- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.981
E cok şükür canim bak ne güzel bekliyor bebis. Bende daha da dayanir cunku benim aylarrrrr onceainden 2.3 idi uzunluk. Dinlendikce dahada uzayabiliyor. Bi fazladan brklese bize kar... ins brklerler sonuna kadarOlmadı canım ilaçlara devam. Pazartesi doğum iznine başladım. Evdeyim artık. Rahim ağzı uzunluğu 23mm olmuş. Erken doğum riskimiz devam ediyor. Bebek de daha 1800. Ama 2 hafta sonra prolutonu adalatı kesecek doktorum. İnşallah 2 haftaya biraz daha toparlar bebek. O ilaçları bırakınca 1 hafta dayanmaz gibi geliyor bna bu rahim ağzı uzunluğuyla
İnşallah canım. Şöyle küvöze girmeyecek kadar gelişseler yeterli. Sen nasılsın?E cok şükür canim bak ne güzel bekliyor bebis. Bende daha da dayanir cunku benim aylarrrrr onceainden 2.3 idi uzunluk. Dinlendikce dahada uzayabiliyor. Bi fazladan brklese bize kar... ins brklerler sonuna kadar
Cnm bnde iyiyim sukur ama cokkk agirlastim artik. Ilaclara devam. Ciğer geliştirici yi her hafta yap dedi ama ben 3 defa yaptim bu haftaa yapmamayi düşünüyorum. Acikcasi haftalarca yapmak sacma geliyor bakiyor durumum iyi ama yap diyor. Bebegi kötü etkilemesinden korkuyorum.... hafta da bir de kontroller varİnşallah canım. Şöyle küvöze girmeyecek kadar gelişseler yeterli. Sen nasılsın?
Ikimizinde ayni gunlerimiz canim. 40 olduk bugunle. Insallah zamanini bekler yawrularimiz. Dun benide korkuttu oglusum. Ama cok sukur bugun normal gibiGünaydın kizlarrrr. Artik nefes almak yurumek bacak agrilari kasilmalarr offf cok zorrrrrrhelede nefes almakkk. Aksam sicak basa basa atesim cikti yaa sizde de varmi sicak basmasiii
Ay erken dogumdan Cok korkuyrm amabebisime de bir an once kavusmak istiyorum
Hangimisinki erken gelcek acaba:) benim büyük ihtimalle sezeryan olacak bakalimmIkimizinde ayni gunlerimiz canim. 40 olduk bugunle. Insallah zamanini bekler yawrularimiz. Dun benide korkuttu oglusum. Ama cok sukur bugun normal gibi
Benmi ciğer geliştirici sadece 28. haftada yapıldı. Bi de çok kasılma yapmıştı bende 2 gün. Bir de gerek olursa 34 de tekrarlayacağız dedi. Senin neden her hafta yapılıyor ki?Kontroller de hala 2 haftada 1 benim. Doktorum pek bi rahat sanırımCnm bnde iyiyim sukur ama cokkk agirlastim artik. Ilaclara devam. Ciğer geliştirici yi her hafta yap dedi ama ben 3 defa yaptim bu haftaa yapmamayi düşünüyorum. Acikcasi haftalarca yapmak sacma geliyor bakiyor durumum iyi ama yap diyor. Bebegi kötü etkilemesinden korkuyorum.... hafta da bir de kontroller var
Benimde bikaç gündür azaldı normaldir diye düşünüyorum yerleri iyice daraldı artık.hele geceleri hiç hareket etmiyor benimki.sabah kahvaltıdan sonra biraz kıpıraşmaya başlıyor.arkadaşlar merhaba 35+5 teyim. iki gündür sanki bebeğimin hareketlerinde azalma var. bariz hissediyorum.tecrübeli anneler normal midir sizce?
Benmi ciğer geliştirici sadece 28. haftada yapıldı. Bi de çok kasılma yapmıştı bende 2 gün. Bir de gerek olursa 34 de tekrarlayacağız dedi. Senin neden her hafta yapılıyor ki?Kontroller de hala 2 haftada 1 benim. Doktorum pek bi rahat sanırım
Hakkimizda hayirlisi canimHangimisinki erken gelcek acaba:) benim büyük ihtimalle sezeryan olacak bakalimm
12 saat arayla 2 defa yapıldı canımheraldeeeee:) ciğer geliştirici yi 28de tek doz mu yapti pekk cnm? Bende anlamadim herhafta neden yapalimki 3 doz oldum ztn korkuyorum yani. Sen bnce 10gunde bir git en azindan
Her ignede iki kutu yapildi degilmi. Bnm tek seferde iki kutu12 saat arayla 2 defa yapıldı canım
Her seferinde 2 doz yapıldı.2 ampül tek iğnede yapıldı 2 seferHer ignede iki kutu yapildi degilmi. Bnm tek seferde iki kutu
Kızlar hazırlıklar tamM ameliyat önlükleri giyildi damar yolu açıldı sıra oğlumu kucağıma almaya geldi Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen
ben de hemen ağrı oluyor diyince senin normal doğuma niyetin yok galiba ama ben sana normal doğum planı yapıyorum. karnında o kadar yük taşıyorsun ağrı olması normal dedi, kasılma olsa normal dedi. sürekli gez dedihastane çıkışı iş yerine uğradım oraya yürüttü öyle deyince eşim. tabi dün koltukta uyuyakalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?