2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende cok seviyorum kahve iciyorum valla. Ama asiriya kacmamak lazim gunde bi fincan yeter

yarın kontrolumuz var hanımlar artık sabırsızlıktn oluyorum bakalım bu kez dogum trıhıne ne dıcek en son 25 mayıs ıdı

kendı hesabım 35 hafta doktorların hesabı36 hafta 4 gunluk onden gıdıyo adalet adlı bı hap verdıler 1 hafta kulandım bıraktım bendede kasılmalar oluyodu neteselerımde cok sancı cıkıyo acılmam yok benım gıbı olan varmı

Kızlar bnmde ctesi randevum var ve bu ara gün içerisinde 1 2 adet sancısı gibi sancım oluyor ve karnım sertleşiyor sanırım sancı oluyor

Ben de öyle düşünüyorum. Kaç aydır doğru dürüst yürümüyorum hareketlerim kısıtlı. Normal olursa bebeğin de sıkıntıya girebileceğini düşünüyorum çünkü zaten zayıf, yeri de dar

Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...

Bende akşam olduğu gunı başlıyor cnm ayaklarımı buzlu suya batırıyorum o derece fenayım. Nefessız kalıyorum sankı camlar perdeler acık oturuyorum.. Neyse az kaldı nm doktoruma da sordum normal dedi. Gece uyuyamam in ilahi güç bizi annelige hazırlıyormuş uykusuz gecelere hazırlıklı olmamız için )

cnm bebişini kucaklıcaksın demek allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin darısı başımıza, bol bol kokla bebişini ohh guzel haberlerını yaz allah yardımcın olsunn

Doktorum prolutonu da kesecek son 2 iğnem kaldı. Sen devam ediyor musun iğnelere adalata

hadi bakalım sağ salim kucağına al inşallah ne güzel bi annemiz daha bebişine kavuşacak

hadi gözün aydın cnm darısı bizlere. yarın eşimn de doğum günü:) boğa burcu geio yanii...sağlıkla gelsin inş

Bendede oluştu ağrı sancı yok ama doktora gitmeyede utandım açıkçası dr muayne ediyor mu?yoksa siizn şikayetinize göre ilaç mı yazıyor?

Düzenli yurumek hareket etmek lazim evet. Biz kpirdamayinca her tarafimiz afedersin bayaa dar kaldi

Ay Allah yardimcimiz olsun:)

Ay cnm yaa ne guzel.ins sağlıklı bi sekilde kucagina alirsin. Madem kilo almiyo sipa dogsunda annesinin sutuyle kilo alsin:)
cok heyecanli yaaa ayy bende istiyorum vakit cabuk gecsinnnnn

Bir arkadaşımız doğuma girdi, sen yarın ohhh sayfanın doğumları arka arkaya başladı, darısı sağlıkla bizlere olsun inş.

Allah yardımcın olsun canım, gelişmelerden haberdar et bizi.

Bende şuan itibari ile bütün ev temizliğimi bitirdim şükürler olsun.

Bebeğimin çantası da hazır.

Beden temizliğimde bitti sayılır sadece bir yer kaldı orayıda yarın zaten doktor kontrolüm var ona bıraktım.

Bundan sonra sağlıkla sıhhatle prensesim gelebilir.

Ama kızımın 19 Mayıs gösterisini izlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…