• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gelebilir tatlım :)

geçen gece özellikle doğuracağım herhalde dedim...
baya sürdü... sonra geçti , bebek de hareketlı oluyor o zaman...

dün akşam daha da acıyordu ama geçen gecekine oranla daha kısa sürdü... :))
bir şeyler oluyor alt tarafta ama bakalım :)))

bugün ise gündüzden yokluyor ama çook hafif... :)))
Ayenn çok haraketliydı ayaklarınla kendını aşağı itiyor gıbı tepikliyordu. O baskı hissi bitince sol kasığım agrıdı bıkaç dakka akabınde. Ayenn olsun olsun. Mulletın bebişine bakmaya çalışmaktan kendimi alamıyorum yeter artık;))

tecrubeli anneler bisi sorcaktim size ben ogluma ne yazikki mama takviyesi yapiyorum cunku sarilik baslangici vardi.suan da emiyo ama doymuyo gibi bende bugun iki gogsumu elimle sagdim 50 ml sut cikti.pompa alip sagsammi yoksa oglumun giguslerimi bosaltmasinimi saglasam bilemedim ama biraksam 1 saat memede kaliyo vide ustune doymuyi mama yiyo
Canim elle cok zor olur sut cikmaz bence emzirmek en guzeli ama bi makine alsan emdikten sonra sagsan sutun artar benim o sekilde artmisti sutum

Ayenn çok haraketliydı ayaklarınla kendını aşağı itiyor gıbı tepikliyordu. O baskı hissi bitince sol kasığım agrıdı bıkaç dakka akabınde. Ayenn olsun olsun. Mulletın bebişine bakmaya çalışmaktan kendimi alamıyorum yeter artık:KK66:)
di mi yaa...

zaman azaldıkça çok merak etmeye başladık , çok bekletmesinler anneleriniiii :)

Merhaba kızlaaar. Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.
Bizde kızımla 1 saat kadar önce kalktık. Kahvaltimizi yaptık uzaniyoruz koltukta, size bakıyoruz :anneadayı:

Insallah bugün doğururum. Sancim falan yok ama :KK51:
oy canım , bende doğurdun mu ki dedim :)

merak etme annesi doğurursuunnn , kızımız daha büyüyeyim azcık diyor :)

Hehe. SirriEyvan SirriEyvan diodu, seni göremeyince öyle sandık kız, ümit dünyası işte:KK48:
Sag kaburgamin ordan bi bicak saplanmasi var ama sanci degil bu tabi puuf. Dogursaydim artik. Pitir pitir doguruyor herkes. Sona kalan dona kalirmis kizim gelsene artiik :D:D

Sag kaburgamin ordan bi bicak saplanmasi var ama sanci degil bu tabi puuf. Dogursaydim artik. Pitir pitir doguruyor herkes. Sona kalan dona kalirmis kizim gelsene artiik :KK70::KK70:
Ben de doğurmak istiyorum artık:KK34: Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy

Ben de doğurmak istiyorum artık:KK34: Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
Artık doğabileceklerini bildiğimiz için geçmeyebiliyor zaman kuzum :)
aslında düşünmesek hiç , pat diye doğursak keşke di miii :)

Back
X