2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim 3 gündür müthiş midem yanıyor Hiç bir şey yiyemiyorum karnım aç fakat midemde alev topu var uyuyayım diyorum yanmadan uyuyamıyorum.

gittim canım il dışına hemde muayene ücreti olarak 500 lira verdim yapisiklik en az seviyedeymis ama Prof benim dışımda biri sezeryani yaparsa hayatı tehliken olabilir dedi ve sezeryan için 8.000 istedi
İlginç bi yaklaşım göstermiş, sayın prof. Peki ne yapmayı düşünüyorsun, birde sezeryan olursan kaçıncı haftada olacaksın?

iyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba
Canım mera etme, bende bugün gittim sata göre 32+5 te benimde 2 kilo doktor normal dedi.ama benim başı dönmüş dolayısıyla dikkat et, ağır iş yapma daha erken dedi...seninde döner belki, daha zamanımız var bizim, uzme kendini...

Canim bana biraz gec gibi geldi ama sonucta doktorun riske atmaz bir sikinti gorurse one ceker dogum tarihini bence Ikinci sezeryan genelde 38de aliniyor ama ne kadar fazla dursa o kadar iyi tabi

bir telaşı var kızımın içerde ama iki üç gündür oradan oraya koşturuyor.Demin şiddetli ağrı girdi hemen geçti ama.Gaz sancısı gibi.Sanırım çıkışa doğru ilerlemeye çalışıyor.

kızlar bana doktor bebek dönmüş yada dönmemiş demedi nasıl anlarım daha var kontrole

Canim saglik ocagina git ebe bakiyor hemen. 32.haftada oglum yan duruyorsu. 33. Haftada ebe beni kontrole cagirdi. Gittim muayene etti karnimin uzerinden bas asagida dedi yakinda hemen gidiver

Canim bana biraz gec gibi geldi ama sonucta doktorun riske atmaz bir sikinti gorurse one ceker dogum tarihini bence Ikinci sezeryan genelde 38de aliniyor ama ne kadar fazla dursa o kadar iyi tabi
cnm dr m gayet rahat ama bilmiyorum önden de gidio aslında neden böyle geç bi tarih verdi bilemedim. 34+2 de 2900 49 cm di. bakalım ptesi kontrole gitcem ne diycek değişiklik olcak mı tarihte

Cnm dogum sekli konusunda bisey dedimi doktorun peki. Serklajlilara ne oneriyorlar acaba
Daha konuşmadım canım. Ben de merak ediyorum aslında. En başta bebek büyük ihtimal makat geliş olur yeri dar olduğu için dönemez falan demişti ilk gittiğim doktor. Sen konuştun mu doktorunla?

bende bi kaç gündür sade türk kahvesine sardım sırf dibindeki telvesini yemek için içiyorum bi zararı varmıdır acaba normalde hiç aklıma gelmez kahve ama bu aralar acı acı dibini sıyırmak çok hoşuma gidiyo

Daha konuşmadım canım. Ben de merak ediyorum aslında. En başta bebek büyük ihtimal makat geliş olur yeri dar olduğu için dönemez falan demişti ilk gittiğim doktor. Sen konuştun mu doktorunla?
Ya benimkinede sormustum ama erken konuşmak icin demişti. Ama bukadar aydir bunca emekle bu günlere geldim galiba bnde doktorumda sezeryan isteyecek. Tabiki normali en iyisi ama bebeğimi ne bileyim riske atamiyorum. Bi de aylarca yurumeden yattigim icin normal dogum cokkkk zor olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…