2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bebeği yıkamışlarda.

Bende unutmazsam yarın doktoruma soruyum yıkıyorlar mı?

İlk kızımı da aynı hastanede dünyaya getirmiştim yıkamamışlardı, ama 7 yıl önceydi bakalım şimdi yıkıyorlar mı?

Hadi gozunaydin cnm rabbim saglicakla kucagina almayi basip etsin darisi basimiza insallah...

Canım her hastanenın farklı uygulaması sanrıım yıkama konusunda. Ama artık yıkıyorlar genelde

bi an önce geçsin de şu günler bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah

Canımm bende özledim valla sizleri...
Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için..

Oh maşallahh aman iyi olun sizde..
Aynen artık bekliyoruz ama doğum kanalına inmedi henüz bakalım ne zaman gelicekk :)

Tüm hazırlıkların bitti bekliyorsun artık heralde sende dimi canım? Cok öpüyoruz güzel kızınla seni...

Allh kurtarsın canım

Ay nasıl güzel bi doğum hikayesi olmuuuus;-( sanki hiiic sıkıntı çekmeden o huzura kavuşmuş gibi anne maşallah.gözleri dolmadan izleyen olamaz herhalde...darısı hayırla basimiza. İnş.
Bugün de is sırası bende ama ole bazı atom karınca anneler gibi değil bendekk isler kisliklarimi kaldırıp yazliklarimi çıkardım.kislik hamile kiyafetlerme 3-5 sene elveda dedim yazlıkları meleğim kucağında giyecegimi hayalettim sıra nevresimlerde...simdilik bana musade

hem de nasıl ağladım nasıl o kadar küçükler ki amanın....

canım nerelerdesin ya özlettin kendini.

Demek taşındın sağlıkla huzurla otur yeni evinde.

Ela hanım da üzmeden beklemiş hazırlıkların bitmesini.

Valla canım hep aklimdasiniz ama bi türlü gelemedim buralara.. İnternetim yoktu bi ara, sonrada taşınmaya başladık yavaş yavaş o yüzden hiç fırsatım olmadı.. Taşınırkende temizlediğim eve camların gelip takılmasıyla tam oturmadığını gördük ona yeniden inşaat falan çıktı bi ara iyice depresyondaydım Ela doğcak ben yerleşemedim diye :) neyseki şimdi herşey bitti ev temiz, kızımın eşyaları yıkandı yerleşti... Çok şükür biz hazırız ama kızım değil bu seferde :)

Sen nasilsin büyük ve minik kızın nasıl? Heyecan doruktadır artık büyük meleğinde :)

İyiyim kuzu sen nasılsın. Kızın nasıl :) özletiyorsun kendini :)

Bende ozledimm sizleri ya :)

İyiyim canim benim, kizimda iyi cok sukur.. Artik doktor ziyaretlerim bitti dogum bekleniyor simdi :) 37inci haftada 2.900gr di kafasida asagida zaten ama dogum kanalinda degil daha..
Gecen sali nst ye girdik bi sancim cikti sadece :) belki iner artik yakinda..

Boyle iste guzelim bizden.. Yine ugrarim insallah opuyorum sizleriii :)

Ohhh ne güzel Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin canım.

Ben iyiyim şükür kızlarım da iyi canım.

Yarın kontrolümüz var bakalım son durumu ne kızımın.

Benimde bugün bütün işlerim bitti, bizde artık hazır bir şekilde bekliyoruz.

Bizde sizi öpüyoruz talim kendinize cook dikkat edin :)) ben bugün, Yarın dogurabilirim

Ay bana boyle seyler izletmeyin cok heveslenip erken dogurmaktan korkuyorum valaaaa:))) titriyo minik yaaa annesini istiyor korkuyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…