- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.561
Bende ayni durumdayim sancim cikmadi halbuki nst de iken adet sancisi gibi sancim vardi demek o sanci sayilmiyor:)maksimum bir hafta daha bekleriz dedi. Once suni deneriz olmassa sezeryan dedi. Yani bu iki hafta daha beklemek demek . asagi inmemis mi seninkiBenimkinin hiçte niyeti yok gibi daha bugun gittim kontrole beklemedeyiz hala
Canim yag bayagi rahatlatiyomus diye duydum. Bende buyuk ihtimal yag kullanicam. Chicco nunkini aldim. Doktora sorup. Sende istersen al ama ablamda seninkinden kullaniyo bebegine memnun. Sen bilirsin canim. Simdii kendin icin neler koydun soyleyebilirmisin cantaya
Canim ben bi yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama yazin losyon kisin bebek yagi sürülüyormuş yazin zaten sıcak cildi cok kurumaz losyon daha iyi kisin da hava soguk bebekyagi daha cok nemlendirir diye düşünüyorum yanlissa tecrubeli anneler duzeltsin cunku bende acemiyim bu konuda
Yokkk anam bacım tıkk yokk valla bendee oğlum nazlı olacak galibaa kızmda bukadar beklememiştimm.. yeride rahat tabii geniş geniş takılıyoo içerdee..şuna bakk maç yapıyoo sankii karnımdaa şebekimm.Seninde gunun gelmiiiisssbende mahalledeki kocakarilari aratmiyim bari herkese sorim dogurdun mu diye hahhaha
ay çok şaşırdım valla ya spinalde öyle bişey olmaması lazım genel anestezide uyanırken olur ama çok güldüm mesajını okurken Allahtan kötü bişey dememişsinValla kardeşim de aynı hastanede oldu ama onda böyle bişey olmamış
Yaa 27 sinden snrada gelmezse suni sanciyla dogum istesem doktor kabul edermiki ?
Bugun çati muaynesi yapicakti nsttt ye bakalm sanci varsa alttan bakarz dedi ama sanci cikmaynca alttanda bakmadi acilmada yoktur ozaman dimi ?
Şu korku beni neden sarmıyor anlamis degilim halbuki igneden bile korkarim
ben sebamed aldım canım bebek yağı ve bebek losyonu aldım ikisi de aynı markanınAynısını bende okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sen hangi markanın aldın ayy durdum durdum son gün soruyorum değil mi aslında aldım ama bana alerji yaptı hadi ogluma da yaparsa diye tereddüttedim
Oo supersinn canimBen hic sormadm eymen olcak dedm oldu
Kizlar lohusalar dogum yapacaklar noolur dogurmak isteyen biz geride kalan annelere dua edin de doguralim bian once .. Soyle iki uc gune kalmadan Suyum gelsin Allahim :)))
Hawluyu unutmusum cok sagol1 gün kalıcam hastanede
1 tane gecelik
2 tane pijama takımı(yedek olsun diye)
Terlik
Orkid ped(hasta bezi onlar veriyo)
Çorap
Gögüs ucu kremi
Gögüs pedi
Taç
Emzirme sütyeni
Havlu
Aynısını bende okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sen hangi markanın aldın ayy durdum durdum son gün soruyorum değil mi aslında aldım ama bana alerji yaptı hadi ogluma da yaparsa diye tereddüttedim
Yeri rahat pasanin demekki annesinden kopamiyo oyy kiyamam ben kuzularaaYokkk anam bacım tıkk yokk valla bendee oğlum nazlı olacak galibaa kızmda bukadar beklememiştimm.. yeride rahat tabii geniş geniş takılıyoo içerdee..şuna bakk maç yapıyoo sankii karnımdaa şebekimm.az önce pazardan geldimm millet kıızz sen hala doğurmadnmı diyolar... bende beklemedeym diyorumm..
Ne güzel işte. Benimde tek korkum sancıları çekip normal doğuramamak. Etrafımda çok var öyle ve hepside boşa sancı çekme kestir göbeğini gitsin diyo. Sezeryanı tavsiye edenlere çok bozuluyorumŞu korku beni neden sarmıyor anlamis degilim halbuki igneden bile korkarim
Bugun çati muaynesi yapicakti nsttt ye bakalm sanci varsa alttan bakarz dedi ama sanci cikmaynca alttanda bakmadi acilmada yoktur ozaman dimi ?
Bunu soylemen iyi oldu canimKızlar sezeryandan sonra gaz problemi yaşayan olursa bir kaşık hakiki zeytinyağı içsin
Benim
Ne güzel işte. Benimde tek korkum sancıları çekip normal doğuramamak. Etrafımda çok var öyle ve hepside boşa sancı çekme kestir göbeğini gitsin diyo. Sezeryanı tavsiye edenlere çok bozuluyorum
Şartlar ve imkanlar el verdiği sürece normal doğum taraftarıyım.
İnş. nasip eder sizlere de rabbim.
İyiyiz canim sen nasilsin kizlarin nasil ewet cok az kaldi Allah nasip ederse cuma sabahi gelecek benim kizim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?