2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tunaydin anneler
Dun aksam nisan telasimiz vardi hazirlikalrdan bakamadim bugün de babamiz iste olunca :-( ancak uyanip kendimize geldik bi vaktim 160 kusur mesaj birikmiş.hirs yaptim yarimsaatte bitrdim hepsini.yeni annelermz olmuş gözleri aydin olsun inş.darisi siradakilrre hyirla saglikla inş.

Takip ediyorum canım normalde 9/4 - 9/6 çıkan tansiyon 11/7 ydi sabah simdide 13/8 oldu giderek yukseliyo sanki. Tabiki sezeryan olması gerekirse kabul edicem yapacak bişey yok bebisi daha çok strese sokamam.
aman dikkat canım... dediğim gibi , benimle aynı günde doğum yapacak bir arkadaşınki 15 ' 9 oldu diye doktoru pazartesi sezeryana alıyor... ayakları da , bacakları da çok şiş onun...

Canım bizimki de daha dönmedi :)

İştahsızlığım günden güne artıyor. 3 haftadır kilo almadım. İki lokma bişey atıyorum ağzıma doyuyorum. Oğlum kilo alıyordur inşallah. Yarın kontrolümüz var.

aman dikkat canım... dediğim gibi , benimle aynı günde doğum yapacak bir arkadaşınki 15 ' 9 oldu diye doktoru pazartesi sezeryana alıyor... ayakları da , bacakları da çok şiş onun...
Cok şükür şişlik yok şimdilik. Benimde zaten yarın kontrolüm var bakalım ne olacak. Nst ultrason ve vajinal muayene var. Inşallah o zamana toparlar tansiyonum

Canım benimki de ters 30.haftadan beri allah nasip ederse pazartesi yada salı günü kontrolümüz var bakalım dönmüş mü minnakım ve doktorumuz ne yorum yapacak haber veririm sizlere de

maşallah canım, yakın zaten bizimkiler bence bu gidişimizde 2700-2800 olmuştur die düşünüyorum inş

benimde en son tersti, bu günlerde de hep yanlarıma vuruyo acaba yan mı döndü kiii :) bi arkadaşımınki 38. Haftada döndü bende ümitliyim bizimki de döner inş

bende diyorum nerelerde bu kız yokluğun hissediliyo tatlım

Kizlar merhaba

Dogum yapan tum anneleri kutlarim, Harikasiniz..

Dun aksam inanilmaz karnim sisti ve kasilmalar oldu sanci yoktu dr aradik hemen acile gidin nst bakin dogum baslayabilir dedi. Bizim oglumuz tersti hep, artik donmez buyuk bir takla atmasi lazim yeri kalmadi demisti. Dun bi gittik bebis donmus:) 37. Haftada dondu. Umudu olmayanlara unit olsun:)

Bizde haziran ilk hafta sezeryana sartlanmistik simdi normali beklicez. Hakkimizda hayirlisi

Bu arada 1 haftadir gece uykulari yok

Cansınız yaa seviyorum sizleri senin kontrol ne zamandı canım

Birşey sorucam sizlere kızlar yaa , dün akşamdan beri vajinamda ağrı var bugün daha da çok ağrıyor , ayağa kalktığım zaman daha da çok ağrı hissediyorum ve sızlıyo yara gibi neden olabilir ki ? Karnımda da kasılmalar oluyor , sertleşiyor

bende bi ara hıçkırığını karnımın altında kasığımda hissediyordum ama dönmemiş malesefbende ümitliyim umarım dönecekler

ayy maşallah size inşallah bizde bi gideriz dönmüş olur da normal yolla kavuşuruz bebişlerimize 39a kadar bekicez bakalımm

yavaştan hissettirmeye başlıyor kendini doğum sancıları sanırım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…