- Konu Sahibi SirriEyvan
- #47.841
kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr um kanala girse doğar diyor. halk arasında bi tabir o. doğum pozisyonu almıştır belki. ztn devlette en ufak bişi varsa salmıyor bile. çok geç okudum anca cevap verdim.peki devlet ya bilmiyorum şimdi dogum kanalına girip girmediğinide sölerlermi kilosuyla 15 gün oldu gideli en son
Spinal sezeryandan memnun kaldınmı canım.bende sezeryan yaptırmak zorunda kalabilirim.araşrırıyorum şuan:)Merhaba anneler biz elifimizi eve getirdik bile 3700 51 cm spinal sezeryana ile oldu mükemmel bir duyguymus allah herkese nasip etsin ilimizde çok iyiyiz
Mesajini Goruncee yazayım dedim canim.. elbette gitgide acisi artiyor sancılar siklastikca suresi uzadikca seviye de tavan yapıyor :)
doğum anıyla ilgili ark ın paylaştığı videolardaki dr un açıklamaları beni rahatlattıay nr bilim canim bu bile zormus gibi geldi nasil dogurcam bilmiyorum
anladım canım ALLAH razı olsun gidip görücez o zamandr um kanala girse doğar diyor. halk arasında bi tabir o. doğum pozisyonu almıştır belki. ztn devlette en ufak bişi varsa salmıyor bile. çok geç okudum anca cevap verdim.
Canim kuzenimle dun konustum epidural sezeryan olmus cok rahattim hemen sutum geldi diyo. Az once komsum geldi yasca benden cok buyuk. Onunda buyuk kizi epidural sezeyan olmus cocuklari tosuncuk gibi ve hemen emzirmisler. Stres yapma hersey iyi olcak Allah izin werirse. Hangi sehirdesin bu arada , hastanen nasil?bugünlerimize şükürler olsun canım. Kuzular büyüdüler artık çok şükür. Hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalaım inşallah. Benim annemde de darlık var ve benin rahimde arkaya dönük çok da normal diye ısrar edemedim doğrusu. Rabbimden hep hayırlısını istedim buymuş demek ki hayırlısı sezeryan da olsa normal de olsa can parçalarımızı kucağımıza alacağız çok da zorlamamak lazım illa normal olsun diye. bana bırakslar da ben genel anestezi isterdim çünkü spinal ve epidural beni korkutuyor açıkcası
Insallah gerek kalmaz canim saglikla kavusuruz sen bu cuma kavusuyorsun ben obur hafta persembesolunum sadece kiloyla alakalı olmuyo canım. bazen 4 kiloluk çocuklar bile yenidoğan yoğunbakıma yatabiliyor. ben bi ihtimal diye düşünüyorum.
Bendee bendeeSpinal sezeryandan memnun kaldınmı canım.bende sezeryan yaptırmak zorunda kalabilirim.araşrırıyorum şuan:)
Sendemi araştırıyosun.benim günüm geçti cumaya kadar vaktim var yoksa sezaryan olcam mecburBendee bendee![]()
Hayırlı olsun canım maşallah size bil.bol sütün olsun nasıl. Geçti dohumun rahat miydinMerhaba anneler biz elifimizi eve getirdik bile 3700 51 cm spinal sezeryana ile oldu mükemmel bir duyguymus allah herkese nasip etsin ilimizde çok iyiyiz
Benimde catim dar, ama ben genel anestezi dusunuyorum doktorla henuz konusmadim.cok kararsizim. Sende maltepedeydin galibASendemi araştırıyosun.benim günüm geçti cumaya kadar vaktim var yoksa sezaryan olcam mecburama spinalmi genelmi bilemedim.
allah yardımcın olsun canım inş bu sefer kurtulursunKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Kızlar bugün kontrolüm vardı plasentamız iyice yaşlanmış. Bembeyaz gözüküyodu. 2 hafta önce çatı muayenem yapılmıştı 3 cm açıklık vardı. Nst de sancı yok diye bu sefer bakmadı. Bebeğim 3.050 gr olmuş. 52-53 cm miş boyu. Bol bol yürü merdiven çık dedi. Her gün 15-20 dk ılık duş al dedi. Ve ben hastaneden eve geldim kapıda adet ağrısı gibi ağrılar başladı 1 saatte 2 kere kasılma geliyo ve önceki kasılmalara hiç benzemiyo. Karnım inanılmaz sertleşiyo. Bakalım biz ne zaman hastaneye gidecek hale gelicez.![]()
Merhabalar,
Belki bilginiz vardır ama yazmak istedim. Hurma yemenizi tavsiye ederim. Doğumu kolaylaştırıyor.
Sağlıklı v hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.