2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar ne korktum sabahtan beri bebeğim hiç oynamadı sabahtan beri şimdi başladı kıpırdamaya ne korktum kendi kendime.. Ah ben bebeğim bedenimde iken bu kadar korkuyorsam dışarı çıkınca napıcam...
Doğum yapacak arkadaşlarımız var bugün.. Allahım onlara bebekleriyle beraber sağlıkla evlerine gitmeyi nasip etsin inşallah..

E cok şükür canim bak ne güzel bekliyor bebis. Bende daha da dayanir cunku benim aylarrrrr onceainden 2.3 idi uzunluk. Dinlendikce dahada uzayabiliyor. Bi fazladan brklese bize kar... ins brklerler sonuna kadar

E cok şükür canim bak ne güzel bekliyor bebis. Bende daha da dayanir cunku benim aylarrrrr onceainden 2.3 idi uzunluk. Dinlendikce dahada uzayabiliyor. Bi fazladan brklese bize kar... ins brklerler sonuna kadar
İnşallah canım. Şöyle küvöze girmeyecek kadar gelişseler yeterli. Sen nasılsın?

Günaydın kizlarrrr. Artik nefes almak yurumek bacak agrilari kasilmalarr offf cok zorrrrrr helede nefes almakkk. Aksam sicak basa basa atesim cikti yaa sizde de varmi sicak basmasiii

Ay erken dogumdan Cok korkuyrm ama bebisime de bir an once kavusmak istiyorum

İnşallah canım. Şöyle küvöze girmeyecek kadar gelişseler yeterli. Sen nasılsın?
Cnm bnde iyiyim sukur ama cokkk agirlastim artik. Ilaclara devam. Ciğer geliştirici yi her hafta yap dedi ama ben 3 defa yaptim bu haftaa yapmamayi düşünüyorum. Acikcasi haftalarca yapmak sacma geliyor bakiyor durumum iyi ama yap diyor. Bebegi kötü etkilemesinden korkuyorum.... hafta da bir de kontroller var

Ikimizinde ayni gunlerimiz canim. 40 olduk bugunle. Insallah zamanini bekler yawrularimiz. Dun benide korkuttu oglusum. Ama cok sukur bugun normal gibi

Benmi ciğer geliştirici sadece 28. haftada yapıldı. Bi de çok kasılma yapmıştı bende 2 gün. Bir de gerek olursa 34 de tekrarlayacağız dedi. Senin neden her hafta yapılıyor ki?Kontroller de hala 2 haftada 1 benim. Doktorum pek bi rahat sanırım

arkadaşlar merhaba 35+5 teyim. iki gündür sanki bebeğimin hareketlerinde azalma var. bariz hissediyorum.tecrübeli anneler normal midir sizce?
Benimde bikaç gündür azaldı normaldir diye düşünüyorum yerleri iyice daraldı artık.hele geceleri hiç hareket etmiyor benimki.sabah kahvaltıdan sonra biraz kıpıraşmaya başlıyor.

heraldeeeee:) ciğer geliştirici yi 28de tek doz mu yapti pekk cnm? Bende anlamadim herhafta neden yapalimki 3 doz oldum ztn korkuyorum yani. Sen bnce 10gunde bir git en azindan

Doguma giren anneler saglicakla alsinlar bebeislerini insallah rabbim hepimize hayirli dogumlar.nasip etsin az kaldi geceleri bende rahatsiz oluyorum ama gunduzleri daha rahatim nedense oglusu gunduz dogurmustum bunu gece doguracagim herhalde

Kızlar hazırlıklar tamM ameliyat önlükleri giyildi damar yolu açıldı sıra oğlumu kucağıma almaya geldi Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin lütfen

Ezan okunurken mesajına denk geldim canım ve dua ediyorum sana.

Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.

Darısı benim gibi bekleyen arkadaşlarımızın başına inş.

Ben de aksam yuruyus yaptim alisverise gittik sanki cok lazimmis gibi. Tuz ve maydanoz almaya gitmistim tum markwti tasimisim ayip bana.

eve geldim bir sanci bir sanci. Ama hissediyorum bas kanaldafalan degil. Oyle kasiliyor. Cocuk icerde dertop olmus. Anasi kilikli dedim son ana kadar sömür 40 haftalik ya gebelik sonuna kaar kalicak. Agri o kadar acitti ki tansiyona bakayim dedim 8e 5 mi ne tuzu yasakladilar zaten dusuk tansiyonluyum ki ben. Soda ictim napayim.

sonrasında ver elini yatak. Kulce gibiyim su icmeye kalkamiyorum dua ediyorum icimden esim gelse de su istesem. Gelince hemen aradq beni kontrol et ölürüm kalirim diye maret reklamindaki sarisingozluklu cocuk gibi dudagimi buktum

Gece 3.30da kalkip 7ye kaar gezindim 7.30 yine uyudum 11de kalktim.

Su anda iyiyiz ama kizlar ne dertler var herkesinki ayri. Ben basi insin diye ugrasiyorum kimi arkadas kanala inmis ama daha dogmasin diye uzaniyor. Rabbim bu surecte ve devaminda yardimcimiz olsun cok zormus gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…