2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimkinin hiçte niyeti yok gibi daha bugun gittim kontrole beklemedeyiz hala
Bende ayni durumdayim sancim cikmadi halbuki nst de iken adet sancisi gibi sancim vardi demek o sanci sayilmiyor:)maksimum bir hafta daha bekleriz dedi. Once suni deneriz olmassa sezeryan dedi. Yani bu iki hafta daha beklemek demek . asagi inmemis mi seninki

1 gün kalıcam hastanede
1 tane gecelik
2 tane pijama takımı(yedek olsun diye)
Terlik
Orkid ped(hasta bezi onlar veriyo)
Çorap
Gögüs ucu kremi
Gögüs pedi
Taç
Emzirme sütyeni
Havlu

Aynısını bende okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sen hangi markanın aldın ayy durdum durdum son gün soruyorum değil mi aslında aldım ama bana alerji yaptı hadi ogluma da yaparsa diye tereddüttedim

Seninde gunun gelmiiiisss bende mahalledeki kocakarilari aratmiyim bari herkese sorim dogurdun mu diye hahhaha
Yokkk anam bacım tıkk yokk valla bendee oğlum nazlı olacak galibaa kızmda bukadar beklememiştimm.. yeride rahat tabii geniş geniş takılıyoo içerdee..şuna bakk maç yapıyoo sankii karnımdaa şebekimm. az önce pazardan geldimm millet kıızz sen hala doğurmadnmı diyolar... bende beklemedeym diyorumm..

Yaa 27 sinden snrada gelmezse suni sanciyla dogum istesem doktor kabul edermiki ?

Bugun çati muaynesi yapicakti nsttt ye bakalm sanci varsa alttan bakarz dedi ama sanci cikmaynca alttanda bakmadi acilmada yoktur ozaman dimi ?

Şu korku beni neden sarmıyor anlamis degilim halbuki igneden bile korkarim

Acilma sanci ile oluyomus yani sanci yoksa acilma da yok demekki? Bende korkmuyordum bugun dogumhaneye girdim dogum yapilan catali gordum kendimi hayal ettim dusup bayiliyodum az kalsin:)))

ben sebamed aldım canım bebek yağı ve bebek losyonu aldım ikisi de aynı markanınvalla bana da bebek yağı alerji yapmıştı kullanmayı kesip zeytinyağı sürdüm hemen geçirdi illa ki yağ türü şeyler kullanmak istiyorsan hakiki zeytinyağı kullanabilirsin bebeğin için canım bu arada senin doğum yarın saat kaçta?

1 gün kalıcam hastanede
1 tane gecelik
2 tane pijama takımı(yedek olsun diye)
Terlik
Orkid ped(hasta bezi onlar veriyo)
Çorap
Gögüs ucu kremi
Gögüs pedi
Taç
Emzirme sütyeni
Havlu
Hawluyu unutmusum cok sagol ben 2 gun kalcakmisim niye acaba. Ayy bide diyorumki herkes hastaneye gelsede ewde rahat etsem gelen gidenle ugrasmasak.

Çok az kaldı canım güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izni ile.

Yeri rahat pasanin demekki annesinden kopamiyo oyy kiyamam ben kuzularaa

Benim
Şu korku beni neden sarmıyor anlamis degilim halbuki igneden bile korkarim
Ne güzel işte. Benimde tek korkum sancıları çekip normal doğuramamak. Etrafımda çok var öyle ve hepside boşa sancı çekme kestir göbeğini gitsin diyo. Sezeryanı tavsiye edenlere çok bozuluyorum

Bugun çati muaynesi yapicakti nsttt ye bakalm sanci varsa alttan bakarz dedi ama sanci cikmaynca alttanda bakmadi acilmada yoktur ozaman dimi ?

Benim doktorum doğum anına kadar hiç alttan muayene etmedi.

İlk kızımda suyum nişanım gelince.

Bu kızımda da nişanım gelince.

Benimde hiç nst de sancım çıkmazdı, gittiğimde de sancım yok ama 6 cm. açılmam vardı, 8 cm ye kadar da sancı hissetmedim canım.

İyiyiz canim sen nasilsin kizlarin nasil ewet cok az kaldi Allah nasip ederse cuma sabahi gelecek benim kizim da

Ayyy canım benim Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz, çok az kalmış, inş. sağlıkla kucağıma aldım ve her ikimizde iyiyiz haberini de vereceksin.

Kızlarım iyi canım, büyük kızım tatilin tadını çıkartıyor, yüzmeye yazdırdık el sanatlarına yazdırdık evde sıkılmasın diye, onlarla uğraşıyor.

Küçük zillim de bugün 21 günlük oldu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…