgili anneler, park yatak kullanacak olanlar hangi tür yatak alacaksınız? Visko mu pamuk mu ortopedik mi, bebeklerde hangisi daha iyi olur acaba?
daha bizim var canım hemen de gelmesinlerAynen yaa doğru diyorsun gelmek istemiyorlar heralde kuzucuklarbenimde kız hep normal sınırlarda çıkıyor canım kilolu değil hep normal aralıkta oluyor , en son 31+5' de gittim kilosu 1700 gram , boyu 42 cm'di haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz bi daha ki kontrolüme 1 hafta var gidince yazarım yine canım dönüp dönmediğini
aynen canım benimde kafası yukarıda ve sağda bazende ortada duruyor bende bu ayki kontrolümde sorcam bakalım döner mi diye geçen ay sadece makat duruş demişti yorum yapmamıştı bakalım bu ay ne dicekBenimde 33+2 de 2kg idi doktor normal dedi. Aynı senin gibi kafası yukarda sağ tarafta hissediyorum döner diyor bakalım inşallah
Ben de ayni kararsızlıktayim.alanlar kullananlar...ne diyorsunuz?[/QUOTE
Ben araştırmalarım sonucunda yatağın vücut şeklini almaması gerektiğini öğrendim. Viskoz ve pamuk yatak önerilmıyor. Yenidoğan için en uygunu sert bir yatakmış. Bebek yatağa gömülmemeliymiş ki yüz üstü veya yan yatınca ağzı burnu tıkanmasın. Ben ikea'dan Vanessa skönt diye bir yatak aldım. İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim. Online siparişle aldım. İnce sert sünger bir yatak. 1 yaşından sonra ortopedik yatağa gelicem
Canım kartal minübüs yolu üzerinde umut hastanesi var.benim arkadaş orada doğum yaptı iki çocuğunuda.çokda memnun kaldı.oraya bir bak istersen.Hanimlar pendik kartal taraflarinda hangi hastanede dogumu dusunuyorsunuz istanbula yeni geldim 33. Haftadayim hastane hakkinda yorumlarinizi bekliyorum
Benim dogum yaptgm hastane yikamyr sadece ilik su ile siliyrCanım hastanelerin büyük çoğunluğu yıkıyo ama verniks dokusunu mümkün olduğunca bebeğin cildinde bırakıyolar. Eğer bebeğinizle ilgilenecek olan hemşireyi önceden bilgilendirirseniz yıkamazlar sadece silerek temizlerler. Ki doğumdan önce gelip sizinle tanışacaklardır büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?