- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.101
Hahah olmaz doğurma tut kendini
doğdu doğacak derken depresyona mı girdim ne. acayip daralıyorum.
Aynen... sagimdan soluma donene kadar boyle bi bacagimi tutup diğer tarafa atiyorum cok agriyor.Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?
Bende gecende durduk yerde agladim bisey yapamiyorum disari cikamiyorum doktra kalsa yat kalkma sik disini biraz daha diyo. Bazen insanin sinirleri bozuluyo ama sonra Allah a binlerce kez sukrediyorum bu duyguyu yasadigim icin, cok sansliyiz aslinda ama duygu karmasikligi her hamilede oldugu gbi bizlerdede olabiliyoen son gttigimde doktruma sordum agda yaptirabilir miyim az kaldi artik diye. Riske atamam seni zorlanirsin falan hic gerek yok dedi. Tabi esimde duyunca hemen ne gerek war tiraslamak yeter falan kocisler bizden stresli Onumu mecbur tirasliyorm her hafta, bacaklarimada ilik agda bantlarindan yapcam kocis ewde yokken napim esmerim hemen pit diye cikiyo
arkadaşlar bir sorum olacaktı
doğuma az kala hastalık bırakmıyor peşimi
sağ kolumda ve kürek kemiğimde ağrı var kolumu hareket ettirdiğimde çok ağrıyor
sıcak su torbası koyuyorum ve zeytinyağıyla masaj yapıtırıyorum bir zararı olur mu acaba?
ağrı kesici ise çok içmek istemiyorum dr. bir de jel yazdı..
doğuma kadar geçmezse bebeği kucağıma nasıl alacam
Diger hazirliklari naptin canim hastane cantasi falan, hastaneyi aramis miydin neler getirelim diyeEvet yaa bende önümü traşlıyorum mecburen çünkü çok sıkıyorum , kasıyorum kendimiBacaklarımı , göbeğimi , kol altımı falan son olarak haziranın başında sir ağda yapayım diyorum ve sonra da kızımı bekliyim Zaten benim tüyler 1 aydan daha geç çıkıyor
Diger hazirliklari naptin canim hastane cantasi falan, hastaneyi aramis miydin neler getirelim diye
canım sakin agdaya gitme ben geçen ay gittim agdanın dediği çoğu yer tahriş oldu kanadı kasılmalar terleme ler çabası plastik eldivenle çıkanı temizliyom 2 haftada bir kimse aniden doğurmaz doğum sancidi başlarsa iki dakikada traslariz siz kullaninca batık oluşurEvet yaa bende önümü traşlıyorum mecburen çünkü çok sıkıyorum , kasıyorum kendimiBacaklarımı , göbeğimi , kol altımı falan son olarak haziranın başında sir ağda yapayım diyorum ve sonra da kızımı bekliyim Zaten benim tüyler 1 aydan daha geç çıkıyor
Bende hatin canyayi artik hazirliyim diyorum. Kendi geceliklerimide yikayip utulicem. Hazirlamadim aklima takiliyo. Ruyamda dogum sncim basliyomus diyorum ayy cantayi hazirlamadimCanım cuma günü geldi kızımın son eksikleri , hastaneyi aradım bende ne getirelim çantamızda diye bebek için; 1 hastane çıkışı , 2 alt , 2 çıtçıtlı badi , 2 tane tulum , sütüm gelmezse diye mama , 10 tane bez , ıslak mendil , havlu , ter bezi ve ağız mendilianne içinde 2 pijama takımı , hasta bezi 2 yada 3 tane dedi çünkü ilk başlarda yoğun kanama oluyormuş ondan sonrası içinde uzun gece pedi , alt iç çamaşır fazla bırakın dedi , benim içinde havlu ve emzirme sütyeni çok kullanışlı oluyor ondanda bırakıcakmışız aklıma gelenler bu kadar canım birde bebeği yıkıyor musunuz dedim hayır siliyoruz üzerindeki verniks tabakasının gitmemesi için doktorumuz önermiyor dedi
Canim doktorunu bi ara istersen sancilar gelip gidiyo mu?Kizlar baski hissinden ve agridan yuruyemiyorum. Aglayarak wc ye gidiyorum resmen . bebek cikacakmis gibi bir his var .nehir nilll benimki daha siddetli sanirim yuruyemiyorum kaskati kaldim koltukta . sinavim vardi bugun gidemedim yuruyemiyorum ki hic. Sanci boyle biseymibya doguruyomuyum
Bugün 36. Haftamız doluyor teyzemin kızı 4 gündür zekai tahir hastanesinde sezeryan sırası bekliyorakşama kadar aç kaldıktan sonra hadi yarına kaldı diyorlarmış duyunca strese girdim
canım sakin agdaya gitme ben geçen ay gittim agdanın dediği çoğu yer tahriş oldu kanadı kasılmalar terleme ler çabası plastik eldivenle çıkanı temizliyom 2 haftada bir kimse aniden doğurmaz doğum sancidi başlarsa iki dakikada traslariz siz kullaninca batık oluşur
Canim doktorunu bi ara istersen sancilar gelip gidiyo mu?
ben de çantamı hazırlamadım henüz aldığım pijama takımı buyuk geldi daha terziye verecem ondan sonra makinadan geçecek ütü vs..Canım cuma günü geldi kızımın son eksikleri , hastaneyi aradım bende ne getirelim çantamızda diye bebek için; 1 hastane çıkışı , 2 alt , 2 çıtçıtlı badi , 2 tane tulum , sütüm gelmezse diye mama , 10 tane bez , ıslak mendil , havlu , ter bezi ve ağız mendilianne içinde 2 pijama takımı , hasta bezi 2 yada 3 tane dedi çünkü ilk başlarda yoğun kanama oluyormuş ondan sonrası içinde uzun gece pedi , alt iç çamaşır fazla bırakın dedi , benim içinde havlu ve emzirme sütyeni çok kullanışlı oluyor ondanda bırakıcakmışız aklıma gelenler bu kadar canım birde bebeği yıkıyor musunuz dedim hayır siliyoruz üzerindeki verniks tabakasının gitmemesi için doktorumuz önermiyor dedi
dönüyolar canım. çoğu doktor rahatına düşkünler. planlarını, rahatlarını bozarız diye normal doğumdan çok sezaryen yapıyolar. nasılsa hastanın doğuracağı saat belli, kasap gibi kesip almak onlara kolay geliyor. normal olursa hangi gün ve hangi saat olacağı belli değil ya, rahatlarını bozarız diye düşünüyolar..aynen canım bende 39 a kadar beklicem dönmesini umarım dönerler de zorlamazlar annelerini çok sağol rahatlattın beni demekki çoğu dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?