2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Günaydın cnm bende prima aldım yeni bebek peşil paket olandan herkes ondan kullanıuo memnun olmayan duymadım çevremde de aynı şekil zaten herşeye bişe buluyolar yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz şeyler çok mu masum ben pek inanmıyorum açıkçası tmm israil malı ama kaliteli ve bebeğim için iyisi neyse onu alırım bu sadece türk malı almaya bi teşvik

Günaydın kızlar iyi pazarlar haftaiçi kalkamıyorum haftasonu yatamıyorum uykum kaçıyo sabahın köründe ayaktayım mide aşırı bulanıyo kusasım geliyo ve aşırı midem yanıyo rennie duo içtim rahattlatı tavsiye ederim süt müt hak getire hiç işe yaramıyo bende daha beter ediyor bugünden itibaren 36.haftamıza girdik çok şükür hala rüyamın etkisindeyim her an herşey olabilir tırsmaya başladım

Ben de ayni dusunuyorum oyuzden molfix aldim canim

günaydın kızlar anlaşılan herkes geceyi uykusuz geçirmiş bebişler bizi artık uykusuzluga hazırlıyor sanırım bizde erkenden kalktık yine kızlar dünden beri aklıma takıldı benim yaramaz kızım hala dönmedi kafası yukarda 36.hafta oluyo hala aynı sanırım gelmeyi düşünmüyo benim gibi olan var mı aranızda yada ilk bebeğinde bu durumu yaşayıp son anda dönen?şimdide sezeryandan korkmaya başladım çünkü hep normal doğum istemiştim eşimde internetten okumuş ters durması sıkıntı olabilir kordon falan sarkabilir diye iyice panik oldum

Benim yengem 2 hafta önce doğurdu. 40.haftada Çocuk hala dönmedi doğum gerçekleşmedi diye 1 hafta sonraya sezeryana çağırdılar. Sezeryan tarihinden önce dönmüş kendi geldi. :) yani son dk denebiliyorlar. Benim kızım 5.aydan beri Kafası aşağıda yaşıyor ben de başı dönecek ters ters yaşanır mı diye bi garip yaşıyorum. :)

Hanimlar iyi aksamlar bugun saat 6 da dogum yaptm kizim cok aceleci cikti 36+4te digdu ama kilosu masallah cok iyi 3610 gr su anda uyuyor lokal anestezi oldu bwnimde biraz sancim var ama herseye deger cok guzel bir dutgu Allah hepinize nasip etsin
Oh maaşAllah barekAllah ya..gerçekten çok iyiymiş...
Rabbim hayırlı evlad eylesin caniimm:)

Dönmedi diye sezeryanı Düşünme. Doğayı akışına bırakmak en iyisi. çocuk için bi tehlike oluşturmadığı sürece 41.haftaya kadar kalabilir. Tehlikeden kastım suyunun azalması çocuğun beslenememesi oksijensiz kalması düzensiZ kalp atışı falan..

Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu

Çok sevindim canım sağlığınız yerindedir inşallah rabbim sizlere bağışlasın darısı bize inşallah

Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
oy maaşAllah kızçeye...
doğum hikayeni bekleriz annecik :)
sağlıkla büyüsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…