2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayırdır o nereden çıktı?
Iki gündür sancim oluyor canim. Doğum sancisina benzer.
Vajinamin ordaki kemik ağrıyor böyle epey sancı giriyor çıkıyor akşamları.
Belimde agriyor. Bir de karnim aşağı indi gözle görülebilir sekilde :)
Dün gece epey sancim oldu gecti.
en fazla 1 haftaya gelicek gibi hissediyorum.

Bakalım :)

Hadi bakalım sağlıkla gelsin.

Benimde karın alt bölgem ara ara ağrıyor kızımda olmamıştı diye hatırlıyorum.

Hadi bakalım sağlıkla gelsin.

Benimde karın alt bölgem ara ara ağrıyor kızımda olmamıştı diye hatırlıyorum.
Bi de senin dediğin belirti de var ishal oldum gibi karnım ağrıyor, gerçi birazcık olmuşta gibiyim.
Karnım dönüyor, gidiyorum tuvalete bişey yok.

Haftasonu da memlekete gidicez. Kızım ya yarın gelsin ya da haftaya inşallah.
Haftasonu gelmesin. :))

Hayırlısını dile hayatım.

Ay bana boyle seyler izletmeyin cok heveslenip erken dogurmaktan korkuyorum valaaaa:))) titriyo minik yaaa annesini istiyor korkuyorrrr
Ayenn anneciğinden ayırmışlar korkmazmı şok olmuş gibi kıyamam bide dudaklarını büzüyor aglarken.. Dur cnmm çoknaz kaldı zaten )

İnş. canım bende merak ediyorum ama haber yok.
Herkeste cekildi ortaliktan yemek hazirliklari basladi sanirim :))
Bugun bizde annemle alışverişe gittik. bir tane portbebe gördüm içim gitti. tüllü tüllü. Çok güzeldi. Anneannesi aldi kizima :))
Emzirme sutyeni aldim 2 tane, 3 tane de buyuk çamaşır aldım. 2tane de normal atlet aldim lcwdan kizimin buyuk aldigim taytlarini degistirdim 3lu guzel bir takim aldim ona da. Geldik eve :))
Mesane pediyle bebek bakim cantam kaldi tek eksiğimiz cok şükür.
Besigimiz de gelecek ondan da haber geldi. Bir tek çarşaf eksik, onu da kayinvalidem diker halleder. :))
Bebek arabasi da gelecek besigin sahibinden :)
hakikaten bu bebekler kismetleriyle geliyorlar.
2 ay once kizimin hic birseyi yok diye uzuluyordum, simdi koyacak yerim yok çok şükür.

Ya bak gördün mü herşeyi tamamlandı bile.

Sağlıkla güzel günlerde kullanın hepsini.

Resim de ekle bir ara canım.

O benim Kanalda beklio kuzum doğmayı ama drum 37yi görelim dio başka bişey demio. Yürümek yasak, yatıyorum.
Dediğin gibi canım herkezin derdi farklı bu hamilelik sürecinde. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Vay be :))
Sağlıkla meleğini kucagina al inşaAllah canim beniim...
Gerçekten çok duygulandım, nerden nereyeee...:) habersiz bırakma e mi:)

Kızlar hastanede bebiş doğduktan sonra yıkatıcakmısınız yoksa silinmesini mi istiyorsunuz ? Benim aklıma yıkatmak yattı gibi .. Zaten çok fazla tutmuyorlarmış suda , bebeğin vücundaki verniks tabakası gitmesin diye

Size danışmam gereken bi durum var kızlar. Bebeğim kanalda die Drum progestan fitil yazdı bugün. Doğumu engellesin die. Bugün 35+4 olduk. Ama ben almak istemiyorum bu hormonu. Araştırdımda kasılmaları önlüyormuş evet ve normal doğumuda engelliyormuş. Ben normali çok istiyorum. 1 hafta 10 gün daha doğmasın die bunu alırsam sonra normal doğumu mu engellerse die endişem var. Ne yapmalıyım? Sancım yok gibi en fazla 30larda çıktı.

Ayyy canim Allah yardimcin olsun sutun bol olsun bebisin buyuyuversin insallah guzel haberlerini bekliyoruz firsat bulunca yaz

Bir bilgim yok canım keşke doktorunla açık açık konuşsaydın.

Bugünde akşam oldu, yarına Allah nasip ederse 24 günümüz kalmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…