2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sevgili anneler, park yatak kullanacak olanlar hangi tür yatak alacaksınız? Visko mu pamuk mu ortopedik mi, bebeklerde hangisi daha iyi olur acaba?

Arada bi baskı hissediyorum çok ayakta durunca bide yürüyünce akıntım fazla oluyo daha dönmedi benimki sürekli farklı yerlerde hareket ediyo çünkü

evet 3 yada 4 hafta kaldı..genelde 37 haftada yapılıyor sezaryan 38 de yaparsa 4 hafta
daha önceki doğumum da sezaryandı o yuzden bu da öyle olacak dedi dr.

Anladım cnm hayırlısı olsun sezeryanda olsa ne kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi bana erken gibi geldi de tabikide karar senin

Doktoru aramiyim ozaman dimi Allah a sukur sancim yok. Bugun artinca biraz panikledim. Gunde bi sınır warmi atiyorum 12 yi gecince doktora gidin falan gibi. Ayy ne soru sorduum kusura bakma canim

Yok canım estagfurullah , kasılmaların düzenli değilse ve sancın olmuyorsa normal bende de çok sık oluyor 12 defa falan oluyor günde .. Sol tarafına yat ayaklarını karnına doğru çek ve uzan , şekerli şeyler özellikle meyve suyu ve bol su iç , ılık bir duş almanda seni rahatlatır tatlım

Sekerli seylerde yasak, bi taze portakal suyu iciyorum . Dusta aldim utuden sonra..insallah onemli bsy deildir..sagol canim bnm werdigin bilgiler icin..cokk tesekkurler

iyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba
Benimde 33+2 de 2kg idi doktor normal dedi. Aynı senin gibi kafası yukarda sağ tarafta hissediyorum döner diyor bakalım inşallah

daha bizim var canım hemen de gelmesinlerbenimde aynı hep normal sınırlarda hatta 1 hafta geri çıkıyor bazı ölçüleritamam canım güzel haberlerini bekliyorum

Benimde 33+2 de 2kg idi doktor normal dedi. Aynı senin gibi kafası yukarda sağ tarafta hissediyorum döner diyor bakalım inşallah
aynen canım benimde kafası yukarıda ve sağda bazende ortada duruyor bende bu ayki kontrolümde sorcam bakalım döner mi diye geçen ay sadece makat duruş demişti yorum yapmamıştı bakalım bu ay ne dicek

Hanimlar pendik kartal taraflarinda hangi hastanede dogumu dusunuyorsunuz istanbula yeni geldim 33. Haftadayim hastane hakkinda yorumlarinizi bekliyorum
Canım kartal minübüs yolu üzerinde umut hastanesi var.benim arkadaş orada doğum yaptı iki çocuğunuda.çokda memnun kaldı.oraya bir bak istersen.

Benim dogum yaptgm hastane yikamyr sadece ilik su ile siliyr

Canım bende erdem hastanesinde doğum yapıcam ordada yıkamıyolar kuru steril örtüyle iki kez siliyolar sonrada giydiriyolar. Ama medistate hastanesinde annelerin isteği dogrultusunda dogduğundada hastaneden taburcu olmadan öncede yıkıyoduk bebekleri.

Bende uzun bir aradan sonra az önce kustum.miğdem kötü hala.hayırlar olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…