2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah kurtarsın canım.Allaha emanet olun

evet 3 yada 4 hafta kaldı..genelde 37 haftada yapılıyor sezaryan 38 de yaparsa 4 hafta
daha önceki doğumum da sezaryandı o yuzden bu da öyle olacak dedi dr.
Ayy benim de ayni seninle ilk dogum sezeryandi normal dogurabilseydim de erken gelecekti 37bucuk haftalikken aldilar sancim vardi sezeryana girerken bunda da en gec 38de alirlar sanirim ins daha erken gelmez bebis zayif cunku

herkese günaydınnn hastanede olan annişler varmış rabbim yarımcıları olsun inş. herkes iidir inş. sezaryen olcak anneler dr randevunuzu hangi güne verdi benimki 38+5 de alacakta merak ettim

herkese günaydınnn hastanede olan annişler varmış rabbim yarımcıları olsun inş. herkes iidir inş. sezaryen olcak anneler dr randevunuzu hangi güne verdi benimki 38+5 de alacakta merak ettim
Benım doktorum sezeryan olursa 39 dolunca alıyorum dedı. Misal benım gunum 19 hazıranda doluyor 10 hazıranda falanmı dedım erken dedı 10 hazıran için bebek gelmek isterse o zamana kadar kafamız da 2,5 hafta onde nasıl doğum yaparım bilmiyorum

senin ilkmmi cnm... ilkte dha çok bekliyorlar diye bilirum da o nedenle sordum. benda dr nin tarihi geç gibi geldi de o ndenle sordum:)

Ya ozamana kadar normal yoldan gelmeye calisirsa gec degil mi ki gerci son zamanlarda kontroller siklasir iyice

senin ilkmmi cnm... ilkte dha çok bekliyorlar diye bilirum da o nedenle sordum. benda dr nin tarihi geç gibi geldi de o ndenle sordum:)
Aynen ilk cnm ama bebiş gelmek istemıyorsa beklemek iyi diilmi zaten sezeryan olucak sanırım senın kesın yanı. Ama bebiş gelmek isterse bakarsın daha bıle erken olur doğum hayırlısı allahtan mayıs çıksın her an beklıyorum ben belkı mayısın son haftası bile olur. 36 artılarda suyu gelen çok arkadasım var benım

Bana tarih vermedi hala canim benim ilk dogum 37bucukta oldu ama zorunlu sezeryan oldum normal gelecekti diye erken alindi Bunda da bir sorun olmazsa 38haftalikken aliriz dedi ama net tarih vermedi daha
Neden zorunluydu canim benimde su an icin normal de sezeryan ihtimali her zaman oldugundan merak ettim

Canlarım hepinize çoook teşekkür ederim. Zorla uyudum dun gece hafif bağırsaklarım bozulmuş gibi ağrı var ama sancılarım yok çok şükür. Kızım beni kandırmış :) dün duş almıştım üşüdüm belki de. Ondan olmuş olabilir. Ama epey gerçekçiydi. Hepinizi çoook seviyorum iyi ki varsınız kuzucuklarım <3 :)

arkadaşlar merhaba 35+5 teyim. iki gündür sanki bebeğimin hareketlerinde azalma var. bariz hissediyorum.tecrübeli anneler normal midir sizce?

geçen bende öyle oldumanamm geliyor dedim.Olsın güzel heyecanlar oluyor

Ya ozamana kadar normal yoldan gelmeye calisirsa gec degil mi ki gerci son zamanlarda kontroller siklasir iyice
yani bende ondan dolayı endişeliyim cnm çünkü ilknde 13 saat sancı çektim üstelik bu sancıyla doğum olması lazımdı çoktan denen bi sancıyı saatlerce çektim ve açılmam sıfırdı. o nedenle madem açılmam olmuosa bu sefer bari sancı çekmeyeyim diyorum.haksız mıym

cnm benm ilkide sezaryen erkn doğum o nedenle sordum.
sağlıkla gelsinler inş.
arkadaşlar merhaba 35+5 teyim. iki gündür sanki bebeğimin hareketlerinde azalma var. bariz hissediyorum.tecrübeli anneler normal midir sizce?
cnm zaman ilerledikçe suyu da azalıo yeri de. yani harektlerinin azalması normal. tamamen kesilrse sıkıntı oluşabilio.sende sadece azalma var yine de dr ne danış kafam rahat olsun dersen ama. hareket varsa skıntı yok beence.

Cnm merhabaaa doktorun 32ye zor gelirsin demisti senin doğum daha olmadi heralde
Olmadı canım ilaçlara devam. Pazartesi doğum iznine başladım. Evdeyim artık. Rahim ağzı uzunluğu 23mm olmuş. Erken doğum riskimiz devam ediyor. Bebek de daha 1800. Ama 2 hafta sonra prolutonu adalatı kesecek doktorum. İnşallah 2 haftaya biraz daha toparlar bebek. O ilaçları bırakınca 1 hafta dayanmaz gibi geliyor bna bu rahim ağzı uzunluğuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…