2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar bir sorum olacaktı
doğuma az kala hastalık bırakmıyor peşimi
sağ kolumda ve kürek kemiğimde ağrı var kolumu hareket ettirdiğimde çok ağrıyor
sıcak su torbası koyuyorum ve zeytinyağıyla masaj yapıtırıyorum bir zararı olur mu acaba?
ağrı kesici ise çok içmek istemiyorum dr. bir de jel yazdı..
doğuma kadar geçmezse bebeği kucağıma nasıl alacam

Cok şükür canm bu günleri gorebilmk cok uzaktı bi zamnlar.banada cok yorma kkendini dedi zatn istesemde cok harekt edemiyorum bacaklarm tutmuyor sanki.yatmaktn heralde. Sendede öyle oluyormu?
Aynen... sagimdan soluma donene kadar boyle bi bacagimi tutup diğer tarafa atiyorum cok agriyor.

Evet yaa bende önümü traşlıyorum mecburen çünkü çok sıkıyorum , kasıyorum kendimi Bacaklarımı , göbeğimi , kol altımı falan son olarak haziranın başında sir ağda yapayım diyorum ve sonra da kızımı bekliyim Zaten benim tüyler 1 aydan daha geç çıkıyor

Canım çok geçmiş olsun sebebini neymiş peki ağrının doktor söyledimi Tarif ettiğin ağrıların aynısını halam yaşadı hastaneye gittik ve boyun fıtığı olduğunu söyledi doktorlar hemen önlemini al derim sebebi neymiş öğren

Diger hazirliklari naptin canim hastane cantasi falan, hastaneyi aramis miydin neler getirelim diye

Diger hazirliklari naptin canim hastane cantasi falan, hastaneyi aramis miydin neler getirelim diye

Canım cuma günü geldi kızımın son eksikleri , hastaneyi aradım bende ne getirelim çantamızda diye bebek için; 1 hastane çıkışı , 2 alt , 2 çıtçıtlı badi , 2 tane tulum , sütüm gelmezse diye mama , 10 tane bez , ıslak mendil , havlu , ter bezi ve ağız mendili anne içinde 2 pijama takımı , hasta bezi 2 yada 3 tane dedi çünkü ilk başlarda yoğun kanama oluyormuş ondan sonrası içinde uzun gece pedi , alt iç çamaşır fazla bırakın dedi , benim içinde havlu ve emzirme sütyeni çok kullanışlı oluyor ondanda bırakıcakmışız aklıma gelenler bu kadar canım birde bebeği yıkıyor musunuz dedim hayır siliyoruz üzerindeki verniks tabakasının gitmemesi için doktorumuz önermiyor dedi

canım sakin agdaya gitme ben geçen ay gittim agdanın dediği çoğu yer tahriş oldu kanadı kasılmalar terleme ler çabası plastik eldivenle çıkanı temizliyom 2 haftada bir kimse aniden doğurmaz doğum sancidi başlarsa iki dakikada traslariz siz kullaninca batık oluşur

Kizlar baski hissinden ve agridan yuruyemiyorum. Aglayarak wc ye gidiyorum resmen . bebek cikacakmis gibi bir his var . nehir nilll benimki daha siddetli sanirim yuruyemiyorum kaskati kaldim koltukta . sinavim vardi bugun gidemedim yuruyemiyorum ki hic. Sanci boyle biseymibya doguruyomuyum

Bende hatin canyayi artik hazirliyim diyorum. Kendi geceliklerimide yikayip utulicem. Hazirlamadim aklima takiliyo. Ruyamda dogum sncim basliyomus diyorum ayy cantayi hazirlamadim bilincaltima yerlesmis

Canim doktorunu bi ara istersen sancilar gelip gidiyo mu?

Bugün 36. Haftamız doluyor teyzemin kızı 4 gündür zekai tahir hastanesinde sezeryan sırası bekliyor akşama kadar aç kaldıktan sonra hadi yarına kaldı diyorlarmış duyunca strese girdim

Bugün 36. Haftamız doluyor teyzemin kızı 4 gündür zekai tahir hastanesinde sezeryan sırası bekliyor akşama kadar aç kaldıktan sonra hadi yarına kaldı diyorlarmış duyunca strese girdim

Allah Allah günde kaç kişi olacağı belli değil mi ya nasıl bu kadar sorumsuzlar... BİMER e şikayet edin muhakkak doğumdan sonra..

Aynen canım yaa bende senin gibi düşünüyorum hemen doğurmucaz sanki , haftada bir jiletle alıyorum yeter bence diğer taraflarda sir ağdayla alıyorum 1 aydan geç çıkıyor zaten

Canim doktorunu bi ara istersen sancilar gelip gidiyo mu?

Cnm gidip gelme seklinde degil .surekli var agridan yuruyemiyorum . bir adim atiyorum ikinci adimi 30 sn sonraxancak atiyorum. afedersin kafasini seyimden cikaracak gibi baski var bacaklarim ayrik sekilde zorla wc ye gidip gelebiliyorum. Oturdugum yerde ne kalkabiliyorum ne uzanabiliyorum.

ben de çantamı hazırlamadım henüz aldığım pijama takımı buyuk geldi daha terziye verecem ondan sonra makinadan geçecek ütü vs..
hangi hasta bezini kullanacaksınız...
ben daha önce doğum yaptığım hastanede olacağı için bilgim var..süt gelmeyince mama kendileri veriyor
bebeği ise hemen yıkamak zaten sağlıklı değilmiş bebeğin vucudundaki yararlı bakteriler gidiyor sadece siliniyor..
hatta konuştuğum ebe göbek bağı düşünceye kadar sildiğini söylemişti..

aynen canım bende 39 a kadar beklicem dönmesini umarım dönerler de zorlamazlar annelerini çok sağol rahatlattın beni demekki çoğu dönüyor
dönüyolar canım. çoğu doktor rahatına düşkünler. planlarını, rahatlarını bozarız diye normal doğumdan çok sezaryen yapıyolar. nasılsa hastanın doğuracağı saat belli, kasap gibi kesip almak onlara kolay geliyor. normal olursa hangi gün ve hangi saat olacağı belli değil ya, rahatlarını bozarız diye düşünüyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…