- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.641
ayy masallah Rabbim saglikla,buyutmeni nasib etsin gunlerimix ayniydi benim 13 gun oldu dogum yapali.Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy masallah Rabbim saglikla,buyutmeni nasib etsin gunlerimix ayniydi benim 13 gun oldu dogum yapali.Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
ay çok sevindimKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
benimde bu sabah aşağı mı indi ne kemiklerim resmen battı bir değişik oldu..Kızlar dun gece aşağıya doğru inanılmaz bır baslı hıssettım bebişte sankı ayakları ile itiyordu kendını uykumdan uyandım. Sonra sol kasığım agrıdı bıraz sonrada geçti gıttı ama ılk defa bunu yaşadım bebk çıkacak gibi altımdaymış gıbı çok tuhaftı acaba kanala mı girdi
oyy maaşAllah ne güzel bir haber...Herkes pıtır pıtır doğuruyor artik anlaşılan.
Bugün benim nisanimda geldi sancıların sıklasmasini bekliyorum. Dua ederseniz çok sevinirim![]()
canım yaaa...Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
ben çok sık yaşıyorum artık bu durumu... saatlerce sürebiliyor hatta..Kızlar dun gece aşağıya doğru inanılmaz bır baslı hıssettım bebişte sankı ayakları ile itiyordu kendını uykumdan uyandım. Sonra sol kasığım agrıdı bıraz sonrada geçti gıttı ama ılk defa bunu yaşadım bebk çıkacak gibi altımdaymış gıbı çok tuhaftı acaba kanala mı girdi
oy ya yerim siziii...Günaydın Kızlar:) burdan oğluma sesleniyorum ; bak annecim arkadaslarin teker teker annelerinin koynuna geliyor, haydi artik sen daha ne bekliyorsun paşam yaa!
![]()
Acilma hakkinda bisey demedi ama basi normal doguma uygun pozisyonda dedi. Suni sanciya yanit verebilir dedi. Ama kendi sancisiyla gelse keşke ddiye de ekledi . Siparis gibi olacak ama yarin babamin dogum günü yarin gelse cok güzel olurduoy ya yerim siziii...
daha da bekletmesiiin , gelsin inşaAllah en kısa zamanda canım benim :)
açılman vs. yok muymuş daha ? :)
ben çok sık yaşıyorum artık bu durumu... saatlerce sürebiliyor hatta..
merak içerisindeyim kanala mı girdi diye , bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum...
hehehe gelsin gelsin yaa :))Acilma hakkinda bisey demedi ama basi normal doguma uygun pozisyonda dedi. Suni sanciya yanit verebilir dedi. Ama kendi sancisiyla gelse keşke ddiye de ekledi . Siparis gibi olacak ama yarin babamin dogum günü yarin gelse cok güzel olurdu![]()
gelebilir tatlım :)Öyle mii demek benımde devamı gelebılır.. İnş girmiştir cnm haberını beklıyorum
günaydın yazardı , illa yazardı :)))
Tabii arada karnımda tuhaf Şeyler oluyor. Kasılmam varmış nst de çıktı. Başını hissediyorum zorluyor sanki o zaman oturamıyorum yatamıyorum, sık sık tuvalete çıkıyorum. Bi de rahimdeki sinirlere dokunuyor sanırım bacak arasında elektrik çarpması gibi bişey oluyor.hehehe gelsin gelsin yaa :))
güzel haberlerini bekliyoruz , hiç yokluyor mu arada sızı ağrı oluyor mu ? :))
hmm o elektrik çarpmasını hissediyorum bende bazen :))Tabii arada karnımda tuhaf Şeyler oluyor. Kasılmam varmış nst de çıktı. Başını hissediyorum zorluyor sanki o zaman oturamıyorum yatamıyorum, sık sık tuvalete çıkıyorum. Bi de rahimdeki sinirlere dokunuyor sanırım bacak arasında elektrik çarpması gibi bişey oluyor.
oyyy maaşAllah sizeee :)
listeye ekliyorum , doğum hıkayeni de bekleriz ilgili başlığa
sağlıkla büyüsün yavrun..
doğurdun mu ki sen :))Benide eklesene canim![]()