- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.581
ben sebamed aldım canım bebek yağı ve bebek losyonu aldım ikisi de aynı markanınvalla bana da bebek yağı alerji yapmıştı kullanmayı kesip zeytinyağı sürdüm hemen geçirdi illa ki yağ türü şeyler kullanmak istiyorsan hakiki zeytinyağı kullanabilirsin bebeğin için canım bu arada senin doğum yarın saat kaçta?
Bende de tam tersi hemen geldi günü yarın bu zamanlar Allahın izniyle oğlusum bizimle olacak senin perşembeydi degil mi
Ahh canim benim sagol amin:)Hayırlısı ile sağlıkla en kısa zamanda gelir inş. meleğin canım.
Lohusa duası:)
Benim
Ne güzel işte. Benimde tek korkum sancıları çekip normal doğuramamak. Etrafımda çok var öyle ve hepside boşa sancı çekme kestir göbeğini gitsin diyo. Sezeryanı tavsiye edenlere çok bozuluyorum
Benim doktorum doğum anına kadar hiç alttan muayene etmedi.
İlk kızımda suyum nişanım gelince.
Bu kızımda da nişanım gelince.
Benimde hiç nst de sancım çıkmazdı, gittiğimde de sancım yok ama 6 cm. açılmam vardı, 8 cm ye kadar da sancı hissetmedim canım.
Bende aynen persembe hazirlikli gidicem ama kesin olcagim belli degil. Muayeneden sonra karar wericez dedi dr. Belirsizlik kotu birazcik. Telefon durmuyo naptin ne ettin diye
valla bızımde 10 gunumuz var ama bızmde nıyetımız yok gercı 10 gun nerde 1 gun nerde ama genede 10 bekletmese daha ıyı olurdu
Hawluyu unutmusum cok sagolben 2 gun kalcakmisim niye acaba. Ayy bide diyorumki herkes hastaneye gelsede ewde rahat etsem gelen gidenle ugrasmasak.
Canım sağlıkla hemencecik al kucağına oğluşunu inşallah,
Güzel haberini bekliyor olcaz
Cuma günü benim canım, aksi gibi hiç geçmiyor zaman bende.
bize adaş geliyo ozamanaynen :) şimdi her sorana annesi eymen koydu diyooo :)
az bisicik inmis ama yetersizmis aynen bendede adet agrusi vardi ohh sanci cikar dedjm aaa bi baktm sancinin s si yokBende ayni durumdayim sancim cikmadi halbuki nst de iken adet sancisi gibi sancim vardi demek o sanci sayilmiyor:)maksimum bir hafta daha bekleriz dedi. Once suni deneriz olmassa sezeryan dedi. Yani bu iki hafta daha beklemek demek . asagi inmemis mi seninki
ahha allah iyiligini versin guldjm vallaAcilma sanci ile oluyomus yani sanci yoksa acilma da yok demekki? Bende korkmuyordum bugun dogumhaneye girdim dogum yapilan catali gordum kendimi hayal ettim dusup bayiliyodum az kalsin:)))
aminnn aminnnnnnnn aminnnnn benimdeeeeeeKizlar lohusalar dogum yapacaklar noolur dogurmak isteyen biz geride kalan annelere dua edin de doguralim bian once .. Soyle iki uc gune kalmadan Suyum gelsin Allahim :)))
Inşallah canim benimAmin canim insallah cok az kaldi heyecan dorukta artikiyi onemli bisey olmamasina sevindim bebisler icin herseye deger umarim kizarikliklar da gecer bi an önce
çok sanslisin kiskandmÇok şükür bütün iş bitti kendi temizliğim evin temizliği saçıma fön çektirdim oğlumu güzel bakımlı karşılamak için hastane çantası hazır kapının önüne koydum şimdi sıra yarını beklemede ay çok heycanlıyım eşim benden de beter kendi doğuracakmıs gibi heycan bastıkça stres te oluyo onun için fazla heycan yapmak istemiyorum aslında ama yarın hastanede nasıl olurum bilmiyorum sanki rüyadaymısım gibi
alla allah annemde ne nisan gelms ne su ins bnde gelirde anlarm dogurcagjmi yaaBenim doktorum doğum anına kadar hiç alttan muayene etmedi.
İlk kızımda suyum nişanım gelince.
Bu kızımda da nişanım gelince.
Benimde hiç nst de sancım çıkmazdı, gittiğimde de sancım yok ama 6 cm. açılmam vardı, 8 cm ye kadar da sancı hissetmedim canım.
Ben büchen aldim canim bitkiselKızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll
Haha ben dogururken sac bas bi yanda altimda basma etek aaaayy oyyyyçok sanslisin kiskandm
ahaha allah iyiligini versn basma etek nieHaha ben dogururken sac bas bi yanda altimda basma etek aaaayy oyyyysapsari olmustum
Amin canim insallah güzel haberlerimizi veririzAyyy canım benim Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz, çok az kalmış, inş. sağlıkla kucağıma aldım ve her ikimizde iyiyiz haberini de vereceksin.
Kızlarım iyi canım, büyük kızım tatilin tadını çıkartıyor, yüzmeye yazdırdık el sanatlarına yazdırdık evde sıkılmasın diye, onlarla uğraşıyor.
Küçük zillim de bugün 21 günlük oldu şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?