- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.061
Iki gündür sancim oluyor canim. Doğum sancisina benzer.Hayırdır o nereden çıktı?
Iki gündür sancim oluyor canim. Doğum sancisina benzer.
Vajinamin ordaki kemik ağrıyor böyle epey sancı giriyor çıkıyor akşamları.
Belimde agriyor. Bir de karnim aşağı indi gözle görülebilir sekilde :)
Dün gece epey sancim oldu gecti.
en fazla 1 haftaya gelicek gibi hissediyorum.
Bakalım :)
Bi de senin dediğin belirti de var ishal oldum gibi karnım ağrıyor, gerçi birazcık olmuşta gibiyim.Hadi bakalım sağlıkla gelsin.
Benimde karın alt bölgem ara ara ağrıyor kızımda olmamıştı diye hatırlıyorum.
Bi de senin dediğin belirti de var ishal oldum gibi karnım ağrıyor, gerçi birazcık olmuşta gibiyim.
Karnım dönüyor, gidiyorum tuvalete bişey yok.
Haftasonu da memlekete gidicez. Kızım ya yarın gelsin ya da haftaya inşallah.
Haftasonu gelmesin. :))
Ayenn anneciğinden ayırmışlar korkmazmı şok olmuş gibi kıyamam bide dudaklarını büzüyor aglarken.. Dur cnmm çoknaz kaldı zatenAy bana boyle seyler izletmeyin cok heveslenip erken dogurmaktan korkuyorum valaaaa:))) titriyo minik yaaa annesini istiyor korkuyorrrr
Herkeste cekildi ortaliktan yemek hazirliklari basladi sanirim :))İnş. canım bende merak ediyorum ama haber yok.
Herkeste cekildi ortaliktan yemek hazirliklari basladi sanirim :))
Bugun bizde annemle alışverişe gittik. bir tane portbebe gördüm içim gitti. tüllü tüllü. Çok güzeldi. Anneannesi aldi kizima :))
Emzirme sutyeni aldim 2 tane, 3 tane de buyuk çamaşır aldım. 2tane de normal atlet aldim lcwdan kizimin buyuk aldigim taytlarini degistirdim 3lu guzel bir takim aldim ona da. Geldik eve :))
Mesane pediyle bebek bakim cantam kaldi tek eksiğimiz cok şükür.
Besigimiz de gelecek ondan da haber geldi. Bir tek çarşaf eksik, onu da kayinvalidem diker halleder. :))
Bebek arabasi da gelecek besigin sahibinden :)
hakikaten bu bebekler kismetleriyle geliyorlar.
2 ay once kizimin hic birseyi yok diye uzuluyordum, simdi koyacak yerim yok çok şükür.
O benimBen de aksam yuruyus yaptim alisverise gittik sanki cok lazimmis gibi. Tuz ve maydanoz almaya gitmistim tum markwti tasimisim ayip bana.
eve geldim bir sanci bir sanci. Ama hissediyorum bas kanaldafalan degil. Oyle kasiliyor. Cocuk icerde dertop olmus. Anasi kilikli dedim son ana kadar sömür 40 haftalik ya gebelik sonuna kaar kalicak. Agri o kadar acitti ki tansiyona bakayim dedim 8e 5 mi ne tuzu yasakladilar zaten dusuk tansiyonluyum ki ben. Soda ictim napayim.
sonrasında ver elini yatak. Kulce gibiyim su icmeye kalkamiyorum dua ediyorum icimden esim gelse de su istesem. Gelince hemen aradq beni kontrol et ölürüm kalirimdiye maret reklamindaki sarisingozluklu cocuk gibi dudagimi buktum
Gece 3.30da kalkip 7ye kaar gezindim 7.30 yine uyudum 11de kalktim.
Su anda iyiyiz ama kizlar ne dertler var herkesinki ayri. Ben basi insin diye ugrasiyorum kimi arkadas kanala inmis ama daha dogmasin diye uzaniyor. Rabbim bu surecte ve devaminda yardimcimiz olsun cok zormus gebelik.
Vay be :))Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
Ayyy canim Allah yardimcin olsun sutun bol olsun bebisin buyuyuversin insallah guzel haberlerini bekliyoruz firsat bulunca yazKizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
Size danışmam gereken bi durum var kızlar. Bebeğim kanalda die Drum progestan fitil yazdı bugün. Doğumu engellesin die. Bugün 35+4 olduk. Ama ben almak istemiyorum bu hormonu. Araştırdımda kasılmaları önlüyormuş evet ve normal doğumuda engelliyormuş. Ben normali çok istiyorum. 1 hafta 10 gün daha doğmasın die bunu alırsam sonra normal doğumu mu engellerse die endişem var. Ne yapmalıyım? Sancım yok gibi en fazla 30larda çıktı.
Bi bilgim yoktu progestanla ilgili. Eve gelince araştırdım. İlacı almayıp istirahat etmek daha çok aklıma yatıyor.Bir bilgim yok canım keşke doktorunla açık açık konuşsaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?