- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benimdogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim![]()
tok ve 15 dk yürü gel diyorlar. bnm öatı muayeneme yeni baktı. nst de sıkıntı yoksa veya ultrasonda erken bakılmıyor açılmaya 15 gün kala fln bakar.Günaydın kızlar çok uykum var, ama film gibi bi rüyanın ardından uyandım, uykum kaçtı.. Yrn doktor kontrolümüz var, tam 1 ay oldu özledim oğluşumu. Galiba ilk kez nst ye giricem, aç mı gitmem lazım tok mu? Bol tatlı mı yiyeyim?? Acaba alttan muayene yapar mı ? :/ belki de söyler normal doğuma müsait olup olmadığımı? En son gidişimde 2100 gr dı , iyi beslendiğimi düşünüyorum inş kilo almıştır bebeğim. Kafamda deli sorular) yrnı beklerken ben dokuz doğurcam galiba :)
Günaydın ya ben hiç rüya görmüyorum keşke bebeğimi görsem rüyamda :)Günaydınlar herkeseeebu gece surekli ruyalarla gecti bende cok kafaya takmisim heralde 38 haftalikken dogurcagimi gordum ruyamdaa ahhh keske gercek olsaa
![]()
Bende sabah vc ye gittim kalktigimda bi sanci girdi ama o nasil bi sanci bildigin kasiklarima 3 5 tane bicak saplandi oldugum yerde kaldim hareket edemedim evdede kimse yok dedi heralde tuvaltte dogrcam m 2 dk snra gecti allahtan :)Günaydın kizlarrrrr
Bugun bi acayibimm belim agriyorr kaburgalarim falan.
doguracagim diye düşünmüyor degilim m![]()
Ben bebegimi cok gordum ruyamda ama gercekten icimdeki bebekmiydi ruyamda gordugjm bilmiyorumGünaydın ya ben hiç rüya görmüyorum keşke bebeğimi görsem rüyamda :)
Heycanlanma sakin ol ne guzel iste keske bizde cok beklemesekKizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin
Canmm sakın ol bebegın supriz yaptı sıze hem zaten erken dııl kı. 38 bıtıyor artık neredeyse. Akcigerlerı gelısmıştır ama nolur nolmaz dıye yapıyordur iğneyı doktorun. Hiç korkma saglıkla bebişini kucaklıcaksın hadi müjdelerını beklıyoruz.Kizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin
Doppler sonucunda ne çıktı ki canım? Kendi kendine gelmesini nie beklemiyor? Merak ettim canım sen stres yapma, Allah yardımcın olsun?Kizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin
Doppler sonucunda ne çıktı ki canım? Kendi kendine gelmesini nie beklemiyor? Merak ettim canım sen stres yapma, Allah yardımcın olsun?
Tok gidiceksin canım tatlı da ye :)Günaydın kızlar çok uykum var, ama film gibi bi rüyanın ardından uyandım, uykum kaçtı.. Yrn doktor kontrolümüz var, tam 1 ay oldu özledim oğluşumu. Galiba ilk kez nst ye giricem, aç mı gitmem lazım tok mu? Bol tatlı mı yiyeyim?? Acaba alttan muayene yapar mı ? :/ belki de söyler normal doğuma müsait olup olmadığımı? En son gidişimde 2100 gr dı , iyi beslendiğimi düşünüyorum inş kilo almıştır bebeğim. Kafamda deli sorular) yrnı beklerken ben dokuz doğurcam galiba :)
Bencede gelsin artik yaa. Senin yuzunden ben korktum bnimkide bu kadar beklemesin yaa ruhum daraldiTünaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar. İnşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur.
Şafak 8.
Gel yaren gel... :)
Heheh :) korkma tatlım :) her bebek bir değil :) keşke bende pazartesi kontrole gittiğimde yatış deseler doğum yapcan deseler ne güzel olurBencede gelsin artik yaa. Senin yuzunden ben korktum bnimkide bu kadar beklemesin yaa ruhum daraldi![]()