2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

8 de yatış olacak cnm 9buçuk 10 gibi de doğar inşallah

Bende de tam tersi hemen geldi günü yarın bu zamanlar Allahın izniyle oğlusum bizimle olacak senin perşembeydi degil mi

Canım sağlıkla hemencecik al kucağına oğluşunu inşallah,
Güzel haberini bekliyor olcaz

Cuma günü benim canım, aksi gibi hiç geçmiyor zaman bende.

Hayırlısı ile sağlıkla en kısa zamanda gelir inş. meleğin canım.

Lohusa duası:)
Ahh canim benim sagol amin:)

Benim

Ne güzel işte. Benimde tek korkum sancıları çekip normal doğuramamak. Etrafımda çok var öyle ve hepside boşa sancı çekme kestir göbeğini gitsin diyo. Sezeryanı tavsiye edenlere çok bozuluyorum

Cnm oyle dusunme dogum sancisini cekmek degilde tatmak seklinde degerlendir. O aciyi tatmak nasipse tadalim sonuda da hayirlisi olsun.. ben dogum catalini gordum bugun beni urkuten o oldu . normal sedyede dogursak olmuyomu yanii

Aa yani sanci olmasada acilabiliriz oylemi o zaman alttan muayenesiz nasil anlicaz bugun teklif etti dr. Ama kabul etmedim

Gelmiycem diyo anacım
Bende aynen persembe hazirlikli gidicem ama kesin olcagim belli degil. Muayeneden sonra karar wericez dedi dr. Belirsizlik kotu birazcik. Telefon durmuyo naptin ne ettin diye

valla bızımde 10 gunumuz var ama bızmde nıyetımız yok gercı 10 gun nerde 1 gun nerde ama genede 10 bekletmese daha ıyı olurdu

Gelmiycem diyo anacım napcaz bilmiyom ah be yavrucum seni nasıl dört gözle beklediğimizi bi bilsen

Hawluyu unutmusum cok sagol ben 2 gun kalcakmisim niye acaba. Ayy bide diyorumki herkes hastaneye gelsede ewde rahat etsem gelen gidenle ugrasmasak.

Bende annemde kalacam ya anneme diyom ara herkesi gelen buraya gelsin aradan çıksın diyom en azından ben gelenle ilgilenmem kendi evimde de rahat etmek istiyorum bende

Canım sağlıkla hemencecik al kucağına oğluşunu inşallah,
Güzel haberini bekliyor olcaz

Cuma günü benim canım, aksi gibi hiç geçmiyor zaman bende.

Amin cnm inşallah darısı bekleyenlere aman 3 güncük kalmış kız geçer hemen hiç merak etme koskaca 9 ayın yanında 3 günün lafı bile olmaz

az bisicik inmis ama yetersizmis aynen bendede adet agrusi vardi ohh sanci cikar dedjm aaa bi baktm sancinin s si yok

Çok şükür bütün iş bitti kendi temizliğim evin temizliği saçıma fön çektirdim oğlumu güzel bakımlı karşılamak için hastane çantası hazır kapının önüne koydum şimdi sıra yarını beklemede ay çok heycanlıyım eşim benden de beter kendi doğuracakmıs gibi heycan bastıkça stres te oluyo onun için fazla heycan yapmak istemiyorum aslında ama yarın hastanede nasıl olurum bilmiyorum sanki rüyadaymısım gibi

çok sanslisin kiskandm

alla allah annemde ne nisan gelms ne su ins bnde gelirde anlarm dogurcagjmi yaa

Ben büchen aldim canim bitkisel

Kızlar iyi akşamlar cumartesi dogum yaptım ben. Cuma kontrole gittim hic acilmam yoktu gece suyum geldi ve 2 cm acilmam oldu sabaha kadar 3 cm oldu ve suni sancı verdiler ama ben suni sancıya 1 saat zor dayandim doktoruma beni sezeryana al diye yalvardim o anda epidurale karar verdik iğnemi yaptılar ve on bes dk sonra doğuma aldılar doktorla ebelerle konuşarak doğurdum ve bal kızım dünyaya gözlerini açtı 4 dikisim var ama iyilesiyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Amin canim insallah güzel haberlerimizi veririz
Ohh ne guzel hayat büyük kizina güzel valla bende şu anda yüzmeyi çok isterdim ama havuz tasar bu halimle
Masallah küçük kizina da ya zaman ne cabuk geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…