- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.061
aman dikkat canım... dediğim gibi , benimle aynı günde doğum yapacak bir arkadaşınki 15 ' 9 oldu diye doktoru pazartesi sezeryana alıyor... ayakları da , bacakları da çok şiş onun...Takip ediyorum canım normalde 9/4 - 9/6 çıkan tansiyon 11/7 ydi sabah simdide 13/8 oldu giderek yukseliyo sanki. Tabiki sezeryan olması gerekirse kabul edicem yapacak bişey yok bebisi daha çok strese sokamam.
oy Yarenciğe bak nasıl da kandırıyor anneyiii :)Yine yalanciydi kuzum. Kandirildim yine maleseff :))
Canım bizimki de daha dönmedi :)günaydın kızlar anlaşılan herkes geceyi uykusuz geçirmiş bebişler bizi artık uykusuzluga hazırlıyor sanırım bizde erkenden kalktık yinekızlar dünden beri aklıma takıldı benim yaramaz kızım hala dönmedi kafası yukarda 36.hafta oluyo hala aynı sanırım gelmeyi düşünmüyo benim gibi olan var mı aranızda yada ilk bebeğinde bu durumu yaşayıp son anda dönen?şimdide sezeryandan korkmaya başladım çünkü hep normal doğum istemiştim eşimde internetten okumuş ters durması sıkıntı olabilir kordon falan sarkabilir diye iyice panik oldum
Gobek bagi oyuntulu sldim canim yenidogan yaziyo ustundeMolfiksin gobek bagi oyuntulu olanini mi aldin canim yoksa sadece 1 yazanini mi
demekki yalnız değilmişim inşallah dönerler canım hayırlısı artık beklicez yapacak bişey yok önemli olan sağlıkla kucagımıza almakCanım bizimki de daha dönmedi :)
Cok şükür şişlik yok şimdilik. Benimde zaten yarın kontrolüm var bakalım ne olacak. Nst ultrason ve vajinal muayene var. Inşallah o zamana toparlar tansiyonumaman dikkat canım... dediğim gibi , benimle aynı günde doğum yapacak bir arkadaşınki 15 ' 9 oldu diye doktoru pazartesi sezeryana alıyor... ayakları da , bacakları da çok şiş onun...
doktorum da 39 a kadar bekleriz dedi sonrasını beklersek senin sancın baslar suyun gelir bebek dönmemiş olursa sezeryana almak zorunda kalırım boşuna sancı cekmıs olursun dedi bakalım tek ümidim 39 a kadar dönmesi senin daha iyi en azından artık kafan rahat dogumu beklersin ben sancım olur bebek dönmezse diye korkuyorum artık yerleri de daraldı dönmesi de zorlaştı hayırlısı
maşallah canım, yakın zaten bizimkilerMaşşallah cnm boyu kilosu çok güzel bende 32+1 de gittim kilosu 1800 boyu 42 cm di senin bebişten zayıfız ve boyumuz kısa bende 36 da gidecem bakalım o zaman 2500 u geçer mi acaba normalde kontrolde bende nst ye girmemistim acile gittik pztsi nstye girdim sancım çıktı alttan bakılacaktı tırstım baktırmadım ama bu kontrolde doktorum çatı muayenesi yapacak bakalım nasıl yırtacam
benimde en son tersti, bu günlerde de hep yanlarıma vuruyo acaba yan mı döndü kiii :) bi arkadaşımınki 38. Haftada döndü bende ümitliyim bizimki de döner inşgünaydın kızlar anlaşılan herkes geceyi uykusuz geçirmiş bebişler bizi artık uykusuzluga hazırlıyor sanırım bizde erkenden kalktık yinekızlar dünden beri aklıma takıldı benim yaramaz kızım hala dönmedi kafası yukarda 36.hafta oluyo hala aynı sanırım gelmeyi düşünmüyo benim gibi olan var mı aranızda yada ilk bebeğinde bu durumu yaşayıp son anda dönen?şimdide sezeryandan korkmaya başladım çünkü hep normal doğum istemiştim eşimde internetten okumuş ters durması sıkıntı olabilir kordon falan sarkabilir diye iyice panik oldum
bende diyorum nerelerde bu kızKızlar meraba 2 gündür giremiyordum internetimiz yoktu ne çok sayfa birikmiş hepsini okudum geldim amaencey X xxxplnxxx gulsah1489 arkadaşlarımız doğum yapmış bebişlerini sağlıcakla almışlar kucaklarına çok sevindim , allah analı babalı büyütsün
maşallah canım, yakın zaten bizimkilerbence bu gidişimizde 2700-2800 olmuştur die düşünüyorum inş
benimde en son tersti, bu günlerde de hep yanlarıma vuruyo acaba yan mı döndü kiii :) bi arkadaşımınki 38. Haftada döndü bende ümitliyim bizimki de döner inş
bende diyorum nerelerde bu kızyokluğun hissediliyo tatlım
tamam tatlım haberlerini bekliyorum umarım seninki dönmüştür ve güzel haberlerle gelirsinizCanım benimki de ters 30.haftadan beri allah nasip ederse pazartesi yada salı günü kontrolümüz var bakalım dönmüş mü minnakımve doktorumuz ne yorum yapacak haber veririm sizlere de
Gelse daha rahat edecek belki ama illa bekletecek :)senin minnakın da keyfi yerinde annesi , baksana son gününü bekleyecek :)
bende bi ara hıçkırığını karnımın altında kasığımda hissediyordum ama dönmemiş malesefmaşallah canım, yakın zaten bizimkilerbence bu gidişimizde 2700-2800 olmuştur die düşünüyorum inş
benimde en son tersti, bu günlerde de hep yanlarıma vuruyo acaba yan mı döndü kiii :) bi arkadaşımınki 38. Haftada döndü bende ümitliyim bizimki de döner inş
bende diyorum nerelerde bu kızyokluğun hissediliyo tatlım
ayy maşallah size inşallah bizde bi gideriz dönmüş olur da normal yolla kavuşuruz bebişlerimize 39a kadar bekicez bakalımmKizlar merhaba
Dogum yapan tum anneleri kutlarim, Harikasiniz..
Dun aksam inanilmaz karnim sisti ve kasilmalar oldu sanci yoktu dr aradik hemen acile gidin nst bakin dogum baslayabilir dedi. Bizim oglumuz tersti hep, artik donmez buyuk bir takla atmasi lazim yeri kalmadi demisti. Dun bi gittik bebis donmus:) 37. Haftada dondu. Umudu olmayanlara unit olsun:)
Bizde haziran ilk hafta sezeryana sartlanmistik simdi normali beklicez. Hakkimizda hayirlisi
Bu arada 1 haftadir gece uykulari yok
yavaştan hissettirmeye başlıyor kendini doğum sancıları sanırım canım :)Birşey sorucam sizlere kızlar yaa , dün akşamdan beri vajinamda ağrı var bugün daha da çok ağrıyor , ayağa kalktığım zaman daha da çok ağrı hissediyorum ve sızlıyo yara gibi neden olabilir ki ?Karnımda da kasılmalar oluyor , sertleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?