- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.041
Kızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa
Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
kızlar bana doktor bebek dönmüş yada dönmemiş demedi nasıl anlarım daha var kontrole
Canım ben soruyorum kafası nerde , şuanki pozisyonu ne diye
Bebeği yıkamışlarda.
Bende unutmazsam yarın doktoruma soruyum yıkıyorlar mı?
İlk kızımı da aynı hastanede dünyaya getirmiştim yıkamamışlardı, ama 7 yıl önceydi bakalım şimdi yıkıyorlar mı?
Kızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa
İnşş canım bende boyle büzük dudak istıyoroumbi an önce geçsin de şu günler bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah
ah kuzucum , özlettin kendini :)
taşındınız çok şükür , yeni evinde mutlulukla otur inşaAllah canım benim :)
biz iyiyiz şükür ne olsun hep aynı :) bebişleri bekliyoruz , çok az kaldı senin yarın öbür gün gelmesi lazım
buraya geelip haber ver tamam mı , resmini de ekleyebilirsin güzel kızının , merakla bekliyorum canım :)
aaaa çok heyecanlı yaaa , çoook :)))
bende isterem 2 hafta sonra bu durumu yaşamak... :)
Allh kurtarsın canımKizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
canım nerelerdesin ya özlettin kendini.
Demek taşındın sağlıkla huzurla otur yeni evinde.
Ela hanım da üzmeden beklemiş hazırlıkların bitmesini.
İyiyim kuzu sen nasılsın. Kızın nasıl :) özletiyorsun kendini :)
Valla canım hep aklimdasiniz ama bi türlü gelemedim buralara.. İnternetim yoktu bi ara, sonrada taşınmaya başladık yavaş yavaş o yüzden hiç fırsatım olmadı.. Taşınırkende temizlediğim eve camların gelip takılmasıyla tam oturmadığını gördük ona yeniden inşaat falan çıktı bi ara iyice depresyondaydım Ela doğcak ben yerleşemedim diye :) neyseki şimdi herşey bitti ev temiz, kızımın eşyaları yıkandı yerleşti... Çok şükür biz hazırız ama kızım değil bu seferde :)
Sen nasilsin büyük ve minik kızın nasıl? Heyecan doruktadır artık büyük meleğinde :)
Bizde sizi öpüyoruz talimBende ozledimm sizleri ya :)
İyiyim canim benim, kizimda iyi cok sukur.. Artik doktor ziyaretlerim bitti dogum bekleniyor simdi :) 37inci haftada 2.900gr di kafasida asagida zaten ama dogum kanalinda degil daha..
Gecen sali nst ye girdik bi sancim cikti sadece :) belki iner artik yakinda..
Boyle iste guzelim bizden.. Yine ugrarim insallah opuyorum sizleriii :)
Buda kızçemin odasından bir kare :)
Çok şükür yerleştik... Darısı gelmesine :)
Bizde sizi öpüyoruz talimkendinize cook dikkat edin :)) ben bugün, Yarın dogurabilirim
Ay bana boyle seyler izletmeyin cok heveslenip erken dogurmaktan korkuyorum valaaaa:))) titriyo minik yaaa annesini istiyor korkuyorrrrKızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?