- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.021
Bende cok seviyorum kahve iciyorum valla. Ama asiriya kacmamak lazim gunde bi fincan yeterbende bi kaç gündür sade türk kahvesine sardım sırf dibindeki telvesini yemek için içiyorum bi zararı varmıdır acaba normalde hiç aklıma gelmez kahve ama bu aralar acı acı dibini sıyırmak çok hoşuma gidiyo
Ben de öyle düşünüyorum. Kaç aydır doğru dürüst yürümüyorum hareketlerim kısıtlı. Normal olursa bebeğin de sıkıntıya girebileceğini düşünüyorum çünkü zaten zayıf, yeri de darYa benimkinede sormustum ama erken konuşmak icin demişti. Ama bukadar aydir bunca emekle bu günlere geldim galiba bnde doktorumda sezeryan isteyecek. Tabiki normali en iyisi ama bebeğimi ne bileyim riske atamiyorum. Bi de aylarca yurumeden yattigim icin normal dogum cokkkk zor olur.....
Bende akşam olduğu gunı başlıyor cnm ayaklarımı buzlu suya batırıyorum o derece fenayım. Nefessız kalıyorum sankı camlar perdeler acık oturuyorum.. Neyse az kaldı nm doktoruma da sordum normal dedi. Gece uyuyamam in ilahi güç bizi annelige hazırlıyormuş uykusuz gecelere hazırlıklı olmamız içinGünaydın kizlarrrr. Artik nefes almak yurumek bacak agrilari kasilmalarr offf cok zorrrrrrhelede nefes almakkk. Aksam sicak basa basa atesim cikti yaa sizde de varmi sicak basmasiii
Ay erken dogumdan Cok korkuyrm amabebisime de bir an once kavusmak istiyorum
Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
Doktorum prolutonu da kesecek son 2 iğnem kaldı. Sen devam ediyor musun iğnelere adalataYa benimkinede sormustum ama erken konuşmak icin demişti. Ama bukadar aydir bunca emekle bu günlere geldim galiba bnde doktorumda sezeryan isteyecek. Tabiki normali en iyisi ama bebeğimi ne bileyim riske atamiyorum. Bi de aylarca yurumeden yattigim icin normal dogum cokkkk zor olur.....
Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
hadi gözün aydın cnm darısı bizlere. yarın eşimn de doğum günü:) boğa burcu geio yanii...sağlıkla gelsin inşKizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
Bendede oluştu ağrı sancı yok ama doktora gitmeyede utandım açıkçasıbence ihmal etmeyin , genel cerrahiye başvurun. geçen ay o kadar kötü bir durumda kaldım ki. çok şükür beslenmemi düzeltmem ve doktorun verdiği ilaçlarla şu an oldukça küçüldü.ağrı, sızı vs. hiç bir sıkıntım da kalmadı.lütfen ihmal etmeyin.
Düzenli yurumek hareket etmek lazim evet. Biz kpirdamayinca her tarafimiz afedersin bayaa dar kaldiBen de öyle düşünüyorum. Kaç aydır doğru dürüst yürümüyorum hareketlerim kısıtlı. Normal olursa bebeğin de sıkıntıya girebileceğini düşünüyorum çünkü zaten zayıf, yeri de dar
Ay Allah yardimcimiz olsun:)Bende akşam olduğu gunı başlıyor cnm ayaklarımı buzlu suya batırıyorum o derece fenayım. Nefessız kalıyorum sankı camlar perdeler acık oturuyorum.. Neyse az kaldı nm doktoruma da sordum normal dedi. Gece uyuyamam in ilahi güç bizi annelige hazırlıyormuş uykusuz gecelere hazırlıklı olmamız için)
Canim benimki prolutonu aylar once kesti. Fakat adalat kullanıyorumDoktorum prolutonu da kesecek son 2 iğnem kaldı. Sen devam ediyor musun iğnelere adalata
Ay cnm yaa ne guzel.ins sağlıklı bi sekilde kucagina alirsin. Madem kilo almiyo sipa dogsunda annesinin sutuyle kilo alsin:)Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?