• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merdivenden diz ustu duatum biaey olmaz degilmi:KK43: cok korktum
Aman dikkat.bende dün bahçede düştüm dizlerimin üstüne ama dizim yara oldu.biran ayağım takıldı dengemi sağlayamadım.allahtan o anki refleksle emekler pozisyonda düştüm.ağırlaştık iyice sanırım en ufak denge kaybında bile toparlaması zor oluyor.geçmiş olsun sanada korkma bişey olmamıştır inşallah.bebişinin hareketlerine dikkat et yeterli canım.

Benim 2200:KK51:Boy 45cm
yakinmisiz canim
Ay

Ayni durum bende de var benim zaten sezeryan olcak ama bebegim cok az beslenmis kordondan demedi bana bir kez dolanmis dedi 1hafta sonraya cagirdi yani bu cmt eger yine kilo almamissa alinabilir kordon boynundaymis korkuyorm ben de
ne bilim canim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bende centik de var ya ondan geliiyo

Selam kizlarrr.. kontrolümüz vardi bugün kelebekcik34 kelebekcik34 canım haber vercektim sana.2600 gram olmus 100 gram almış sadece bir haftada bebeğim.doktor Doppler ve suyu iyi haftaya karar verelim dedi.kilo almamasinin seninle ilgisi yok yıpratma kendini dedi.cok az kaldı artık hayırlısını diliyorum

Aman dikkat.bende dün bahçede düştüm dizlerimin üstüne ama dizim yara oldu.biran ayağım takıldı dengemi sağlayamadım.allahtan o anki refleksle emekler pozisyonda düştüm.ağırlaştık iyice sanırım en ufak denge kaybında bile toparlaması zor oluyor.geçmiş olsun sanada korkma bişey olmamıştır inşallah.bebişinin hareketlerine dikkat et yeterli canım.
Yabu gobegime bi alisamadim onumu goremiyorum of sinirim cok bozuldu cok korktum. Hareket yok gibi hala. Karnim cok sert.

WP_20150521_21_42_10_Pro.webp
İşte kızımın beşiği :)

Yabu gobegime bi alisamadim onumu goremiyorum of sinirim cok bozuldu cok korktum. Hareket yok gibi hala. Karnim cok sert.
Panik yapma hayatım tatlı bişeyler ye sessiz bi odada azcık dürtükle bak bakalım hareket eder neden etmesin.yeri daraldı yavrunun ondan hareketleri azdır.

Canım alttan muayeneleri sakın ihmal etme. Açılmalar kontrol ediliyor muhakkak yaptır. bende son 3 -4 gündür altta doğru bir itme var. normalde soluma yaslamıştı başını duruyordu öyle. alta doğru sanki itiyor kendini öyle bir baskı hissediyorum kasıklarımda. bilmiyorum nedir ne değildir. dr um 40 haftayı doldurur gibi seninki tembel biraz dedi, çatıya inmesine 10 cm varmış daha.

evet canım ben de normal istiyorum hatta gittiğim ebe sezeryan yaptır dedi bana direkt. ama normal istiyorum ben neden sezeryan yaptırayım ki her şey iyi gidiyorken dedim. cevabı şu oldu: iri bebek seni çok zorlar her tarafın yırtılır ya da kesilir memnun kalmazsın dedi. ben fikrimi değiştirmedim hala normal istiyorum, inşallah Rabbim nasip eder.

İnşallah canım gün yaklaştıkça insan gitgide sabırsızlanıyor.. ben artık aynada karnımı görmekten aynalara bakmıyorum. kendimi inanılmaz iri ve çirkin hissediyorum :KK43:
Aynisi bendede var canim hatta bugun dra gittim 42. Haftaya kadarr.yolu var dedi acayip morelim bozuldu bu gidisle.haziran annesi.olucam heralde :)

Selam kizlarrr.. kontrolümüz vardi bugün kelebekcik34 kelebekcik34 canım haber vercektim sana.2600 gram olmus 100 gram almış sadece bir haftada bebeğim.doktor Doppler ve suyu iyi haftaya karar verelim dedi.kilo almamasinin seninle ilgisi yok yıpratma kendini dedi.cok az kaldı artık hayırlısını diliyorum
Ahh ahh doktorlar oyle diyo da elinde mi insanin. Insallah haftaya kadar toparlar bebeklerimizde erken mudahaleye gerek kalmaz. Haftaya persembe mi gidiceksin canim

Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.

canım ben 3 lü kohusa takımı, gecelik, bide ucuz bi pijama takımı koydum

yapma canım yaa bende seni merak ediyodum, neyse herşerde vardır bi hayır, gidince haber et mutlaka

canım çok sakız çiğnersen bebek çok boklu olur derler bizde :))

Aynen boklu bide geveze olurmuş ama napim sıkıntımı alıyo bide çıgnemezsem ağzım boş durmuyo sürekli bişeyler atıştırmak istoyorum abur cubur

Doğum sonrası dengeli beslenmek için dikkat edilmesi gerekenler:
- Tatlı ve hamurişi türü yiyecekleri mümkün olduğunca azaltın
- Kuruyemiş çok az tüketin
- Gün içerisinde uzun süre aç kalarak sonra birden fazla miktarda yemek asla yemeyin!
- Bunun yerine sık aralıklarla az miktarda yemek yemeye özen gösterin
- Ekmeği az miktarda tüketin
- Yağlı yiyeceklerden uzak durun
- Hamburger gibi fastfood yiyeceklerden uzak durun
- Sebze yemeklerini ağırlık verin, bol sebze tüketin
- Aşırı meyve tüketiminden kaçının
- Bol su tüketin

Anlaşıldıı tamam:)

Back
X