- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.001
İlginç bi yaklaşım göstermiş, sayın prof. Peki ne yapmayı düşünüyorsun, birde sezeryan olursan kaçıncı haftada olacaksın?gittim canım il dışına hemde muayene ücreti olarak 500 lira verdim yapisiklik en az seviyedeymis ama Prof benim dışımda biri sezeryani yaparsa hayatı tehliken olabilir dedi ve sezeryan için 8.000 istedi
Canım mera etme, bende bugün gittim sata göre 32+5 te benimde 2 kilo doktor normal dedi.ama benim başı dönmüş dolayısıyla dikkat et, ağır iş yapma daha erken dedi...seninde döner belki, daha zamanımız var bizim, uzme kendini...iyi akşamlar kızlar dün kontrolüm yoktu ama meraktan ultrasona girdim radyoloji uzmanı baktı kızıma 33+2 de 2kg dedi bana düşük gibi geldi birde hala kafası yukarıda bu haftadan sona döner mi acaba
Cnm dogum sekli konusunda bisey dedimi doktorun peki. Serklajlilara ne oneriyorlar acabaHer seferinde 2 doz yapıldı.2 ampül tek iğnede yapıldı 2 sefer
Suan bi bebis sezeryanda:)ben geldiiimmm noldu beni haberdar edin. gelen minnakımız var mı? nerdeyse on gündür uzak kaldım .
Suan bi bebis sezeryanda:)
Canim bebegim yan duruyodu sancilarim basladi normal yoldan gelecekti yani gelemeyecekti ondan canimNeden zorunluydu canim benimde su an icin normal de sezeryan ihtimali her zaman oldugundan merak ettim
Canim bana biraz gec gibi geldi ama sonucta doktorun riske atmaz bir sikinti gorurse one ceker dogum tarihini bence Ikinci sezeryan genelde 38de aliniyor ama ne kadar fazla dursa o kadar iyi tabiyani bende ondan dolayı endişeliyim cnm çünkü ilknde 13 saat sancı çektim üstelik bu sancıyla doğum olması lazımdı çoktan denen bi sancıyı saatlerce çektim ve açılmam sıfırdı. o nedenle madem açılmam olmuosa bu sefer bari sancı çekmeyeyim diyorum.haksız mıym
cnm benm ilkide sezaryen erkn doğum o nedenle sordum.
sağlıkla gelsinler inş.
cnm zaman ilerledikçe suyu da azalıo yeri de. yani harektlerinin azalması normal. tamamen kesilrse sıkıntı oluşabilio.sende sadece azalma var yine de dr ne danış kafam rahat olsun dersen ama. hareket varsa skıntı yok beence.
kızlar bana doktor bebek dönmüş yada dönmemiş demedi nasıl anlarım daha var kontrole
Canim saglik ocagina git ebe bakiyor hemen. 32.haftada oglum yan duruyorsu. 33. Haftada ebe beni kontrole cagirdi. Gittim muayene etti karnimin uzerinden bas asagida dedi yakinda hemen gidiver
cnm dr m gayet rahat ama bilmiyorum önden de gidio aslında neden böyle geç bi tarih verdi bilemedim. 34+2 de 2900 49 cm di. bakalım ptesi kontrole gitcem ne diycek değişiklik olcak mı tarihteCanim bana biraz gec gibi geldi ama sonucta doktorun riske atmaz bir sikinti gorurse one ceker dogum tarihini bence Ikinci sezeryan genelde 38de aliniyor ama ne kadar fazla dursa o kadar iyi tabi
Daha konuşmadım canım. Ben de merak ediyorum aslında. En başta bebek büyük ihtimal makat geliş olur yeri dar olduğu için dönemez falan demişti ilk gittiğim doktor. Sen konuştun mu doktorunla?Cnm dogum sekli konusunda bisey dedimi doktorun peki. Serklajlilara ne oneriyorlar acaba
alttan bakmadan söyledi değilmi
Ya benimkinede sormustum ama erken konuşmak icin demişti. Ama bukadar aydir bunca emekle bu günlere geldim galiba bnde doktorumda sezeryan isteyecek. Tabiki normali en iyisi ama bebeğimi ne bileyim riske atamiyorum. Bi de aylarca yurumeden yattigim icin normal dogum cokkkk zor olur.....Daha konuşmadım canım. Ben de merak ediyorum aslında. En başta bebek büyük ihtimal makat geliş olur yeri dar olduğu için dönemez falan demişti ilk gittiğim doktor. Sen konuştun mu doktorunla?
Yok canim karninin uzerinden bakiyor kasiklarina bastorotor hafif orada mi diye anlamak icin sanirim bir de elinde kucuk bir alet var kalp atisini dinliyor karninin uzerine koyup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?