- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.081
yavaştan hissettirmeye başlıyor kendini doğum sancıları sanırım canım :)
ayy maşallah size inşallah bizde bi gideriz dönmüş olur da normal yolla kavuşuruz bebişlerimize 39a kadar bekicez bakalımm
tamam tatlım haberlerini bekliyorum umarım seninki dönmüştür ve güzel haberlerle gelirsiniz
Yarından itibaren 39.hafta yazacak takvimde, doktorun dediğine göre. 1hafta, sat'a göre 2hafta kaldı en fazla. Bakalım zilli ne zaman gelecek...
Canım gözün aydın. Sağlıkla büyüt meleğini darısı başımıza.Kizlar 20.05.2015 ben de doğum yaptım spinal sezeryan ile müthiş sancilarim var 38+1 de kizimi kucağıma aldim cok şükür 2.860 gram 49 cm ultrason da soylenenden cok cok kucuk dogdu
Canim o dediginden bendede oluyo. Dun ilk defa disari cikim yalnz basima kaslarimi aldirim dedim. Bi sizi bi sizi iki adimlik yere bacagmi kapatakapata yurudum. Cocugum kaslarimin ferhat guzel gibi olmasini istiyo sanirimBirşey sorucam sizlere kızlar yaa , dün akşamdan beri vajinamda ağrı var bugün daha da çok ağrıyor , ayağa kalktığım zaman daha da çok ağrı hissediyorum ve sızlıyo yara gibi neden olabilir ki ?Karnımda da kasılmalar oluyor , sertleşiyor
Benim kızımın adı Büşra olacak Allah'ın izniyleDoğuran hatunlar ve doğuracak hatunlar meleklerin resimlerini bekleriz ona göre :)
Çok tatli oluyorlar , MaasAllah hepsine teker teker , görelim cennet kokululari
ay ben de isimlerini diye okumuşum ondan yazdım isminiBenim kızımın adı Büşra olacak Allah'ın izniyle
Beennn..Bulantılarım,koku hassasiyetim baş dönmelerim hepsi geri geldi.. Kusmaktan bıkmış olan ben yeniden kusmaya başladım( bacak, bel ağrılarım ve mide yanmaları da eklendi.. Süper bi hamilelik yaşıyorum anlayacağınız.. :)) var mı yeniden bulantıları başlayan ? Adet olcakmış gibiyim ben bi de ..
Kızlar selam bayadır yazamadım araştırmalar yapıyordum.
Geçen hafta 38+0 dayken dr doğum kanalına girmemiş, istersen artık sezeryanı da düşün, zaten 3450gr bebek, 40 haftanın sonuna kadar 4ü geçecektir, biz ilk doğumlarda hazneye sıkışma olasılığından dolayı pek önermiyoruz dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü kendimi şartlamıştım, yapabilirdim inanıyordum, dışarıdaki çıtkırıldım görünüşümün aksine bu olayı becerebilirdim vs vs.
Birçok dr a ebeye hemşireye danıştım ki herkes aynı şeyi söyledi. Bebek sağlıklık geldikten sonra nasıl geldiğinin önemi yok, senin için daha zor olacak ama sezeryanın da artıları var dediler.
Epiduralı da genel anesteziyi de araştırdım, eşim de tarihlere baktı (hatta yükselen burcuna kadar), madem onun için yapabileceğimiz ilk iyilik bu olsun, ona güzel bir gün seçelim dedi. Fazla uzağa gitmemize gerek kalmadı. 4 hazirandan 40 haftam bitiyor, 4 haziranda karar kıldık, dr da öyle demişti zaten. DR uma çok güvenmeme rağmen, tercihimi devlet hastanesinden yana kullanacağım, maddi açıdan 1250 liranın cebimde kalması demek.. Maddi durumumuzun pek parlak olmadığı şu günlerde, belki de Allah bize böyle yardım ediyor diye bile düşündüm.. Bu hafta içinde devlet hastanesine de gidip gün konusunda konuşacağız.
Anestezi konusuna gelince, drların ağababası olan, taa beni doğurtmuş doktor, genel anestezinin benim için uygun olacağını söyledi, gebelikte bile tansiyonum 10'a 6 olduğu için, düşük tansiyon problemiminden dolayı. Ben ise epidurali düşünüyordum çünkü kollarıma alıp koklamak, ona ilk dokunanlardan olmak istiyordum. Uyanmam kendime gelmem zaman alabilirdi genel anestezide, kim bakacaktı evladıma o zman, beni arar mıydı, zaten koca dünyada yapayalnız hissedecekti belki kendini, sıcak korunaklı yerden ayrılacaktı ve bu dünya için henüz çok kırılgandı oğlum. Benim kendimde olmam gerekiyor, diye düşündüm.
Sonuç olarak 39u bekliyorum, son kontrolüm, eğer hala açıklık yoksa, bebeğim kanalda değilse, sezeryandan başka şansımız yok. Dilerim hepimiz için hayırlısı olur. Birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim.
Bende sabah bulantıları oluyor kahvaltı yapamıyorum.Bulantılarım,koku hassasiyetim baş dönmelerim hepsi geri geldi.. Kusmaktan bıkmış olan ben yeniden kusmaya başladım( bacak, bel ağrılarım ve mide yanmaları da eklendi.. Süper bi hamilelik yaşıyorum anlayacağınız.. :)) var mı yeniden bulantıları başlayan ? Adet olcakmış gibiyim ben bi de ..
Ablam Epidüral sezeryanla doğurmuştu iki yıl önce. Ve her zaman karnından çıkınca o kanlı haliyle kızıyla göz Göze Geliş anını Söyler. Hayatımın en güzel duygusuydu diye.Kızlar selam bayadır yazamadım araştırmalar yapıyordum.
Geçen hafta 38+0 dayken dr doğum kanalına girmemiş, istersen artık sezeryanı da düşün, zaten 3450gr bebek, 40 haftanın sonuna kadar 4ü geçecektir, biz ilk doğumlarda hazneye sıkışma olasılığından dolayı pek önermiyoruz dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü kendimi şartlamıştım, yapabilirdim inanıyordum, dışarıdaki çıtkırıldım görünüşümün aksine bu olayı becerebilirdim vs vs.
Birçok dr a ebeye hemşireye danıştım ki herkes aynı şeyi söyledi. Bebek sağlıklık geldikten sonra nasıl geldiğinin önemi yok, senin için daha zor olacak ama sezeryanın da artıları var dediler.
Epiduralı da genel anesteziyi de araştırdım, eşim de tarihlere baktı (hatta yükselen burcuna kadar), madem onun için yapabileceğimiz ilk iyilik bu olsun, ona güzel bir gün seçelim dedi. Fazla uzağa gitmemize gerek kalmadı. 4 hazirandan 40 haftam bitiyor, 4 haziranda karar kıldık, dr da öyle demişti zaten. DR uma çok güvenmeme rağmen, tercihimi devlet hastanesinden yana kullanacağım, maddi açıdan 1250 liranın cebimde kalması demek.. Maddi durumumuzun pek parlak olmadığı şu günlerde, belki de Allah bize böyle yardım ediyor diye bile düşündüm.. Bu hafta içinde devlet hastanesine de gidip gün konusunda konuşacağız.
Anestezi konusuna gelince, drların ağababası olan, taa beni doğurtmuş doktor, genel anestezinin benim için uygun olacağını söyledi, gebelikte bile tansiyonum 10'a 6 olduğu için, düşük tansiyon problemiminden dolayı. Ben ise epidurali düşünüyordum çünkü kollarıma alıp koklamak, ona ilk dokunanlardan olmak istiyordum. Uyanmam kendime gelmem zaman alabilirdi genel anestezide, kim bakacaktı evladıma o zman, beni arar mıydı, zaten koca dünyada yapayalnız hissedecekti belki kendini, sıcak korunaklı yerden ayrılacaktı ve bu dünya için henüz çok kırılgandı oğlum. Benim kendimde olmam gerekiyor, diye düşündüm.
Sonuç olarak 39u bekliyorum, son kontrolüm, eğer hala açıklık yoksa, bebeğim kanalda değilse, sezeryandan başka şansımız yok. Dilerim hepimiz için hayırlısı olur. Birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim.
Merhaba anneler bizimde anneannemiz geldi temizlikge başlandı halılar tüller yıkandı ama. Olduk geberdik simdi sadece kizimizi bekliyoruz yarin son kontrolumuz var
Hahah olmaz doğurma tut kendiniPofuduk dogurmazsan ben dogurucam bak
Bende gecende durduk yerde agladim bisey yapamiyorum disari cikamiyorum doktra kalsa yat kalkma sik disini biraz daha diyo. Bazen insanin sinirleri bozuluyo ama sonra Allah a binlerce kez sukrediyorum bu duyguyu yasadigim icin, cok sansliyiz aslinda ama duygu karmasikligi her hamilede oldugu gbi bizlerdede olabiliyoKendimi yaşlanmış hissediyorum yaaeşimde kuaföre söle o gelsin arkadaşın zaten diyor beni tek göndermek istemiyor , evde otura otura kafayı yememi istiyor heralde birde bişe sormak istiyorum senle günlerimiz aynı sayılır canım son vücut temizliğini ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Anamm adimi gorunce bi tuhaf oldum hala ruyada gibiyim dogum yaptigim gercegine alisamadim sanirim birde bu sayfalari okuyunca hala hamile saniyorum kendimiDoğum yapan annelerimiz
No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz 1 @maral26 05.06.2015 30 25.03.2015 Musab Hamza 2 @ElaBilge16 12.06.2015 34 28.04.2015 ikiz erkek 3 @Begummgull 01.06.2015 37 05.05.2015 Erkek 4 @hafizzeyneb 08.06.2015 37 13.05.2015 Yusuf Çınar 5 @Mya34 06.06.2015 37 14.05.2015 Ömer Buğra 6 @9661 14.06.2015 36 15.05.2015 Kız 7 E Esra_Babies 01.06.2015 38 15.05.2015 Tan Ersan 8 @Badee88 20.06.2015 35 14.05.2015 Erkek 9 @seyitbebek 04.06.2015 38 17.05.2015 Seyit 10 @cgdozdgn 10.06.2015 36 07.05.2015 Erkek 11 @gulsah1489 16.06.2015 37 24.05.2015 Kız 12 @xxxplnxxx 15.06.2015 37 - - 13 @encey 02.06.2015 39 20.05.2015 Kız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/
BAKALIM SIRADAKİ ANNEMİZ KİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?