- 2 Ocak 2015
- 17
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #43.221
kızlar selam, bugün o kadar çok altıma altıma baskı yaptıki oğlum. bu bir doğum belirtisi mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum canım , bizlerde bilgilendik dikkate alalım böyle şeyleri .. Birde özel hastaneye gidiyordun sen değil mi böyle ilgilenmeleri çok güzell
bende 32 de gittim, 1 ay sonra gel dedi, sabırsızlanıyorum ama herşey normal sık gelmene ne gerek var dedi
2200 kilosu cnm boyu 45cm. Karbonhidrati tamamen kestim hata yaptim ekmek bile yemez olmustum. Pismanim![]()
Yok canım tecrübeli deilim ilk bebem olcak inş bu, ama boğazıma düşkünümdür, eşim daha da oburiksOhh ne güzel tecrübeli anne![]()
Muzu yiyemiyorum.ama zorlicam burnumu tikarim artik. Kemik suyunu nasil yapicam. Canim yemek konusunda acemiyim biraz annem babam uzak kaynanam gorumcem kimsem yokewde yapabildigim etsote bulgur pilavi makarna falan. Disardan yiyoruz onlrda pek yaramiyodur. Kemik suyunu falan nasil yapicam kasaba ne dicem yazrsan cok makbule gecer sana zahmet
![]()
Sende mi şeker diyetindesin? benim kontrolüm haftaya.tek korkum diyetten dolayı kilo almamış olması:/ vakitte kalmadı bakalım sağlıkla gelsinlerdeBenim 2200Boy 45cm
Kizlarrrr bebekte hareket azalmasi sıkıntı mı sizce? Yoksa normal mi?
Yarin sabah kontrolum var ama beklemeyip acile mi gidiyim? İcim huzursuz oldu biraccik napiyim?
Evet canim ben de bu cuma birakcam calisamaz raporu alcamKızlar selam :) Haftaya çalışmayı bırakmayı düşünüyorum. Tekrar doktor raporuna gerek var mı?
Canım hangi kurumda çalışıyorsun? Ne yapmamız gerekiyor?Evet canim ben de bu cuma birakcam calisamaz raporu alcam
Hiçççç canını sıkma alır daha var.önündek günlerde daha da hızlo almaya başlar.benimde.çok çok kilolu değil bir haftada 300gr aldı mesela hızlanıyor.Boy 45 kilo 2200![]()
Ben bu hafta pekmez kaşarda yedim.300gr farketti ondan mı bilmiyorum.Muzu yiyemiyorum.ama zorlicam burnumu tikarim artik. Kemik suyunu nasil yapicam. Canim yemek konusunda acemiyim biraz annem babam uzak kaynanam gorumcem kimsem yokewde yapabildigim etsote bulgur pilavi makarna falan. Disardan yiyoruz onlrda pek yaramiyodur. Kemik suyunu falan nasil yapicam kasaba ne dicem yazrsan cok makbule gecer sana zahmet
![]()
Canim ara gorus en iyisi. En azindan ne koycagni bilirsin gereksiz seyler almayalim yanimizaHımm iyi ki söledin canım bende sorayımama benim doktorumun kendine özel muayenehane'si var yani klinik'e gidiyorum , doğum için melid park hastanesi ile anlaşmalı .. O zaman hastaneye mi gitsem yoksa arasam mı hastaneyi kadın doğum bölümü ile görüşsem
![]()
Benim arkadaşlarım magnet dağıtıyor sabunlar ben.yaptim gelen misafirlere vericem mevlutte de magnet inşallah Allah izin verirse canım,Hastane için derken hastanedemi dğıtıcaksınız sabunları
Oy canimm hemen yazdiklarinin fotosunu cektim hepsini uygulicam Allah izin werirse cook tesekkurler bilgilerin icin. Hic bilmiyodum bunlariCanım muzu yiyemiyosan robottan geçir,sütle çırp, millshake yap, içine de biraz bal koy ohh mis mis
Kemik içinde kasaba git, ilikli kemik iste, onu yıka güzelce düdüklüye koy 2 saate yakın pişir, kemiğin içindeki ilik her derde deva, ama herkes sevmez yağlı olduğu için ağır gelebilir. Sonra süz kemiği at, suyunu çorbada yada pilavda sıcak su kullanıyoruz ya yarısını bundan kullan, çoook faydalı, bide kasaptan çorbalık tavuk iste, tavuğun pek işe yaramayan yerleri yani, onu da haşla suyundan şehriye çorbası yap limonlu limonlu, ohhh :))